Još ću malo hodati po Dortmundu, malo West Falen, malo Žemske. Traume početnika zaista vrijede....
PS: Fotografije iz aviona znaju biti stunning.

Hahaha jest, dobar osjećaj, kad te zakuje u sjedalo, mrdnut ne možeš, a kapetan stisno gas do daske. Kul.storm je napisao/la: ↑02 apr 2022, 09:42Meni je let dosadan...Russki je napisao/la: ↑02 apr 2022, 09:35
Ma brt, ništa strašno. S obzirom da ti je prvi put, ta dva sata će ti proći u roku odmah, dok se ukrcaš, dok se smjestiš, dok prozvirljaš okolo, dok baciš malo oko na one fine tete što hodaju po avionu ma brdu ma strmu i što ti nude da pojedeš i popiješ nešto, pa dok baciš pogled kroz prozor, u tom vakat i sać na zemlju opet![]()
![]()
I meni je bila prpa kad sam prvi put letio, a sad..ne bih avion mijenjao ni za šta. Najbolje prevozno sredstvo definitivno. Doduše, govorim za letove po Europi jer je relativno sve blizu. Da moram preko oceana, dobro bih se zamislio, nemam ja živaca toliko sjediti, a još nedaju ni zapalit' jednu.![]()
P.S. dobroj'tro
Ali obožavam polijetanje... Ono polako, polako, mota po pisti, sve bruji....
Pa kad stisne po gasu, zamal erekcija u mene![]()
1

Ma kakvo odustajanje, nemoj biti lud.SmokingMan je napisao/la: ↑02 apr 2022, 09:43 Ma jarane, zašto bi odustao :p
Još ću malo hodati po Dortmundu, malo West Falen, malo Žemske. Traume početnika zaista vrijede....
PS: Fotografije iz aviona znaju biti stunning.![]()

Još kad je skučen prostor oko aerodroma, pa mora naglo motati kod uspona...

A i viski uvijek na dohvat ruke, guraš ona kolica, sereš ljudima da se vežu, glumiš komandanta...

a nije loša ni plaća

Stujardese, mesečini.Russki je napisao/la: ↑02 apr 2022, 09:44Ma kakvo odustajanje, nemoj biti lud.SmokingMan je napisao/la: ↑02 apr 2022, 09:43 Ma jarane, zašto bi odustao :p
PS: Fotografije iz aviona znaju biti stunning.![]()
Hej, avioni, slike odozgor što ćeš uslikati, pa žene...pa hrana pa žene
jesam spomeno žene ?