Šta ste željeli biti kad odrastete i da li ste to i ostvarili?
Šta ste željeli biti kad odrastete i da li ste to i ostvarili?
Ništa, i to sam i ostvario 
4
4
Kad porastem biću Banovički behar
Re: Šta ste željeli biti kad odrastete i da li ste to i ostvarili?
smetljar
nije mi se ostvarilo

nije mi se ostvarilo
4
2
2
2
I say what I think, I think what I say
ni blizu ..
2
1
1
1
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
uciteljica sam htjela biti 
i nisam ali bih mogla predavati u srednjoj skoli
nemam sad tu zelju
volim ove razne humanitarne akcije
da imam mogucnosti stalno bih se time bavila
evo me haman k'o na izboru za miss

i nisam ali bih mogla predavati u srednjoj skoli
nemam sad tu zelju
volim ove razne humanitarne akcije
da imam mogucnosti stalno bih se time bavila
evo me haman k'o na izboru za miss
7
4
2
1
2
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25359
htio sam biti krimi inspektor u odjelu za umorstva i sl
nije se imalo para za veće škole, sjeroma ocm, sad kad se može, ja volju izgubio
nije se imalo para za veće škole, sjeroma ocm, sad kad se može, ja volju izgubio
5
1
2
1
1
2
1
1
abysmal depths are flooded
Novinarka iliti žurnalistkinja
Nisam
Niti je ta želja ostala kao najjača..
Nisam
Niti je ta želja ostala kao najjača..
3
3
Neka ljubav caruje..
Advokat.
Nisam, al' bih mogla biti
Nisam, al' bih mogla biti
3
3
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Lijecnica
Jesam
Elhamdullilahi
Jesam
Elhamdullilahi
1
1
Frizerka kao Lanči 
Nisam
Kao mala sam šišala barbike, i par puta sebi capnula šiške
Nisam

Kao mala sam šišala barbike, i par puta sebi capnula šiške
2
2
Shoot for the moon! Even if you miss, you'll land among the stars.
Meni brat capnuo pramen kose po metra, na spavanju
Gadjala ga papucom i pogodila vazu, on preuzeo odgovornost na sebe. To nam.je najveca svadja koju smo ikad imali
1
1
Arhitekt
Nisam
Nisam
1
1
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Ako pričamo o ranom djetinjstvu, onda kauboj
gledao sam Lucky Lukea stalno i bio opsjednut.
Što se tiče profesije stvarne, nisam nikad nešto posebno želio....možda šofer da budem, i autima sam bio opsjednut
nisam profesionalni vozač ali to mi se na neki način ostvarilo, vozim stalno i uživam u vožnji 
gledao sam Lucky Lukea stalno i bio opsjednut.Što se tiče profesije stvarne, nisam nikad nešto posebno želio....možda šofer da budem, i autima sam bio opsjednut
1
1
Bogata
Nisam
Ostvarena u svim aspektima zivota...ne
Samo sam u jednom od tri.
Nisam
Ostvarena u svim aspektima zivota...ne
Samo sam u jednom od tri.
1
1
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6974
kao i max, prvo čega se sjećam da sam želio biti i to iskreno, je da budem smetljar i da vozim mali crveni smetljarski imt traktor.
želja mi se polovično ispunila....traktor nisam vozio, a jesam postao smećar za neke stvari.

onda sam, provodeći veći dio ranog djetinjstva kod nane i deke koji su me vukli svuda sa sobom, ranih sedamdesetih nazočio tisućama svadbi, ispraćaja u vojsku i kafanskih terevenki sa live muzikom, te je logičkim slijedom moja moguća karijera vozača smetljara u gradsko-pogibeljnom preduzeću naglo prekinuta...
a ja, opijen svjetlom pozornice, poželjeh da budem harmonikaš...harmonikaši, to su bili ubjedljivo najjače baje na žurajama organizovanim od strane sredovečnih radnih ljudi i građana tog doba....
o kako su samo svirali harmonikaši..svirali i onako znojavi kibicovali sve živo što mrda pod šatrom a nosi suknju.
jebo pjevača... kad lik razvuče harmoniku, pa se još izvije u struku unazad ko klizač na ledu kad izvodi neki K****, piruetu... pa se sagne i skupi je...pa pogleda orkestar, a oni ko da ih tito postrojava pred napad na Prozor.
i čitava sala, šatra, čeka da harmonikaš otkači....kad on otkači, to je znak da je sve otišlo u pičku materinu i da kreću sodoma i gomora....
ko se nalivo, naliva se triput jače, ko je igrao kolo - igra ga na speed-u...ko je vaćario tuđu tetu pod stolom po koljenu, zavuko je ruku duboko u ofsajd.
šurnjaja otišla se djeverom, kum se lomi dal da drpi mladu ili kumu za dupe...mladoženja plače, širi ruke, bije se u grudi, ...gosti misle pogodila ga pjesma i uživa, a stara raja zna da pizdi za bivšom što ga je ostavila i udala se za onog mirka što je došo iz nemačku sa zelenu mečku i odveo je...
do tada suprotstavljene strane - mladini i maladoženjeni roditelji i uža rodbina, jedni preko puta drugih, a produženi sto za kojim sjede ko linija fronta...skaču, grle se i ljube kao da su sto godina familija...ne zna se ko će koga da jebe, što materijalno, što tehnički, psihički...što ovako izistinski.
tih godina ovaj je bio najpopularniji-

to be continue...
želja mi se polovično ispunila....traktor nisam vozio, a jesam postao smećar za neke stvari.

onda sam, provodeći veći dio ranog djetinjstva kod nane i deke koji su me vukli svuda sa sobom, ranih sedamdesetih nazočio tisućama svadbi, ispraćaja u vojsku i kafanskih terevenki sa live muzikom, te je logičkim slijedom moja moguća karijera vozača smetljara u gradsko-pogibeljnom preduzeću naglo prekinuta...
a ja, opijen svjetlom pozornice, poželjeh da budem harmonikaš...harmonikaši, to su bili ubjedljivo najjače baje na žurajama organizovanim od strane sredovečnih radnih ljudi i građana tog doba....
o kako su samo svirali harmonikaši..svirali i onako znojavi kibicovali sve živo što mrda pod šatrom a nosi suknju.
jebo pjevača... kad lik razvuče harmoniku, pa se još izvije u struku unazad ko klizač na ledu kad izvodi neki K****, piruetu... pa se sagne i skupi je...pa pogleda orkestar, a oni ko da ih tito postrojava pred napad na Prozor.
i čitava sala, šatra, čeka da harmonikaš otkači....kad on otkači, to je znak da je sve otišlo u pičku materinu i da kreću sodoma i gomora....
ko se nalivo, naliva se triput jače, ko je igrao kolo - igra ga na speed-u...ko je vaćario tuđu tetu pod stolom po koljenu, zavuko je ruku duboko u ofsajd.
šurnjaja otišla se djeverom, kum se lomi dal da drpi mladu ili kumu za dupe...mladoženja plače, širi ruke, bije se u grudi, ...gosti misle pogodila ga pjesma i uživa, a stara raja zna da pizdi za bivšom što ga je ostavila i udala se za onog mirka što je došo iz nemačku sa zelenu mečku i odveo je...
do tada suprotstavljene strane - mladini i maladoženjeni roditelji i uža rodbina, jedni preko puta drugih, a produženi sto za kojim sjede ko linija fronta...skaču, grle se i ljube kao da su sto godina familija...ne zna se ko će koga da jebe, što materijalno, što tehnički, psihički...što ovako izistinski.
tih godina ovaj je bio najpopularniji-

to be continue...
3
3
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31198
htio sam bit ko babo
da ne radim nista, ispijam kafe po ilidzi i nesta ko zavrsavam
nisam to uspio
da ne radim nista, ispijam kafe po ilidzi i nesta ko zavrsavam
nisam to uspio
1
1
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31198
potrudio sam se bas da zavrsim ovaj fakultet i mogu vam rec da sam se zajebo. nije bas bajno ko sto ljudi misle da jes, i ko sto sam ja mislio
1
1
1811