bas ta tema. kakvi ste sa cjenkanjem?
jel vas sramota da ce tako neko protumaciti da nemate para?
meni nije problem odmah objasniti da imam para. imam zasto sto se cjenkam.
Cjenkanje
Re: Cjenkanje
To je greska.
Ako nesto ne vrijedi, onda objasnjavate prodavacu da to ne vrijedi toliko. Date onda svoju ponudu.
Razlog da se ne cjenkate je obicno nelagoda. Jer neki ce reci-mislt ce on da nemam para ili reci-ajd sta ciganis...
Prilikom kupovanja raznih materijala ili normalnog namjestaja, sasvim je ok traziti neke procente. Prodavac vam moze skoro uvijek dati 10%.
pa auta...a to je za majstore.
Ako nesto ne vrijedi, onda objasnjavate prodavacu da to ne vrijedi toliko. Date onda svoju ponudu.
Razlog da se ne cjenkate je obicno nelagoda. Jer neki ce reci-mislt ce on da nemam para ili reci-ajd sta ciganis...
Prilikom kupovanja raznih materijala ili normalnog namjestaja, sasvim je ok traziti neke procente. Prodavac vam moze skoro uvijek dati 10%.
0
Re: Cjenkanje
A dobro, popust ne smatram cjenkanjem, tu se prodavač već iscjenkao sam sa sobom, da me privuče.Duh je napisao/la: ↑23 nov 2024, 09:06 To je greska.
Ili primjerice gdje uzimam materijal, unaprijed dogovorimo rabat, tako da kasnije u svakom trenutku znam koja je moja cijena za platiti.,..
A da dođem na kasu i tamo ciganim, neću...
0