Hannibalovi doživljaji
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31198
Hannibalovi doživljaji
potrudicu se da vam na ovoj temi svaki dan opisem bar po jedan dozivljaj iz mog zanimljivog zivota 
8
4
3
1
3
1
1811
Re: Hannibalovi doživljaji
U "knjizevnost"? Pucaj, brt.
3
2
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Eto ti je u parlaonici..
Ako bude književnog karaktera, vratit ću je...u Književnost :face
Ako bude književnog karaktera, vratit ću je...u Književnost :face
6
5
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25359
Jedva cekam da brt isprica kako smose prvi put sreli bgm
3
1
1
1
1
1
abysmal depths are flooded
- hani_jong_un
- Pjur seks

prije 3-4 godine skontam da mi je auto pocelo nenormalno trosit. kontam neko ga vozi navece. mislio sam nema smisla, svako jutro ga nadjem urednog i cistog tamo gdje sam ga sinoc i ostavio, al pocnem mu pratit kilometrazu i vidim bgm da ga neko voza po noci, i to obavezno subotom navece. ostavim ja njima poruku u kolima, molim vas samo ga vratite ujutru cistog i urednog, kazu nema problema. to je trajalo neko vrijeme, ja bi njima ostavljo poruke kad bi mi trebalo auto zbog nekog posla i uvijek su postovali dogovor bgm. nakon nekog vremena su poceli i da mu toce gorivo. poslije 3-4 godine zajednickog koristenja jedno jutro me doceka auto sa novim gumama, felgama, presvlakama, kasetofonom, sve tip top i porukom: dragi gospodine, hvala vam sto ste nam posudjivali auto i niste nas prijavili. zavrsili smo faksove i imamo svoje poslove. danas je zadnji od nas kupio auto. ovo je mali znak zahvalnosti, nas cetvorica ❤
13
4
9
9
Zadnja izmjena: hani_jong_un, dana/u 21 nov 2020, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
1811
..nemoj me jebat ovo si izmislio..Hannibal je napisao/la: ↑21 nov 2020, 12:12 prije 3-4 godine skontam da mi je auto pocelo nenormalno trosit. kontam neko ga vozi navece. mislio sam nema smisla, svako jutro ga nadjem urednog i cistog tamo gdje sam ga sinoc i ostavio, al pocnem mu pratit kilometrazu i vidim bgm da ga neko voza po noci, i to obavezno subotom navece. ostavim ja njima poruku u kolima, molim vas samo ga vratite ujutru cistog i urednog, kazu nema problema. to je trajalo neko vrijeme, ja bi njima ostavljo poruke kad bi mi trebalo auto zbog nekog posla i uvijek su postovali dogovor bgm. nakon nekog vremena su poceli i da mu toce gorivo. poslije 3-4 godine zajednickog koristenja jedno jutro me doceka auto sa novim gumama, felgama, presvlakama, kasetofonom, sve tip top i porukom: dragi gospodine, hvala vam sto ste nam posudjivali auto i niste nas prijavili. zavrsili smo faksove i imamo svoje poslove. danas je zadnji od nas kupio auto. ovo je mali znak zahvalnosti, nas cetvorica ❤
3
3
kako je divan 
3
2
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Hannibal je napisao/la: ↑21 nov 2020, 12:12 prije 3-4 godine skontam da mi je auto pocelo nenormalno trosit. kontam neko ga vozi navece. mislio sam nema smisla, svako jutro ga nadjem urednog i cistog tamo gdje sam ga sinoc i ostavio, al pocnem mu pratit kilometrazu i vidim bgm da ga neko voza po noci, i to obavezno subotom navece. ostavim ja njima poruku u kolima, molim vas samo ga vratite ujutru cistog i urednog, kazu nema problema. to je trajalo neko vrijeme, ja bi njima ostavljo poruke kad bi mi trebalo auto zbog nekog posla i uvijek su postovali dogovor bgm. nakon nekog vremena su poceli i da mu toce gorivo. poslije 3-4 godine zajednickog koristenja jedno jutro me doceka auto sa novim gumama, felgama, presvlakama, kasetofonom, sve tip top i porukom: dragi gospodine, hvala vam sto ste nam posudjivali auto i niste nas prijavili. zavrsili smo faksove i imamo svoje poslove. danas je zadnji od nas kupio auto. ovo je mali znak zahvalnosti, nas cetvorica ❤
i kazu nema dobrih ljudi brt
2
1
1
1
Svakim danom se sve vise i vise zaljubis u njega
2
2
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Kad misliš nema više....on doda gas 
Ispričaj malo poslovne poduhvate, kredite, kalendare, petarde, ženske čizmice....dosta raje to ne zna još
Ispričaj malo poslovne poduhvate, kredite, kalendare, petarde, ženske čizmice....dosta raje to ne zna još
2
2
jesi vidjela
bas mu je tesko odoljeti
2
1
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Daa
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- hani_jong_un
- Pjur seks