Vatreni znakovi (Ovan, Lav, Strijelac): Raniji odlazak na spavanje
Vatreni znakovi su jako aktivni i kao takvima možda im je teško uvijek ići u isto vrijeme na spavanje. Vrlo je važno da pripadnici ovog znaka znaju svoja ograničenja i da utvrde točno vrijeme odlaska u krevet. Trebaju znati kada je vrijeme da se odvoje od daljinskog ili pametnog telefona. Astrolozi kažu da se vatreni znakovi teško "isključuju", ali bi se trebali opustiti u večernjim satima i ne jesti nakon 19 ili 20 sati te smiriti aktivnosti. Također da bi smirili svoju energiju vrlo je važno da ne aktiviraju mozak u večernjim satima, a dobro bi bilo i izbjegavati akcijske filmove.
Zodijačka sehara
Re: Ovan
2
2
Re: Zodijacka sehara
Zemljani znakovi (Bik, Djevica, Jarac): Osam sati spavanja je obvezno
Zemljani znakovi trebaju regulirati količinu spavanja, ali i večernje rituale, bez obzira radi li se njezi kože ili čitanju. Bez obzira na što se odluče, vrlo lako će zaspati nakon lagane rutine. Iako Bikovima, Djevicama i Jarcima nije toliko važno vrijeme odlaska na spavanje, oni moraju paziti na to koliko spavaju - obavezno je osam sati spavanja. Moraju se dobro "obnoviti" tijekom noći kako bi idući dan bili spremni za nove pobjede.
Zemljani znakovi trebaju regulirati količinu spavanja, ali i večernje rituale, bez obzira radi li se njezi kože ili čitanju. Bez obzira na što se odluče, vrlo lako će zaspati nakon lagane rutine. Iako Bikovima, Djevicama i Jarcima nije toliko važno vrijeme odlaska na spavanje, oni moraju paziti na to koliko spavaju - obavezno je osam sati spavanja. Moraju se dobro "obnoviti" tijekom noći kako bi idući dan bili spremni za nove pobjede.
2
1
1
1
Zračni znakovi (Blizanci, Vaga, Vodenjak): Važno je da 'izbace' sve emocije
Zračni znakovi samo žele razgovarati o svemu što im se dogodilo u danu, a ako se to ne dogodi, misli ih mogu držati dugo budnima. Mogu voditi dnevnik i zapisivati što im se dogodilo prije spavanja, ili mogu razgovarati s partnerom ili prijateljima. Oni moraju izbaciti sve što im padne na pamet jer im treba čist um da bi zaspali. Zračni znakovi trebaju izbaciti sve emocije, a ako im je teško pisati dnevnik mogu napraviti glasovne bilješke ili pročitati nešto naglas.
Zračni znakovi samo žele razgovarati o svemu što im se dogodilo u danu, a ako se to ne dogodi, misli ih mogu držati dugo budnima. Mogu voditi dnevnik i zapisivati što im se dogodilo prije spavanja, ili mogu razgovarati s partnerom ili prijateljima. Oni moraju izbaciti sve što im padne na pamet jer im treba čist um da bi zaspali. Zračni znakovi trebaju izbaciti sve emocije, a ako im je teško pisati dnevnik mogu napraviti glasovne bilješke ili pročitati nešto naglas.
0
2
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

@smajlic Mi smo 
2
2

nikad.
1
1

- Jimmy McNulty
- Perspektivni član

- Reactions: 483
Ima li mi ođe kakvijeh škorpija da napravimo klan? 
0
I expect nothing and I'm still let down.
Ima, ali se u parku fino ponasajte. Inace
3
2
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
- Jimmy McNulty
- Perspektivni član

- Reactions: 483
Slabo ih haman ima, ali haj makar sam ja tu.
0
I expect nothing and I'm still let down.
Ima ih.
Maxo i Scorpio. Ne znam ko jos.
Ja sam podznak i venera Sco :haya
0

CocoMa je napisao/la: ↑02 nov 2020, 07:50 Zračni znakovi (Blizanci, Vaga, Vodenjak): Važno je da 'izbace' sve emocije
Tako nekako. Ako mi ostane bilo šta da se vrzma po glavi, nema sna
Eto potrefi se koji put i nešto tačno u horoskopu.
0
"Treba otimati radost danima što bježe".
Hajd bolje i ponekad da potrefe nego nikad..samo nađi načina za pražnjenje i spavat ćeš ko beba..Čuvarkuća je napisao/la: ↑04 nov 2020, 15:37CocoMa je napisao/la: ↑02 nov 2020, 07:50 Zračni znakovi (Blizanci, Vaga, Vodenjak): Važno je da 'izbace' sve emocije
Tako nekako. Ako mi ostane bilo šta da se vrzma po glavi, nema sna![]()
Eto potrefi se koji put i nešto tačno u horoskopu.
2
2
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15632
HOROSKOPSKI ZNACI U COVID BOLNICI Devica vadi peglu iz torbe da opegla jastučnicu i čaršav. Vaga zove kući telefonom da joj se pošalje krema za noć i dan, parfem za telo i trepavice. Blizancu je mnogo dosadno i skače Devici po krevetu. Jarac ne može da gleda ovakvo ponašanje Blizanca u tako ozbiljnom trenutku i zove čuvare reda. Čuvari reda vezuju Blizanca za krevet. Bik se muči sa tabletom. Ne može da je proguta, jer je previše gorka, pa je stavlja u burek. Rak plače zbog vezanog Blizanca i briše sa maskom nos. Lav je sin predsednika i ne dopada mu se tretman. Zahteva da dobije poseban apartman, a Škorpija mu govori: „Dobićeš qrac. Zapaliću i tebe i tatu i apartman.“ Devica uzima meter i meri tačno rastojanje između kreveta. Kad dođe do Ovna „popije“ šamar od njega. Vaga ustaje da smiri situaciju, a Ovan počinje da je startuje. Jarac ne može da ih gleda i gasi svetlo. Škorpija kaže: „konačno mrak“ sad ću Vodoliji da isključim respirator! Riba gleda i počinje da se moli, dok Rak još jače plače. Vaga ponovo pali svetlo da bi popravila šminku, koju joj je razmazao Ovan i uključuje ponovo Vodoliju na respirator. Strelac smišlja plan kako da pobegne i odvezuje Blizanca da mu pomogne. Devica skida masku i vizir za dan i stavlja masku i vizir za noć. Riba je ubeđena da je dr Kon i sprema konferenciju za štampu. Toliko se uživela u ovu ulogu da se Devica krsti i levom i desnom. Ovan ne može da sluša fudbalsku utakmicu, jer Bik riče (hrče) sve sa maskom. Ovan skoči iz kreveta, obuva patike i izbacuje Bika zajedno sa krevetom u hodnik. Konferenciji za štampu dr Kona prisustvuje samo maštoviti Rak i donosi se odluka da se Vodolija skine sa respiratora. Vodolija se budi i dobija ideju da napiše scenario za drugi deo filma „Let iznad kukavičjeg gnezda“. Jarac zaključava vrata, gasi svetlo i guta ključ..
3
1
2
2
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
100% mi je pogodilo i za znak i podznak 
1
1