Zodijačka sehara
Re: Zodijačka sehara
Progresije su indikator unutarnjih promjena I našeg stava o životu.
Meni je prSunce ušlo u Djevicu, 7k.
1
1
Pa selim se u novu EU državu, još nisam ni počela raditi, ja več planiram putovanja i ulaganje u neku nekretninu ( to mi je sa nekretninom novitet).
2
1
1
1
Heidi, Miss Yenna
Kako bi opisale osobu sa ovakvom postavkom, nisam stavila natalni krug, jer ne znam sat rođenja.
Sa tom osobom (žena, 1952.godište), imam konjukciju Mjeseca I SJČ.
https://ibb.co/BKqWPFsk

Kako bi opisale osobu sa ovakvom postavkom, nisam stavila natalni krug, jer ne znam sat rođenja.
0
- Šabović Adis
- PRObehar

- Reactions: 5686
Ne znam tu pjesmu.
1
1
Ako je jedan bog dobar dva su duplo bolja.
Pod tačku Razno metni: narod treba kenselovat...
Pod tačku Razno metni: narod treba kenselovat...
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27273
Pa ne mogu ovako zbrda-zdola, ebem mu mišaLulica je napisao/la: ↑17 feb 2026, 11:38 Heidi, Miss Yenna
![]()
Zašto SJČ? Koji ti sad treba uopšte?
Uzlazni (sjeverni) Mjesečev čvor pokazuje pravac u kojem naša duša želi rasti. On upućuje na osobine i životne stavove koji nam još nisu prirodni i spontani, ali upravo zato nose potencijal za unutrašnje sazrijevanje i dublji smisao.
Tu se često nalazi ono što nam u početku djeluje strano, možda čak izaziva strah, a ipak nas duboko dotiče. Jer u sjevernom čvoru ogleda se poziv ka ispunjenijem i življem postojanju.
Silazni (južni) Mjesečev čvor predstavlja naše duhovno porijeklo. Tu se nalazi ono što nam je poznato i blisko: naučeni obrasci, ranija iskustva i usvojena uvjerenja. Često su to sposobnosti koje nam daju osjećaj sigurnosti, ali i ograničenja koja nas, neprimjetno, mogu zadržavati i sputavati.
0
Hvala, HeidiHeidi je napisao/la: ↑23 feb 2026, 16:51Pa ne mogu ovako zbrda-zdola, ebem mu mišaLulica je napisao/la: ↑17 feb 2026, 11:38 Heidi, Miss Yenna
![]()
Zašto SJČ? Koji ti sad treba uopšte?
Uzlazni (sjeverni) Mjesečev čvor pokazuje pravac u kojem naša duša želi rasti. On upućuje na osobine i životne stavove koji nam još nisu prirodni i spontani, ali upravo zato nose potencijal za unutrašnje sazrijevanje i dublji smisao.
Tu se često nalazi ono što nam u početku djeluje strano, možda čak izaziva strah, a ipak nas duboko dotiče. Jer u sjevernom čvoru ogleda se poziv ka ispunjenijem i življem postojanju.
Silazni (južni) Mjesečev čvor predstavlja naše duhovno porijeklo. Tu se nalazi ono što nam je poznato i blisko: naučeni obrasci, ranija iskustva i usvojena uvjerenja. Često su to sposobnosti koje nam daju osjećaj sigurnosti, ali i ograničenja koja nas, neprimjetno, mogu zadržavati i sputavati.
Postavila sam nespretno pitanje: moj Mjesec, njen SMČ
Kako se to analizira? Hvala
Sad vidim kako sam Napisala SJM skačenicu , umjesto SMČ.
1
1
- Heidi
- Lemon Addict

Koliko se sjećam, ovdje Mjesec pomaže SMČ da ispuni svoju životnu misiju. Poznanstvo djeluje 'ispravno' i podstiče lični rszvoj. Sad, kako i šta, zavisi od ostalih pozicija.
1
1
- Heidi
- Lemon Addict

Retrogradni Merkur u 2026. godini donosi tri perioda fokusirana na vodene znakove (Ribe, Rak, Škorpion), naglašavajući emocionalno preispitivanje, intuiciju i nesporazume. Prvi period (26. veljače – 20. ožujka) u Ribama donosi konfuziju, ali i visoku kreativnost. Ključno je strpljenje, provjera podataka i izbjegavanje brzopletih odluka.
Ključni periodi retrogradnog Merkura 2026:
26. veljače – 20. ožujka (Ribe): Fokus je na nejasnoj komunikaciji, zaboravljivosti i emotivnoj osjetljivosti. Mogući su problemi s tehnikom i propušteni detalji.
29. lipnja – 23. srpnja (Rak/Lav): Naglasak na obiteljskim temama, prošlosti i preispitivanju osobnih ciljeva.
24. listopada – 13. studenog (Škorpion): Intenzivno razdoblje za rješavanje dubokih emotivnih pitanja, tajni i financija.

0
- Heidi
- Lemon Addict

https://sensa.story.hr/Astrologija/Horo ... -znak.html
Strijelac:
Merkur je retrogradan u vašoj četvrtoj kući doma i obitelji, vrlo osjetljivom području koje upravlja vašim osjećajem sigurnosti i emocionalnim temeljima. Pokretanje novih projekata vezanih uz dom ili obitelj sada može biti izazovno, ali je zato odlično vrijeme za unutarnji rad i suočavanje sa starim emocijama. Moguće je i ponovno povezivanje s članovima obitelji s kojima dugo niste proveli kvalitetno vrijeme. Povratak obiteljskim tradicijama ili dovršavanje započetog projekta poput obiteljskog stabla može biti posebno ispunjavajuće.

Strijelac:
Merkur je retrogradan u vašoj četvrtoj kući doma i obitelji, vrlo osjetljivom području koje upravlja vašim osjećajem sigurnosti i emocionalnim temeljima. Pokretanje novih projekata vezanih uz dom ili obitelj sada može biti izazovno, ali je zato odlično vrijeme za unutarnji rad i suočavanje sa starim emocijama. Moguće je i ponovno povezivanje s članovima obitelji s kojima dugo niste proveli kvalitetno vrijeme. Povratak obiteljskim tradicijama ili dovršavanje započetog projekta poput obiteljskog stabla može biti posebno ispunjavajuće.
0
2
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
i devica je tacna
nikad zadovoljna
nikad zadovoljna
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo.