Iskra je napisao/la: ↑05 okt 2020, 10:05
Mislim da nije.posteno ni fer prema @smajlic Kao ji prema.svakom.buducem.beharcicu da meni ostane boja.
@storm dunjaluce, skini ti meni boju , molim te. Ofarbaj status ako baš hoćeš, to mi je draže.
I boldiraj smajlicku kod.mene je nik bio boldiran. Pravila su ista za sve.
Boldirana je smajlic, svaka je boja boldirana
status ne mogu obojiti...samo je tekst kakav je već, prema odabiru, a za boju sam rekao, nakon 5000 postova, prema želji boja, status, a i ne mora...
Mislim da nije.posteno ni fer prema @smajlic Kao ji prema.svakom.buducem.beharcicu da meni ostane boja.
@storm dunjaluce, skini ti meni boju , molim te. Ofarbaj status ako baš hoćeš, to mi je draže.
status ne mogu obojiti...samo je tekst kakav je već, prema odabiru, a za boju sam rekao, nakon 5000 postova, prema želji boja, status, a i ne mora...
Onda nam je @Miss Y. blizu
Nadam se da je smislila nešto već
0
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Upravo tako. Forum treba biti vidljiv u tolikoj mjeri koja je dovoljna da neko sa strane, na osnovu sadržaja, poželi da se reg. Ali i sa skrivenim intimnijim sadržajima koje ste pomenuli. To također može biti faktor da se neko "zagolica" i pridruži.
Tipa: "Sinoć je u prometnoj nesreći stradao slavni..." za više infoinformacija otvorite članak. malo ko neće otvoriti.
Ili: " Miss Y., Moonlight, Lana - prvu put postavile svoje slike u izazovnom rublju". Eto dva'est clanova, brat-bratu.
Ili da vi npr svoju raju pozovete, baš kao što to Moonlight radi
1
1
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Onda mi skini boju. Nije fer, jedan je behar.
pa nema veze
ti si presla 5000, to je nesto drugo
uzivaj bono u boji, bas ti je lijepa
ja sam sretna i ovako, imam rozuuu
2
2
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo.