Obavještenja

Privid demokracije, kad ono...
storm
Administrator
Reactions: 38010

Re: Obavještenja

Post Postao/la storm »

@Heidi je donijela odluku, da ne želi biti više moderator, ja još težu da ću joj tome udovoljiti...
Naravno nema smisla da se oglušujem na zahtjev, ako se ne vidi više u tome.
Moderiranje jest svojevrsni uteg forumašu, iako sam mišljenja da se to njoj nije odrazilo, naprotiv, odlično je radila svoje dijelove.
Ja se nadam, da je privremeno, a do tada puno hvala na trudu i predstavljanju stavova foruma kao takvog :cvijece
11
3 slika 5 slika 2 slika 1 slika
Fatih
PRObehar
PRObehar
Reactions: 6876

Post Postao/la Fatih »

Jedna molba/obavjestenje:

Molim vas sve, da se suzdrzite psovki ili vrijedjanja po bilo kom osnovu (naravno, mnogo zavisi i od konteksta, te se neke "uzrecice", koje nisu uvredljive nikom, mogu tolerisati, pogotovo ako se ne obraca direktno nekom od forumasa, mislim da znate na sto mislim).

I, sto je NAJVAZNIJE, molim vas da svaki post, kojim vas je neko bilo cime uvrijedio prijavite. Vjerujte, da ima 10 moderatora, ipak ce ponesto "proletjeti" nevidjeno, ili jednostavno mozda neko od moderacije to i vidi, ali nije procitao cijeli kontekst, te prosudio da to i nije bas za intervenciju moderacije.

Prijava je najbolje rjesenje, ponajvise sto se time sprjecava svako daljnje vrijedjanje, koje bi eventualno moglo da se nastavi.

Hvala,

Mod team.
6
5 slika 1 slika
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
storm
Administrator
Reactions: 38010

Post Postao/la storm »

@grunf

zamolio bih te (po tko zna koji put), da prestanes izmisljati priče, bazirane na upisima forumaša, stavljajući ih u uvredljiv kontekst.
Razumjeli smo sve.
0
smajlic
Administrator
Reactions: 45364

Post Postao/la smajlic »

Infooooo....promijenila sam nick od SmokingMan u Đimšiti....jer je on to trazio naravno :valja
3
2 slika 1 slika
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. :sret
Zaključano

Natrag na “Sugestije, prijedlozi, i žalbe...”