Forum
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6686
Re: Forum
ja predlažem da forum postane erotišen-senzuališe-praktikum mjesto gdje ćemo raspravljati o mnogim temama, razmenjivati iskustva, sličice, salvete i recepte.
u tom cilju treba pobrkati niknejmove zarad zaštite hanonimnosti i autorskih prava.
verujem da ce posjeta kao i broj postova skočiti, i ne samo to...
za početak, forum iz behar treba preimenovati u npr bumbar.
u tom cilju treba pobrkati niknejmove zarad zaštite hanonimnosti i autorskih prava.
2
2
Zunzara forum?radostan dan je napisao/la: ↑29 jun 2024, 16:35 ja predlažem da forum postane erotišen-senzuališe-praktikum mjesto gdje ćemo raspravljati o mnogim temama, razmenjivati iskustva, sličice, salvete i recepte.
2
2
- radostan dan
- Etablirani član

Primarijus Storm nije neki crkvenjak i asket, ali on zaista prozivljava patnje svojih pacijenata i vjeruje da bi zatvaranje jagomirske klinike bio veliki grijeh.
Boljega lijeka za dusevne bolesnike od Behara nema.
4
4
Kako se pise "Ti si idiot"?
Mislio sam i na tebe...
Gdje bi dolazio držati katedru, da zaključamo kapiju
3
3
moze se i na biljnoj bazi.
kazu da kopriva radi cudo.
jedan mi danas isprica kako ga je komsinica isibala snopom kopriva po ledjima zbog problema sa kicmom.
On kaze-ko rukom odneseno...
Mozda ubaciti po potrebi i u gace kopriva...itd.
kazu da kopriva radi cudo.
jedan mi danas isprica kako ga je komsinica isibala snopom kopriva po ledjima zbog problema sa kicmom.
On kaze-ko rukom odneseno...
Mozda ubaciti po potrebi i u gace kopriva...itd.
2
2
- radostan dan
- Etablirani član

Pretjeruje ministar zdravlja i ima prevelika očekivanja....jeste da nije došlo do značajnijeg oporavka štićenika, ali nije bilo ni rapidnog propadanja stanja koje je takvo kakvo jeste.
Možda bi uvođenje neke svrsishodne delatnosti, neke okupacione terapije poboljšalo zdravstveni status svih nas, te u tom kontekstu predlažem da se svi potrude oko te erotske komponenete i potencijala koji nesumnjivo postoji ali nije dovoljno iskorišten, u punom kapacitetu što bi rekao predsednik manjeg a uspešnijeg entiteta.
Pomenuta komponenta bi svakako razdrmala postojeće stanje, unijela živost i poromjenila perwpektivu štićenika, svakog ponaosob, kao i ustanove u cjelini.
Prav za prav, neki su ispoljili određen stepen samoinicijative, primjerice - starješina ustanove i dopisni član iste, ali slikanje muških međunožja i prezentovanje javnosti nije ono čemu težimo u rehabilitaciji i ostvarenju konačnog cilja, a to je ponovno uključenje u društveni život i njegove tokove.
Shodno tomU, apelujem na drugarice da pomognu, otvaranjem nekih sekcija tipa -
Naša foto brda i doline,
Šio mi ga Đura,
Dosada, majka svih nevolja,
Istine i laži druga Kama Sutre,
itd...
Sa nadom u oporavak i izlečenje, sporski pozdrav uz citiranje još jednog druga političara -Trud'te se, rad'te se...
Sedmi sekretar SPOJ-a.
Možda bi uvođenje neke svrsishodne delatnosti, neke okupacione terapije poboljšalo zdravstveni status svih nas, te u tom kontekstu predlažem da se svi potrude oko te erotske komponenete i potencijala koji nesumnjivo postoji ali nije dovoljno iskorišten, u punom kapacitetu što bi rekao predsednik manjeg a uspešnijeg entiteta.
Pomenuta komponenta bi svakako razdrmala postojeće stanje, unijela živost i poromjenila perwpektivu štićenika, svakog ponaosob, kao i ustanove u cjelini.
Prav za prav, neki su ispoljili određen stepen samoinicijative, primjerice - starješina ustanove i dopisni član iste, ali slikanje muških međunožja i prezentovanje javnosti nije ono čemu težimo u rehabilitaciji i ostvarenju konačnog cilja, a to je ponovno uključenje u društveni život i njegove tokove.
Shodno tomU, apelujem na drugarice da pomognu, otvaranjem nekih sekcija tipa -
Naša foto brda i doline,
Šio mi ga Đura,
Dosada, majka svih nevolja,
Istine i laži druga Kama Sutre,
itd...
Sa nadom u oporavak i izlečenje, sporski pozdrav uz citiranje još jednog druga političara -Trud'te se, rad'te se...
Sedmi sekretar SPOJ-a.
2
2

1
2