Ovo neka ti storm malo bolje objasni, brt...uglavnom, nisam mislio nista lose. Ipak, brt si mi.
nisam te vala skonto brt
Pa da pojednostavim, brt, htio sam da se nasalim time sto cu reci da si ovdje prije svih bio. (Ima u Bibliji ovo sto sam pomenuo, ali nije u bilo u smislu ismijavanja, znas da bar to ne radim brt.)
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Pa da pojednostavim, brt, htio sam da se nasalim time sto cu reci da si ovdje prije svih bio. (Ima u Bibliji ovo sto sam pomenuo, ali nije u bilo u smislu ismijavanja, znas da bar to ne radim brt.)
Pa ti stvarno misliš da Hani sta o bibliji zna? Pa.taj ni takvim otvoriti ne zna a ne sta drugo
Pa ti stvarno misliš da Hani sta o bibliji zna? Pa.taj ni takvim otvoriti ne zna a ne sta drugo
Ma dobro, bar da mu kazem da nisam mislio nista lose. A storm nije htio da objasni.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
i ja sam sufaru brzo preso. iso navece u mekteb klanjo aksam i poslije namaza sa efendijom bi preso jedan harf. bijo sam mnogo dobar sa tim efendijom i kad ga istjerase jer je udarijo neko dijete odem i ja iz mekteba haha
Iskreno, mislio sam pustiti u pogon krajem ljeta... Godišnji, ovo, ono, pa tehnički je bilo katastrofa na početku
Ali eto nekako smo to sredili u hodu...
Cestitam na ovom forumu. Sad zasad sam ja zadovoljna, super je ovo sredjeno sve