Anketa: Povorka ponosa
Re: Anketa: Povorka ponosa
Pa dobro, neka bude tako. Ali, sta mi to mozemo uciniti, ako se radi o ljudima kojima ni vlade ne mogu nista. Daj da poradimo na necemu sto bez problema mozemo, od najnizeg moguceg nivoa, pa dokle uspijemo. To nam niko ne moze zabraniti niti sprijeciti nas u tome.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Ne
sve dok imaju tu neutaživu želju da kao neheteroseksualne osobe vršljaju bespotrebno gradovima
ako se već osjećaju ok i dobro u svojoj koži, parada im i ne treba
sve dok imaju tu neutaživu želju da kao neheteroseksualne osobe vršljaju bespotrebno gradovima
ako se već osjećaju ok i dobro u svojoj koži, parada im i ne treba
2
2
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13993
Štae ba demon'ka, šta me iskinezira, samo mi pokvari estetiku postova..
1
1
grozna sam, oprrosti
i vrati
nekada zbilja opalim taj emo jer mi se neda objašnjavati, svako objašnjenje najčešće vodi u dubiozu
a ja sam prestara za šuplje
neise
od dubioze jedino sam za dubiozu kolektiva
a za paradu
ne, odrično
0
Mogu li se dobro osjećati?
Imaju li sva prava, koja mi hetero, uzimamo zdravo za gotovo?
Mislim da se oni sasvim dobro osjećaju u svojoj koži, i nije problem izmedju njihova 4 zida, kako im se sugerira, da se tamo zadrže... Problem su osude, poniženja, te neka spomenuta prava...
0
Ja većinu ozbiljnih stvari ne uzimam zdravo za gotovo, ali njih da, jer su postali neozbiljni i pohlepnistorm je napisao/la: ↑20 aug 2020, 01:12Mogu li se dobro osjećati?
Mislim da se oni sasvim dobro osjećaju u svojoj koži, i nije problem izmedju njihova 4 zida, kako im se sugerira, da se tamo zadrže... Problem su osude, poniženja, te neka spomenuta prava...
da, imaju sva prava koja imamo svi ostali, imaju i više nego ostali jer se sada daju njima povlastice, pa se i zapošljavaju lakše i brže
btw, ni azijati, niti mexikanci, a i mnogi drugi još uvijek nemaju prava gdje god da se dosele, nego ih se dočeka kao da su šljam i dobiju poslove koje nitko normalan nebi radio, pa ne paradiraju
neise
mene pravo osuđuju kada kažem da sam ateista, pa ne idem naokolo tražiti parade i prava
1
1
Razlucio bih obične smrtnike u gay populaciji, od aktivista gay pokreta...DEMONIKA je napisao/la: ↑20 aug 2020, 01:25Ja većinu ozbiljnih stvari ne uzimam zdravo za gotovo, ali njih da, jer su postali neozbiljni i pohlepnistorm je napisao/la: ↑20 aug 2020, 01:12
Mogu li se dobro osjećati?
da, imaju sva prava koja imamo svi ostali, imaju i više nego ostali jer se sada daju njima povlastice, pa se i zapošljavaju lakše i brže
btw, ni azijati, niti mexikanci, a i mnogi drugi još uvijek nemaju prava gdje god da se dosele, nego ih se dočeka kao da su šljam i dobiju poslove koje nitko normalan nebi radio, pa ne paradiraju
neise
mene pravo osuđuju kada kažem da sam ateista, pa ne idem naokolo tražiti parade i prava![]()
Oni jesu sve što si navela...
Obični ljudi, nikako nisu po pravima ravni sa nama.
Priznanje reg partnerske veze, je samo jedna...
I recimo, tebi neće nitko razbiti glavu, jer si ateista... Neće ti nepoznati na ulici dobacivati...
U debatu oko toga ćeš sa ljudima koje ti odaberes.
A na svačija prava treba upozoravati, slažem se...
0
-
Nasrudin hodža
- Perspektivni član

- Reactions: 393
Ne bi ni njima po riječi progovorio da se normalno ponašaju kao svaki normalni ateista.
0
Oni nisu obični, ekstremni sustorm je napisao/la: ↑20 aug 2020, 01:31Razlucio bih obične smrtnike u gay populaciji, od aktivista gay pokreta...DEMONIKA je napisao/la: ↑20 aug 2020, 01:25
Ja većinu ozbiljnih stvari ne uzimam zdravo za gotovo, ali njih da, jer su postali neozbiljni i pohlepni
neise
mene pravo osuđuju kada kažem da sam ateista, pa ne idem naokolo tražiti parade i prava![]()
I recimo, tebi neće nitko razbiti glavu, jer si ateista... Neće ti nepoznati na ulici dobacivati...
a u ekstremizmu će i meni netko glavu razbiti ako je ekstremni vjernik kojem se ne sviđa moja nevjera
taj pokret je ekstreman zbog onoga što sam napisala u predhodnom postu
jer da se toliko ne bacaju na publicizam, nikoga zapravo i ne bi bilo briga, niti bi znali da postoje i svi bi živjeli smirom
meni neće nitko razbiti glavu jer sam ateista samo iz razloga što mi na čelu ne piše da jesam, jbga, kad se njih dva safataju očigledno je da su gejevi, pa im se glave razbijaju
vjerujem da kada bih ja išla naokolo sa svojim antiteističkim stavom, da bi se pojavio netko željan da i moju glavu razbije
0
I kako ce parada ti promjeniti?storm je napisao/la: ↑20 aug 2020, 01:31Razlucio bih obične smrtnike u gay populaciji, od aktivista gay pokreta...DEMONIKA je napisao/la: ↑20 aug 2020, 01:25
Ja većinu ozbiljnih stvari ne uzimam zdravo za gotovo, ali njih da, jer su postali neozbiljni i pohlepni
neise
0
nije joj cilj promjenaInsomnia je napisao/la: ↑20 aug 2020, 01:48I kako ce parada ti promjeniti?storm je napisao/la: ↑20 aug 2020, 01:31
Razlucio bih obične smrtnike u gay populaciji, od aktivista gay pokreta...
0
Koliko mogu vidjeti, promijenilo se dosta toga. Gdje su te parade odavno, dobili su uglavnom svugdje pravo, da su priznani pred zakonom kao zajednica...Insomnia je napisao/la: ↑20 aug 2020, 01:48I kako ce parada ti promjeniti?storm je napisao/la: ↑20 aug 2020, 01:31
Razlucio bih obične smrtnike u gay populaciji, od aktivista gay pokreta...
Same parade više nitko ne dozivljava, kao nešto wooow...
Da ne kažem, da se događa sve na marginama. Nemam pojma kad je tu parada, a vjerojatno je svake godine..
Dok su se oko prošlogodišnje sarajevske, koplja lomila pola godine prije, i još pola nakon iste...
1
1
Prođu nekoliko puta, navikneš se na to i eto.
Šta ćeš mu/joj ako je gay a radi sa tobom? Ili ti je rod? Ubiti ga? Zatući?
Šta ćeš mu/joj ako je gay a radi sa tobom? Ili ti je rod? Ubiti ga? Zatući?
2
2
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem

1
1