Ne biramo, Kontamo... Šta bi, da nas se pita
Anketa: Vakcinacija protiv Covid- 19, Da ili Ne
Re: Anketa: Vakcinacija protiv Covid- 19, Da ili Ne
Ma meni ta opcija skroz bezveze...cuj da gradjani biraju, a vakcine problem svugdje...da je ikakvu dobro bi bilo
0
4
4
Foliramo se. Eto kako.
Salu na stranu.
Znas i sama da su razlicite ideje koristene pri pravljenu vakcine.
1
1
naravno da Da.
ali odabrati onu koja će mi biti priznata ol ver de vorld...a ne da primim Sputnika pa ne mogu maknut osim do Bugara.
iako mnogi kazu da je najkvalitetnija.
da dozvole da sam sebi kupis, sad bi kupila i primila
ali odabrati onu koja će mi biti priznata ol ver de vorld...a ne da primim Sputnika pa ne mogu maknut osim do Bugara.
iako mnogi kazu da je najkvalitetnija.
da dozvole da sam sebi kupis, sad bi kupila i primila
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Ja cu doci na red negdje pred kraj proljeca, I guess.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Odsad pratimo pomno tvoje postove.
2
2
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Da je i bombonica kakvih makar, mi o vakcini još maštamo 
0
"Treba otimati radost danima što bježe".
Ma kod nas sve politika. Agencija za prometovanje lijekovima je u Bl , kao sad je to.problem 
0
Samo da se stupasim da sam jos uvijek ziva.
5
4
1
1
Gledam vijesti na tvsa.. i Afganistan je dobio određen broj vakcina i započeo imunizaciju, samo kod nas ništa 
2
1
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Ne znam cemu cudjenje, ovo je stanje u BiH. Gdje se smiju odrzati i protesti (govorim generalno, zbog pandemije, znam da je to ograniceno), bojkoti svake vrste, ma "all the bells and whistles"...ali ne. Mi psujemo majku po FB stranicama, u komentarima na portalima itd. Prozivamo ih tu, obicno uz majku opet.
Ali da dignes nekoga, da mu usadis u svijest da nece nikad biti bolje, dok se ne desi "veliko budjenje" iz virtuelnog svijeta... Eh, cini mi se da bi lakse bilo naci dobrovoljce za rat u Jemenu, nebitno na cijoj strani. Nemamo mi sta kukati.
Ali da dignes nekoga, da mu usadis u svijest da nece nikad biti bolje, dok se ne desi "veliko budjenje" iz virtuelnog svijeta... Eh, cini mi se da bi lakse bilo naci dobrovoljce za rat u Jemenu, nebitno na cijoj strani. Nemamo mi sta kukati.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6982
ja ću sačekati da vidim šta će đoković duradi...
1
1
Zenica vec pocela sa vakcinacijom...
U JU „Dom zdravlja“ Zenica pozvali su sve građane, ukoliko to žele, da se mogu prijaviti za vakcinisanje protiv virusa COVID-19. Prijaviti se mogu ličnim odlaskom u svoju ambulantu porodične medicine, odnosno javljanjem timu porodične medicine kojem pripadaju, do 19. februara, svaki radni dan od 8 do 19 sati.
„Radi se o II fazi vakcinacije protiv virusa COVID-19 koja obuhvata vakcinaciju svih građana Zenice i iz tog razloga upućen je apel građanima da se u što većem broju odazovu na vakcinisanje. Javna ustanova „Dom zdravlja“ Zenica ranije je završila sve aktivnosti kada je u pitanju prva faza vakcinisanja koja obuhvata vakcinaciju zdravstvenih radnika ove ustanove, kao i korisnika socijalnih ustanova“, izjavila je za RTV Zenica Aida Brdarević-Hodo, specijalizant epidemiologije u JU „Dom zdravlja“ Zenica.
U slučaju grada Zenica riječ je o Domu penzionera, Domu za stara lica i Ruhami.
„Za ovu I fazu prijavljeno je oko 500 osoba i očekujemo tokom naredne sedmice početak vakcinacije. Kada je u pitanju II faza, po informacijama kojima raspolažemo, ta vakcina bi mogla doći tokom marta, ali za sada još uvijek nemamo nikakvih detaljnijih informacija“, dodaja je Aida Brdarević-Hodo.
Prioriteti u II fazi vakcinacije bit će sve osobe koje su starije od 60 godina, osobe koje su hronični bolesnici, kao i osobe koje rade u javnim djelatnostima, javnom prevozu, prosvjeti, policiji, vatrogasci itd.
Prijaviti se mogu i građani koji imaju preko 16 godina, zato što je nabavljena vakcina koju proizvodi kompanija „Pfizer-BioNTech“. (R. Šabanović)
https://zenicainfo.ba/2021/02/12/ju-dom ... -covid-19/
U JU „Dom zdravlja“ Zenica pozvali su sve građane, ukoliko to žele, da se mogu prijaviti za vakcinisanje protiv virusa COVID-19. Prijaviti se mogu ličnim odlaskom u svoju ambulantu porodične medicine, odnosno javljanjem timu porodične medicine kojem pripadaju, do 19. februara, svaki radni dan od 8 do 19 sati.
„Radi se o II fazi vakcinacije protiv virusa COVID-19 koja obuhvata vakcinaciju svih građana Zenice i iz tog razloga upućen je apel građanima da se u što većem broju odazovu na vakcinisanje. Javna ustanova „Dom zdravlja“ Zenica ranije je završila sve aktivnosti kada je u pitanju prva faza vakcinisanja koja obuhvata vakcinaciju zdravstvenih radnika ove ustanove, kao i korisnika socijalnih ustanova“, izjavila je za RTV Zenica Aida Brdarević-Hodo, specijalizant epidemiologije u JU „Dom zdravlja“ Zenica.
U slučaju grada Zenica riječ je o Domu penzionera, Domu za stara lica i Ruhami.
„Za ovu I fazu prijavljeno je oko 500 osoba i očekujemo tokom naredne sedmice početak vakcinacije. Kada je u pitanju II faza, po informacijama kojima raspolažemo, ta vakcina bi mogla doći tokom marta, ali za sada još uvijek nemamo nikakvih detaljnijih informacija“, dodaja je Aida Brdarević-Hodo.
Prioriteti u II fazi vakcinacije bit će sve osobe koje su starije od 60 godina, osobe koje su hronični bolesnici, kao i osobe koje rade u javnim djelatnostima, javnom prevozu, prosvjeti, policiji, vatrogasci itd.
Prijaviti se mogu i građani koji imaju preko 16 godina, zato što je nabavljena vakcina koju proizvodi kompanija „Pfizer-BioNTech“. (R. Šabanović)
https://zenicainfo.ba/2021/02/12/ju-dom ... -covid-19/
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
pocinju iduce sedmice, prikupili su sve 
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo.