Uš'o DiCanio u njega
Izbori behar mjeseca #2
Re: Izbori behar mjeseca #2
Pa koja je teza? Reci teoriju zavjere. Ko kome stima izbore I zasto?
Nas narod stvarno ima tendenciju da u svemu vidi zavjeru.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
..ma jutros sam htio komentirat ja i Sarajka četri boda a od toga ja nula .
ok mozda sam se zeznuo ma nije važno
0
Ne znam ja kako ti mislis da se stimaju izbori, ali ko bi stimao tako da oduzima bodove nekom ko ima cetiri a vodeci imaju po devet? 
0
Vjerojatno si nešto zamijenio...
Tamo teze, ovdje glasove, tako ti to
Te ankete se ne daju dirati...
Ja sam jednom ukakio... Anketa pred kraj, netko se pobunio, da mu nick nije ispravno napisan... Ja da nick popravim, kad ono anketa na reset
Kad me nisu udavili
0
..ma nebitno al to mi se urezalo..zbog komentara al ok godine su moguće je sa sam falio 
0
Jedino sto ja mogu zakljuciti iz dosadasnjih rezultata da su forumasi misljenja da nije pozeljno da bilo ko nosi titulu dva mjeseca uzastopno.
Pa su odlucili da ne glasaju za iskru, iako ona nije nista izmjenila sto se tice forumanja. To je i ona primjetila.
To je zanimljiv pristup glasanju.
Pa su odlucili da ne glasaju za iskru, iako ona nije nista izmjenila sto se tice forumanja. To je i ona primjetila.
0
3
3
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Ma pet sam mogao dati, na to sam mislio a ne jedan kako rece gore, .... da svi imamo po jedan dizvines
Inace sam dobio 3 komada od tri dame, objavile su tu ... i ja sam, naravno, uzvratio istom mjerom

Inace sam dobio 3 komada od tri dame, objavile su tu ... i ja sam, naravno, uzvratio istom mjerom
2
2
Samo cetiri glasa dao...
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Ma ja sam vidio da je 5...i oznacio 6...ne prodje...otkacim "jedan", ali sam haman otkacio dva.
0
Jest, to je malo onako, ali tako funkcionira, navika... Haj sad malo ja, pa tiSocrates je napisao/la: ↑02 okt 2020, 21:37 Jedino sto ja mogu zakljuciti iz dosadasnjih rezultata da su forumasi misljenja da nije pozeljno da bilo ko nosi titulu dva mjeseca uzastopno.
U firmama, uposlenik mjeseca može biti x puta zaredom, zato i nisam limitirao učešće.
Ja čekam da Hannibal jednom osvoji, on će garant obraniti titulu
0
I cakijom, ako bude trebalo.storm je napisao/la: ↑02 okt 2020, 21:46Jest, to je malo onako, ali tako funkcionira, navika... Haj sad malo ja, pa tiSocrates je napisao/la: ↑02 okt 2020, 21:37 Jedino sto ja mogu zakljuciti iz dosadasnjih rezultata da su forumasi misljenja da nije pozeljno da bilo ko nosi titulu dva mjeseca uzastopno.
U firmama, uposlenik mjeseca može biti x puta zaredom, zato i nisam limitirao učešće.
Ja čekam da Hannibal jednom osvoji, on će garant obraniti titulu![]()
3
2
1
1
Ja se sjecam da sam prilikom jednih izbora imao dilemu da li da glasam za sebe.
I nisam. A pobjeda mi nije bila osigurana.
I nisam. A pobjeda mi nije bila osigurana.
2
2