Jesam, sve super.
Pre dve godine odstranjeno sve sto nije bilo ok, i nema problema.

Jesam, sve super.
1

Eh, zato ni meni nije jasno pravilo "svake tri godine".toxic je napisao/la: ↑30 apr 2021, 23:31Nije to pravilo, meni je izmedju dva pregleda bio razmak oko godinu dana, prvo testiranje bilo ok, drugi put utvrdjen CIN 3vjesticanametli je napisao/la: ↑30 apr 2021, 23:11 pa da ne bude cin3 treba ici njemu a kad je cin 3 ne trudi se i nije mi nimalo zao ako bide kad cujem nije isla
pa sta oces![]()

A sada postoje i HPV vakcine, vrlo bitno adolescente informisati na vreme

Bella, na ginekološke kontrole se ide svake godine, pusti ti njihove odluke i blebetanja.

Neka, meni dosta, svako dvije godine.Crvena Nit je napisao/la: ↑22 okt 2022, 11:46Bella, na ginekološke kontrole se ide svake godine, pusti ti njihove odluke i blebetanja.![]()
![]()
Bella_ je napisao/la: ↑22 okt 2022, 15:13Neka, meni dosta, svako dvije godine.Crvena Nit je napisao/la: ↑22 okt 2022, 11:46
Bella, na ginekološke kontrole se ide svake godine, pusti ti njihove odluke i blebetanja.![]()
![]()

Meni je svaki ginekolog/inja rekao jednom godišnje. Naravno, svi biramo na osnovu osobnih preferenci.Bella_ je napisao/la: ↑22 okt 2022, 15:13Neka, meni dosta, svako dvije godine.Crvena Nit je napisao/la: ↑22 okt 2022, 11:46
Bella, na ginekološke kontrole se ide svake godine, pusti ti njihove odluke i blebetanja.![]()
![]()
1
Crvena Nit je napisao/la: ↑22 okt 2022, 15:17Meni je svaki ginekolog/inja rekao jednom godišnje. Naravno, svi biramo na osnovu osobnih preferenci.
Pazimo sebe drage žene![]()
![]()
Bella![]()

Ma muškarci su mislim još gori...
1
jest, samo sto se ponašaju kao da su lutke, pa bacaju tamo ‘vamo..meni je to nešto najgore i osjecam se ko g…