Covid-19 Vakcine

Korona virus danas
Odgovori

Koju covid-19 vakcinu preferirate?

Phizer
21
28%
AstraZeneca
6
8%
Janssen
0
Nema glasova.
Moderna
5
7%
Sputnik
3
4%
Novovax
0
Nema glasova.
Kinesku
2
3%
Svejedno mi je, udaraj vakcinu, jbt.
8
11%
Necu se vakcinisati
13
18%
Sta je covid-19?
16
22%

Ukupno glasova: 74

Heidi
Lemon Addict
Lemon Addict
Reactions: 27273

Re: Covid-19 Vakcine

Post Postao/la Heidi »

Moji necaci se vakcinisali (Astra) jucer u Novom Sadu. Danas imaju malo povisenu temp. sto je normalno prva tri dana.
4
4 slika
Miss Y.
Tersy blonde
Tersy blonde
Reactions: 21606

Post Postao/la Miss Y. »

scorpio je napisao/la: 26 mar 2021, 00:00 Vidjeti ćemo hoće li ovako široke ruke biti nakon 29.03 :)

Usput prebolovao sam nedavno i ne planiram se vakcinisati, osim ako me puškom ne natjeraju :crni
jel imas antitijela? :tjesi
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

:missy
grunf
Perspektivni član
Perspektivni član
Reactions: 1052

Post Postao/la grunf »

Sleepy Joe je napisao/la: 25 mar 2021, 22:25 Kako su se ovi naši od "Allaha odabrani" posrali i popišali po nama u proteklih 365 dana, to nije ni za plakanja, već kolektivnog vješanja nas samih, ponaosob.
Ne mogu, ali ne mogu da vjerujem da smo tolike kukavice, pa da bi vjerovatno dozvolili da nam naredni put prirede i gore od ovoga, može li se stvarno ići niže od ovoga?
jbt šta je nama, stvarno šta je nama, koliko mi moramo otići daleko u tom jebenom saburanju pa da do kraja ponize naše dostojanstvo?
Samosazaljenje je najjadnija emocija, gora od ravnodusnosti, prevelike ljubavi, mrznje.

Tuzno.
0
Kako se pise "Ti si idiot"?
scorpio
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 3995

Post Postao/la scorpio »

Miss Y. je napisao/la: 26 mar 2021, 07:13
scorpio je napisao/la: 26 mar 2021, 00:00 Vidjeti ćemo hoće li ovako široke ruke biti nakon 29.03 :)

Usput prebolovao sam nedavno i ne planiram se vakcinisati, osim ako me puškom ne natjeraju :crni
jel imas antitijela? :tjesi
Nisam radi nalaz
0
samo malo provociram :crni
Nice try
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 3380

Post Postao/la Nice try »

Mislim da ta kompanija prvo mora nadoknaditi zaostatak, poštovati ugovor koji ima s članicama Unije,rekla je fon der Lejen
https://avaz.ba/globus/svijet/640199/fo ... e-izvoziti
0
Polaris
PRO behar
PRO behar
Reactions: 17266

Post Postao/la Polaris »

Jutros imam temperaturu, nos curi, mucnina, slabost, ruka gdje sam primila vakcinu boli
5
4 slika 1 slika
smajlic
Administrator
Reactions: 47471

Post Postao/la smajlic »

Ariel je napisao/la: 26 mar 2021, 08:52 Jutros imam temperaturu, nos curi, mucnina, slabost, ruka gdje sam primila vakcinu boli
jesi li ostala kuci?
odmori, proci ce to aBd :srce
1
1 slika
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. :sret
Polaris
PRO behar
PRO behar
Reactions: 17266

Post Postao/la Polaris »

smajlic je napisao/la: 26 mar 2021, 08:54
Ariel je napisao/la: 26 mar 2021, 08:52 Jutros imam temperaturu, nos curi, mucnina, slabost, ruka gdje sam primila vakcinu boli
jesi li ostala kuci?
odmori, proci ce to aBd :srce
Jesam, nisam se mogla ni obuci, zamori me :face
Hvala ti hoce sigurno :ljub

Moje roditelje samo ruka boli :ovaj
3
2 slika 1 slika
ina
Valentajn Behar
Valentajn Behar
Reactions: 4589

Post Postao/la ina »

Ja sam se sva naježila na Vučićevu "široku humanost" . A pogotovo i na sposobnost mu kolega.. Toliko da mi je (ne)izmjerno muka, svaki put kad pročitam o tom silnom (nimalo iskvarenom) postupku. Pored mene bi ih mogao isporučiti dalje.. Ili sebi i kolegama u guzaru eventualno..
0
Neka ljubav caruje..
Sarajka
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 4747

Post Postao/la Sarajka »

ina je napisao/la: 26 mar 2021, 10:29 Ja sam se sva naježila na Vučićevu "široku humanost" . A pogotovo i na sposobnost mu kolega.. Toliko da mi je (ne)izmjerno muka, svaki put kad pročitam o tom silnom (nimalo iskvarenom) postupku. Pored mene bi ih mogao isporučiti dalje.. Ili sebi i kolegama u guzaru eventualno..
Evidentno je da svi političari sa EX YU prostora žive na “analnom alpinizmu” a Vučko posebno. Servilan je prema svima. Medjutim u ovom svemu, sto znamo, naši majmuni su dozvolili Vučiću da ispadne humanista u slučaju cjepiva. O čemu god se radilo, da li to bila cjepiva kojima istječe rok trajanja, loša A.Z koja izaziva ugruške Itd itd. Onaj koji živi u BiH svjestan je da naši majmuni neće organizirati ovo cijepljenje ni do kraja godine.
Bolnice su prepune svuda. A u BiH zdravstveni sistem je na koljenima. I šta prosječnom Bosancu preostaje? Kad vidi onu bagru nesposobnih debila? Onu pretilu kravu Biseru? Pošteno? I ja bi zapucala u BG. A znam biti cetnikofob na n-tu.
3
3 slika
Zadnja izmjena: Sarajka, dana/u 26 mar 2021, 10:42, ukupno mijenjano 1 put.
A sad adio :sara
Sarajka
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la Sarajka »

:cvijece

Biće to ok akobogda.
0
ina
Valentajn Behar
Valentajn Behar

Post Postao/la ina »

Sarajka je napisao/la: 26 mar 2021, 10:37
ina je napisao/la: 26 mar 2021, 10:29 Ja sam se sva naježila na Vučićevu "široku humanost" . A pogotovo i na sposobnost mu kolega.. Toliko da mi je (ne)izmjerno muka, svaki put kad pročitam o tom silnom (nimalo iskvarenom) postupku. Pored mene bi ih mogao isporučiti dalje.. Ili sebi i kolegama u guzaru eventualno..
Evidentno je da svi političari sa EX YU prostora žive na “analnom alpinizmu” a Vučko posebno. Servilan je prema svima. Medjutim u ovom svemu, sto znamo, naši majmuni su dozvolili Vučiću da ispadne humanista u slučaju cjepiva. O čemu god se radilo, da li to bila cjepiva kojima istječe rok trajanja, loša A.Z koja izaziva ugruške Itd itd. Onaj koji živi u BiH svjestan je da naši majmuni neće organizirati ovo cijepljenje ni do kraja godine.
Bolnice su prepune svuda. A u BiH zdravstveni sistem je na koljenima. I šta prosječnom Bosancu preostaje? Kad vidi onu bagru nesposobnih debila? Onu pretilu kravu Biseru? Pošteno? I ja bi zapucala u BG. A znam biti cetnikofob na n-tu.
Prosječni Bosanac može i da poštuje koliko toliko mjere. Ali neeee desit' će se katastrofa ako se preskoči koja kafica.. I neeee korona ne postoji.. A sad ih toliko potrčalo Vučiću.. Naše nesposobnjakoviće je neko i birao.. Vučić je sve fino iskoristio i sebe uokvirio..
Gle čuda kao junaka.. Spasitelj, humanista, srconoša bolje budućnosti i nikako negator genocida Wow

Prosječni narod i drugih zemalja čeka svoj red..
Postoje prioritetne grupe.. Ne može to u kratkom roku..
0
Neka ljubav caruje..
Sarajka
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la Sarajka »

ina je napisao/la: 26 mar 2021, 10:56
Sarajka je napisao/la: 26 mar 2021, 10:37

Prosječni Bosanac može i da poštuje koliko toliko mjere. Ali neeee desit' će se katastrofa ako se preskoči koja kafica.. I neeee korona ne postoji.. A sad ih toliko potrčalo Vučiću.. Naše nesposobnjakoviće je neko i birao.. Vučić je sve fino iskoristio i sebe uokvirio..
Gle čuda kao junaka.. Spasitelj, humanista, srconoša bolje budućnosti i nikako negator genocida Wow

Prosječni narod i drugih zemalja čeka svoj red..
Postoje prioritetne grupe.. Ne može to u kratkom roku..
Može i treba. Slažem se. Ali ovo stanje ne traje 10 dana. Nego preko godinu. Meni zalizanko ide na nerve kad se pojavi na TV sa svojim “propćenjima” jer moji roditelji još uvjek čekaju red. U Austriji su rigorozne mjere i kazna. I opet imamo od 3000 do 4000 zaraženih. Svakodnevno. Njemačka po 17.000. Sad će nas zaključati 6 dana. S testom idemo u frizerske salone. Na posao, ko ne radi od kuće. Djecu testiraju po dva puta u školama za 5 dana i opet je bilans loš. Nazalost.
A red moramo čekati. Navodno zalizani tvrdi do juna ćemo se svi cijepiti. Bolnice su pune ljudi od 20 do 45. Puni intenzivni stationi.. Ovim tempom, nema šanse da se cijepimo do juna..Jednostavno nema. Dakle što onda reci za BiH? Krenula Bisera u Dojclan sa lažnim testom. Sad ne znam je li je trolaju, i treba li nekom njenog statusa test. Ako je i trolaju kvalitetno je.
0
ina
Valentajn Behar
Valentajn Behar

Post Postao/la ina »

Neka trče kod "spasitelja" Vučica i neka tako reagira ko hoće. Ja ne bih.
0
Neka ljubav caruje..
Sarajka
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la Sarajka »

ina je napisao/la: 26 mar 2021, 11:09 Neka trče kod "spasitelja" Vučica i neka tako reagira ko hoće. Ja ne bih.
Naša bagra uhljeba dala je Vučiću priliku da glumi spasitelja. Jer retardirana Bisera nije uspjela nabaviti vakcine. I ne samo ona. Nego vojska debila SDA i ostalih kriminalaca
Zato, ja ljude ne krivim. I da oni biraju političare to si u pravu. Ali SDA ima vojsku od 220.000 uhljeba. Ljudi koji glasaju za svoju egzistenciju.
0
Crvena Nit
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 2219

Post Postao/la Crvena Nit »

Narode, obavezno pogledajte video!

https://www.slobodnaevropa.org/a/minist ... 69089.html

Nešto je čudno sa ovakvom odlukom!
0
ina
Valentajn Behar
Valentajn Behar

Post Postao/la ina »

A baš me nešto zanima koji ranž ljudi će iskoristiti te njegove srcolike vakcine. Postoje li već podatci.. Ne vjerujem da će nana Rasima.. :hm
Nego možda prije neki guzonja kog je najprije strah gubitka novčanog profita nego li zdravstvenog i duhovnog.. Ispraznit' će mu se gaće pa neće moći više komotno sjediti na zlatnoj stolici..
Ili će ipak nana Rahima da "pobudali" jer nema drugačijih alternativa.. :hm
2
1 slika 1 slika
Neka ljubav caruje..
Odgovori

Natrag na “SARS- CoV 2....korona virus”