mene poslali iz portugala kuci
sina iz bosne nisu ama nista pitali

Na kraju ce ispasti da su antivakseri diskriminirani

2
1
Dina hajd malo pojacaj d vitamin. Proljece je, umor je skoro pa normalan, a ne bi bilo lose i da uradis vitamisko mineralni status, pa da vidis kako stojis, i u skladu s tim djelujes.Dina je napisao/la: ↑27 feb 2021, 13:23 I nakon tri mjeseca, nisam dobro...
Prije par dana mi se vratila temperatura, ona dosadna, 73,2 - 73,3... pritisak u grudima, kraći dah, groznica, ma sve kao na početku
Probadanje ispod rebara, leđa me bole , malaksalost, opet nemam snage...
Ne mogu vam opisati paniku koja me uhvatila i razočaranje...
Sumnjam da mi je naštetila fizička aktivnost, bila sam se potpuno vratila normalnom životu...
Ali, ne može, ne ide
Temperaturu nemam zadnja dva dana, hvala Bogu...
Ne znam, ne shvatam, ne razumijem... Ne vidim svrhu ići dr., nakon svega... Ide na bolje, osjetim... Pomišljam da sam se možda iznova zarazila
I mene i malog je dan-dva bolilo grlo...
Ništa, mirovaću... opet.
Pa kažu neće da prime vakcinu :face
Počela sam opet uzimati, a bila sam sve isključila...Iskra je napisao/la: ↑27 feb 2021, 14:04Dina hajd malo pojacaj d vitamin. Proljece je, umor je skoro pa normalan, a ne bi bilo lose i da uradis vitamisko mineralni status, pa da vidis kako stojis, i u skladu s tim djelujes.Dina je napisao/la: ↑27 feb 2021, 13:23 I nakon tri mjeseca, nisam dobro...
Prije par dana mi se vratila temperatura, ona dosadna, 73,2 - 73,3... pritisak u grudima, kraći dah, groznica, ma sve kao na početku
Probadanje ispod rebara, leđa me bole , malaksalost, opet nemam snage...
Ne mogu vam opisati paniku koja me uhvatila i razočaranje...
Sumnjam da mi je naštetila fizička aktivnost, bila sam se potpuno vratila normalnom životu...
Ali, ne može, ne ide
Temperaturu nemam zadnja dva dana, hvala Bogu...
Ne znam, ne shvatam, ne razumijem... Ne vidim svrhu ići dr., nakon svega... Ide na bolje, osjetim... Pomišljam da sam se možda iznova zarazila
I mene i malog je dan-dva bolilo grlo...
Ništa, mirovaću... opet.
Pa kažu neće da prime vakcinu :face