Revakcinacija, doza 3, doza 4,.....?
Re: Revakcinacija, doza 3, doza 4,.....?
Meni booster nije bas dobro dosao,bas sam lose podnosila reakcije.
A za ovu cetvrtu necu ni da razmisljam nikako.
A za ovu cetvrtu necu ni da razmisljam nikako.
3
1
2
2
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
A vidi ovo:
Njemački institut Robert Koch objavio je nove epidemiološke smjernice, a najvažnija od njih kaže da Nijemci koji su se oporavili od COVID-a mogu službeno imati imunitet od bolesti na period od 90 dana. Prethodno je taj period iznosio 180 dana ili šest mjeseci.
Za usporedbu, u susjednoj Švicarskoj period imuniteta za preboljele od COVID-a iznosi godinu dana od pozitivnog PCR testa.
https://zimo.dnevnik.hr/clanak/njema...---692435.html
1
1
Ako se moje shvaćanje situacije poklapa, slijedim naravno... Ili bih trebao kontra, samo da budem lafo "pametan", da "mislim svojom glavom", da "istražujem" stvari o kojima realno nemam blage veze, kao uostalom i 99,999% populacije?
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

Tvoje shvaćanje situacije se oklapa sa pravilima tvoje države, jer svaka EU država postavlja osobna pravila.
Ja samo primjetim besmislenosti različitih ponašanja i pravila država i agencija. :face
0
Ja samo mislim, da si avaks, ništa drugo.Crvena Nit je napisao/la: ↑18 jan 2022, 12:43Tvoje shvaćanje situacije se oklapa sa pravilima tvoje države, jer svaka EU država postavlja osobna pravila.
Ja samo primjetim besmislenosti različitih ponašanja i pravila država i agencija. :face![]()
![]()
Inače se uopće, i uglavnom ne slažem sa pravilima i mjerama...
Sve bih ja to popustio, cjepivo nakon 1.1.2022 naplacivao po 120€...(x10 nabavne cijene) jer svi su imali priliku.
A ne moljakati ljude više...
Pa tko živ, tko mrtav.
Vrijeme je da se preuzme odgovornost za glupost.
1
1
- Crvena Nit
- Etablirani član

Meni ne smeta što tako misliš, kao ni ostatak foruma ili u RL.storm je napisao/la: ↑18 jan 2022, 13:12Ja samo mislim, da si avaks, ništa drugo.Crvena Nit je napisao/la: ↑18 jan 2022, 12:43
Tvoje shvaćanje situacije se oklapa sa pravilima tvoje države, jer svaka EU država postavlja osobna pravila.
Ja samo primjetim besmislenosti različitih ponašanja i pravila država i agencija. :face![]()
![]()
Sve bih ja to popustio, cjepivo nakon 1.1.2022 naplacivao po 120€...(x10 nabavne cijene) jer svi su imali priliku.
Pa tko živ, tko mrtav.
Pišem o besmislenostima koje primjete i cijepljeni.
0
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10672
Odo sutra primit booster, nema više zajebancije, odnio vrag šalu....
2
1
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
I meni je više besmisleno, da sustav pazi ljude, koji međutim, pažnju ne žele.Crvena Nit je napisao/la: ↑18 jan 2022, 13:44Meni ne smeta što tako misliš, kao ni ostatak foruma ili u RL.storm je napisao/la: ↑18 jan 2022, 13:12
Ja samo mislim, da si avaks, ništa drugo.
Pa tko živ, tko mrtav.
Pišem o besmislenostima koje primjete i cijepljeni.![]()
Otvaraj, sij, lomi...
A znakovito je, da je u zemljama, gdje je narod naviknut da sustav misli za njega, najveći otpor, eto recimo cijepljenju.
Slučajno ili ne, to su upravo ex socijalisticke zemlje...
Tamo gdje je narod naviknut razmišljati o sebi, ne bilježe se veći problemi tj procijepljenost je u pravilu preko 70%...Što je već značajno u borbi protiv pandemije i razvoja novih sojeva.
Ovdje to teško ide, slabo ide to ljudima naviknutima, rekoh, da država misli za njih.
Ili je stega, ili raspasoj...
0
Inače...
Ja o ovome još samo na forumu pišem.
Prestravljen sam količinom gluposti oko sebe u rl, pa sam zaustavio svake rasprave oko toga uživo.
Nije u redu da ismijavam musterije, rodbinu, poslovne partnere, poznanike...
Prestrasno je.
Ja o ovome još samo na forumu pišem.
Prestravljen sam količinom gluposti oko sebe u rl, pa sam zaustavio svake rasprave oko toga uživo.
Nije u redu da ismijavam musterije, rodbinu, poslovne partnere, poznanike...
Prestrasno je.
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

Sustav nepravilno pazi ljude.storm je napisao/la: ↑18 jan 2022, 16:32I meni je više besmisleno, da sustav pazi ljude, koji međutim, pažnju ne žele.Crvena Nit je napisao/la: ↑18 jan 2022, 13:44
Meni ne smeta što tako misliš, kao ni ostatak foruma ili u RL.
Pišem o besmislenostima koje primjete i cijepljeni.![]()
Otvaraj, sij, lomi...
A znakovito je, da je u zemljama, gdje je narod naviknut da sustav misli za njega, najveći otpor, eto recimo cijepljenju.
Slučajno ili ne, to su upravo ex socijalisticke zemlje...
Tamo gdje je narod naviknut razmišljati o sebi, ne bilježe se veći problemi tj procijepljenost je u pravilu preko 70%...Što je već značajno u borbi protiv pandemije i razvoja novih sojeva.
Ovdje to teško ide, slabo ide to ljudima naviknutima, rekoh, da država misli za njih.
Ili je stega, ili raspasoj...
U RL svatko kažem svoj stav, a nisam ima priliku slušati gluposti nijednog tima pro i con vaksera, prosto ne govorim ljudima što raditi sa svojim odlukama. Ni na forumu to ne radim, osim komentiranja besmislenosti država i agencija.
0
Pises tj iznosis svoj stav, gdje ti je argumentacija različitost u odredbama u (vidi cuda) različitim zemljama. To ja nazivam logikom a ti besmislom. Who daje opće smjernice , obavještavajuci nacionalna nadležna zdravstvena tijela o stanju i općoj situaciji s covidom i svemu što ta obavijest podrazumijeva.
Svaka zemlja na osnovu toga , a naročito na osnovu trenutnog stanja na njenom tlu i među njenim stanovništvom donosi vlastitu strategiju i pravila ponašanja stanovništva u pandemiji. To ovisi i o trenutnom broju zaraženih, vakcinianih itd itd
I sasvim logicno je da će u zemljama koje imaju visok stupanj procjepljenosti stanovništva mjere biti maximalno moguće relaxirane i obrnuto. Prilagođavanje mjera trenutnom stanju je jednostavno logična stvar koja vodi ka suzbijanju bolesti i to je to
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

Razumljivo da postoje faktori koji utjeću na različite odluke svake države, ali se ne može ni ignorirati besmislenost pojedinih odluka.Iskra je napisao/la: ↑19 jan 2022, 07:22
Pises tj iznosis svoj stav, gdje ti je argumentacija različitost u odredbama u (vidi cuda) različitim zemljama. To ja nazivam logikom a ti besmislom. Who daje opće smjernice , obavještavajuci nacionalna nadležna zdravstvena tijela o stanju i općoj situaciji s covidom i svemu što ta obavijest podrazumijeva.
Svaka zemlja na osnovu toga , a naročito na osnovu trenutnog stanja na njenom tlu i među njenim stanovništvom donosi vlastitu strategiju i pravila ponašanja stanovništva u pandemiji. To ovisi i o trenutnom broju zaraženih, vakcinianih itd itd
I sasvim logicno je da će u zemljama koje imaju visok stupanj procjepljenosti stanovništva mjere biti maximalno moguće relaxirane i obrnuto. Prilagođavanje mjera trenutnom stanju je jednostavno logična stvar koja vodi ka suzbijanju bolesti i to je to![]()
0
Ti nisi kompetentna kao.ni velika većina nas, da odredis da je nešto besmisleno. Da bismo nešto tako okvalifikovali, moramo imati uvid u niz podataka , a naročito u strategiju i nacionalni plan borbe protiv covida.Crvena Nit je napisao/la: ↑19 jan 2022, 09:16Razumljivo da postoje faktori koji utjeću na različite odluke svake države, ali se ne može ni ignorirati besmislenost pojedinih odluka.Iskra je napisao/la: ↑19 jan 2022, 07:22
I sasvim logicno je da će u zemljama koje imaju visok stupanj procjepljenosti stanovništva mjere biti maximalno moguće relaxirane i obrnuto. Prilagođavanje mjera trenutnom stanju je jednostavno logična stvar koja vodi ka suzbijanju bolesti i to je to![]()
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

Vidimo vrlo dobro rezultate kako kvalificirani u raznim stručnim kategorijama donose odluke.Iskra je napisao/la: ↑19 jan 2022, 09:20Ti nisi kompetentna kao.ni velika većina nas, da odredis da je nešto besmisleno. Da bismo nešto tako okvalifikovali, moramo imati uvid u niz podataka , a naročito u strategiju i nacionalni plan borbe protiv covida.Crvena Nit je napisao/la: ↑19 jan 2022, 09:16
Razumljivo da postoje faktori koji utjeću na različite odluke svake države, ali se ne može ni ignorirati besmislenost pojedinih odluka.
0
Vidimo.Crvena Nit je napisao/la: ↑19 jan 2022, 09:38Vidimo vrlo dobro rezultate kako kvalificirani u raznim stručnim kategorijama donose odluke.
Vidimo tablicu deaths per milion...
Nema grubljeg pokazatelja
0
Kako rekoh, velika većina nas nije kkmpetentna odredi kompeticiju stručnih ljudi.Crvena Nit je napisao/la: ↑19 jan 2022, 09:38Vidimo vrlo dobro rezultate kako kvalificirani u raznim stručnim kategorijama donose odluke.
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

Da ponovim,Iskra je napisao/la: ↑19 jan 2022, 09:42Kako rekoh, velika većina nas nije kkmpetentna odredi kompeticiju stručnih ljudi.Crvena Nit je napisao/la: ↑19 jan 2022, 09:38
Vidimo vrlo dobro rezultate kako kvalificirani u raznim stručnim kategorijama donose odluke.
Vidimo vrlo dobro rezultate kako kvalificirani u raznim stručnim kategorijama donose odluke.
0