Ali ja nisam plašljiva.
Nas dvije smo kao one bebe sa dudom.
@dmr molim te, napravi mi avatar sa bebama sa teme ovo bi mogao/la biti
Hoću bebice sa dudom avatar

Neka se cjepiva već od prije apliciraju u 3,4 5 doza, pa nikome ništa...SmokingMan je napisao/la: ↑13 dec 2021, 23:28 Što je dosta, dostaje, mislim i 2x su previše za metabolizam u tako kratkom vremenskom periodu.
Gdje, kod nas ili tamo gdje si i prve dvije?

Da, ali su stručnjaci potvrdili da je čak već druga doza ovog cijepiva isplanirana tako jer je pandemija, a ista se ne bi dala u npr. u epidemiološkoj situaciji. Isplanirane su unaprijed dvije doze za godinu dana. Treća je primarnno za ugrožene skupine.storm je napisao/la: ↑14 dec 2021, 06:11Neka se cjepiva već od prije apliciraju u 3,4 5 doza, pa nikome ništa...SmokingMan je napisao/la: ↑13 dec 2021, 23:28 Što je dosta, dostaje, mislim i 2x su previše za metabolizam u tako kratkom vremenskom periodu.
Ja to jesam.Crvena Nit je napisao/la: ↑14 dec 2021, 07:22Da, ali su stručnjaci potvrdili da je čak već druga doza ovog cijepiva isplanirana tako jer je pandemija, a ista se ne bi dala u npr. u epidemiološkoj situaciji. Isplanirane su unaprijed dvije doze za godinu dana. Treća je primarnno za ugrožene skupine.

Tebe razumijem.storm je napisao/la: ↑14 dec 2021, 07:35Ja to jesam.Crvena Nit je napisao/la: ↑14 dec 2021, 07:22
Da, ali su stručnjaci potvrdili da je čak već druga doza ovog cijepiva isplanirana tako jer je pandemija, a ista se ne bi dala u npr. u epidemiološkoj situaciji. Isplanirane su unaprijed dvije doze za godinu dana. Treća je primarnno za ugrožene skupine.
I spreman sam svake godine tako.
Uostalom i za sezonsku gripu se cijepim svake godine.
Kod nas sam. Pokazala samo onu zdravstvenu karticu. Ja sam registrovala one prve dvije doze na nasoj stranici zzoksa. Dok sam dosla kuci stigla mi poruku da sam i ovu trecu dozu primila i odmah su i nju registrovali tako da sad imam sve tri doze na potvrdi o vakcinaciji.