Sephora, Naughty Burgundy
Ili još za nijansu svjetliji.
Valja li?
Pitaš me - pitam te
Re: Pitaš me - pitam te
Valja, itekako, to je upravo ta boja, a može i mrvicu svjetlije. Mada sam mislila na neki koji bih mogla uzeti ovdje i da je matte.
Danas pregledala tonu drogerijskih i svi su u nijansama koje mi se ne dopadaju.
Imam još MAC da pregledam.
Trošiš li puno na šminku?
Danas pregledala tonu drogerijskih i svi su u nijansama koje mi se ne dopadaju.
Imam još MAC da pregledam.
Trošiš li puno na šminku?
0
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27426
U CM-u i DM-u ima dobrih i povoljnih marki: Essence, Catrice, Aura. Ima i Sephora. I svi ti tečni ruževi su kod njih uglavnom matt koji i jeste bolji od sjajnog.
Ja najviše trošim na njegu kože. Volim maske za lice. Ne znam se našminkati 'full', antitalenat sam za to. Uglavnom samo istaknem oči i stavim neki labello koji ima blagu boju.
Koristiš li serum za lice i koji?
Ja najviše trošim na njegu kože. Volim maske za lice. Ne znam se našminkati 'full', antitalenat sam za to. Uglavnom samo istaknem oči i stavim neki labello koji ima blagu boju.
Koristiš li serum za lice i koji?
0
Pa u CM-u i DM-u sam pregledala haman svaki brend i nisam našla tu nijansu koju hoću, baš čudno.
Ne koristim ni serum ni kreme, imam osjetljivo lice i šta god isprobam izazove neku iritaciju tako da ni ne koristim. (I know, I know...)
Kod mene se šminka sastoji od crne olovke, maskare, malo korektora i obično neki nude karmin. Ali me sad nešto uhvatilo da isprobavam razne karmine.
U kojem obliku jedeš limun?
Ne koristim ni serum ni kreme, imam osjetljivo lice i šta god isprobam izazove neku iritaciju tako da ni ne koristim. (I know, I know...)
Kod mene se šminka sastoji od crne olovke, maskare, malo korektora i obično neki nude karmin. Ali me sad nešto uhvatilo da isprobavam razne karmine.
U kojem obliku jedeš limun?
0