Poljubi forumaša/icu
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31122
Re: Poljubi forumasa/icu
sutra se vracam na stari smajlic. @Miss Y. 
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Mundzi je meni uvijek bila draga, i potajno sam znala da me voli
A i ti si, postena da budem.
1
1
Kad već nutrine govore..
Ovo nisam očekivala pa sam se radi toga u trenutku našla malo i zbunjeno..
U nekom nizu vremena zamjerila sam ti intenzivno privijanje uz ono što sam tad lično smatrala jako pogrešnim i nepravednim..
Ima stvari koje fino pamtim
Više puta sam osjetila da u tebi ne stanuje mržnja, niti za istu ima mjesta.. I to je ono što te najviše i krasi..
Sad se možemo izljubiti k'o velike..
0
Neka ljubav caruje..
Draga Ina,ina je napisao/la: ↑12 maj 2021, 14:14Kad već nutrine govore..
U nekom nizu vremena zamjerila sam ti intenzivno privijanje uz ono što sam tad lično smatrala jako pogrešnim i nepravednim..
Ima stvari koje fino pamtimali nisam ni neko zlopamtilo.. Čak i kad su u pitanju i ozbiljnije stvari od forumskih okvira..
Više puta sam osjetila da u tebi ne stanuje mržnja, niti za istu ima mjesta.. I to je ono što te najviše i krasi..
![]()
Primi moje izvinjenje, tacno znam .na sta mislis. Ja sam.zaista govorila i uvijek govorim ono sta mislim, i tada sam.zaista mislila da je osoba oko koje smo se razisle u misljenju zaista fer i ok. Tim prije je moje razocaranje bilo vece. Nevjerica me bas dugo drzala,ali shvatila sam da nisam bila.u pravu mnogo mnogo kasnije, pogresna procjena ili moja luda osobina da u svakom.vidim dobro...ne znam...
Hvala ti na lijepim.rijecima
0
Kakav je ko cjelokupno k'o insan to samo dragi Bog može znati sigurno i najbolje..Iskra je napisao/la: ↑12 maj 2021, 14:34Draga Ina,ina je napisao/la: ↑12 maj 2021, 14:14
Kad već nutrine govore..
Ima stvari koje fino pamtimali nisam ni neko zlopamtilo.. Čak i kad su u pitanju i ozbiljnije stvari od forumskih okvira..
![]()
Primi moje izvinjenje, tacno znam .na sta mislis. Ja sam.zaista govorila i uvijek govorim ono sta mislim, i tada sam.zaista mislila da je osoba oko koje smo se razisle u misljenju zaista fer i ok. Tim prije je moje razocaranje bilo vece. Nevjerica me bas dugo drzala,ali shvatila sam da nisam bila.u pravu mnogo mnogo kasnije, pogresna procjena ili moja luda osobina da u svakom.vidim dobro...ne znam...
Hvala ti na lijepim.rijecima![]()
I o nama samim.
Osobno najčešće "zalazim" u postupke i riječi nekih specifičnih situacija..
Ne zamjerim više ni ja generalno nikome ništa, a ne mogu ni lagati da nije palo i na moju grbaču nekih "razočaranja".. koje će i vrijeme sigurno postaviti na prave težine..
0
Neka ljubav caruje..
@ina
Jednom ću te, glasno, da prepukne
Jednom ću te, glasno, da prepukne
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
I @lejlamo , tačno sam te poželjela čitati 
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Pratim i ja, kada stignem od obaveza
1
1
1