i meni je. Zato sto sam imao taj peh da sam ponovo insp. i da si ti mafijas ja se nerviram ovdje od jucer.
Beskrajna noć na Bledu - chat
Re: Beskrajna noć na Bledu - chat
0
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Ja sam glasao Za vjesanje Arsle (a ne Protiv) iz dva razloga. Jedan necu otkriti, ali se isplatilo.Dina je napisao/la: ↑03 mar 2021, 16:18Interesantno, opet prozivas mene da glasam, a nije problem čekati Ariel?
Ko po tebi nije mafija?
Maloprije si glasao protiv arsle, sada mu vjerujes...
Ti imas teorije, ali ne preuzimas odgovornost, mozda jer ne vjerujes da su tacne, mozda jer ne zelis biti sumnjiv?
Sada sam mafijas, pa sto me onda nisi objesio, ako tako mislis?
Zasto konstantno glasas tako da presudi taj sudbinski dupli glas? Cekas da budes zadnji i slicno? Hahhh, mozda zato jer ako je Arslo mafija, a ti se jasno izjasnis, ode i ti za njim...
Ja sam bila spremna ici odmah poslije arsle, ovo je timska igra, neko mora umrijeti... ali bi znali nesto
I daa, u nekim stvarima sam te poslusala, pa se to okrenulo protiv mene...
Zato sada sumnjam i na tebe, eto, a znam da je i smajlic otisla kada je pitala zasto se boje sumnjati u tebe...
Da se nije isplatilo, njegova boja bi mi svejedno otkrila ko je od vas dvoje mafijas.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Mislila sam biti mangup i ne glasati veceras do 23 :ha
Ali, ovo je samo igra nisam taj tip ni igraca ni forumasa...
Cekajte i dalje ariel...
Ahhh, da, i dmr :face
I zaboravila sam da i on igra...
0
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
jednoglasno je glasanje,2 glasa ne mogu nista promijeniti. Znam da je protiv pravila, ali da ne cekamo? Jasan je rezultat.
0
Until I die!
Until I die!
Ja mogu reci koga Arslo ne bi trebao provjeravati. 
0
Tražili smo se po prethodnim životima
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13711
pobogu igramo se
zato ja necu vise pa se ljutite na nekog drugog
0
- vjesticanametli
- PRObehar

Mangup si ti itekako.
0
Until I die!
Until I die!
ko se ljutivjesticanametli je napisao/la: ↑03 mar 2021, 16:29pobogu igramo se
2
2
I say what I think, I think what I say
Super, samo nista mi nisi rekao... osim da se tebi isplatiloSocrates je napisao/la: ↑03 mar 2021, 16:23Ja sam glasao Za vjesanje Arsle (a ne Protiv) iz dva razloga. Jedan necu otkriti, ali se isplatilo.Dina je napisao/la: ↑03 mar 2021, 16:18
Interesantno, opet prozivas mene da glasam, a nije problem čekati Ariel?
Ko po tebi nije mafija?
Maloprije si glasao protiv arsle, sada mu vjerujes...
Ti imas teorije, ali ne preuzimas odgovornost, mozda jer ne vjerujes da su tacne, mozda jer ne zelis biti sumnjiv?
Sada sam mafijas, pa sto me onda nisi objesio, ako tako mislis?
Zasto konstantno glasas tako da presudi taj sudbinski dupli glas? Cekas da budes zadnji i slicno? Hahhh, mozda zato jer ako je Arslo mafija, a ti se jasno izjasnis, ode i ti za njim...
Ja sam bila spremna ici odmah poslije arsle, ovo je timska igra, neko mora umrijeti... ali bi znali nesto
I daa, u nekim stvarima sam te poslusala, pa se to okrenulo protiv mene...
Zato sada sumnjam i na tebe, eto, a znam da je i smajlic otisla kada je pitala zasto se boje sumnjati u tebe...
Da se nije isplatilo, njegova boja bi mi svejedno otkrila ko je od vas dvoje mafijas.
Super za tebe, da li je super za civile
Svaka čast ako si sve pokontao, ja nisam... I necu vjerovati sve dok ne vidim barem neciju boju
0
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
- vjesticanametli
- PRObehar

pa arslanMax je napisao/la: ↑03 mar 2021, 16:30ko se ljutivjesticanametli je napisao/la: ↑03 mar 2021, 16:29 pobogu igramo se
![]()
0
Ni dmr nije glasao...
Ovo je igra, kako god, cijenim ljude koji su odvojili vrijeme i trud, citali, odgovarali...
Ni sama ne znam koliko sam postova ispisala i @Arslan_11 prekini vise sa tom ulogom zrtve, i mene su napadali makar jedno pet stranica :haya
Ovo je igra, kako god, cijenim ljude koji su odvojili vrijeme i trud, citali, odgovarali...
Ni sama ne znam koliko sam postova ispisala i @Arslan_11 prekini vise sa tom ulogom zrtve, i mene su napadali makar jedno pet stranica :haya
0
Zadnja izmjena: Dina, dana/u 03 mar 2021, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
rekoh vec, ne ljutim se ja zbog igre i sto mi niko ne vjeruje i sto sam stalno nekom zbog neceg sumnjiv. Smeta mi kada se u komunikaciji predje neka granica.vjesticanametli je napisao/la: ↑03 mar 2021, 16:29pobogu igramo se
1
1
Until I die!
Until I die!
- vjesticanametli
- PRObehar

staniii dusoooo da te ispratim stani ako srca imas tiiiii na pragu umrjecuuuuu ti jaaaa

2
1
1
1
e šipak
0
Until I die!
Until I die!
sipak i za zrtva