sikiriki je napisao/la: ↑02 jan 2026, 19:29
Blago se vama. Vidim da, zapravo, ovdje niko nema stvarnih problema, pa će se ordinacija zatvoriti i prije nego što se otvorila.
Ima li ko da mu ja mogu doći kao pacijent?
Ovo je na podforumu Igrice i krenulo je i ostalo u nekom duhovitom tonu.
A na sličnoj temi ozbiljnog karaktera sigurno bi svako imao ponešto reći. Trauma ima, samo je pitanje volje da se podijele.
Ako hoćeš, pokreni temu, pa ćemo se pobrinuti da offtopic redovno brišemo ili premještamo.
Moraš biti više specifičan i pitati the right questions
Ocito pripadamo razlicitim psihoanalitickim skolama, pa nam se i pristupi razlikuju - skloniji sam pitati a left questions (neka lijeva pitanja, prim. prev.)
Moraš biti više specifičan i pitati the right questions
Ocito pripadamo razlicitim psihoanalitickim skolama, pa nam se i pristupi razlikuju - skloniji sam pitati a left questions (neka lijeva pitanja, prim. prev.)
Is it just me, or are the dad jokes getting worse and worse each year?
Is it just me, or are the dad jokes getting worse and worse each year?
Blago se vama. Vidim da, zapravo, ovdje niko nema stvarnih problema, pa će se ordinacija zatvoriti i prije nego što se otvorila.
Ako smatras da ti moze bilo ko od nas imalo pomoci i da vrijedi iznositi neophodne detalje ovdje, izvoli. A ne vidim smisao da ja ili bilo ko drugi iznosi problem za koji unaprijed znamo da nema rjesenje, barem u mom slucaju je tako. Jednostavno, mora vrijeme da odradi svoje i to je to.
Ako smatras da ti moze bilo ko od nas imalo pomoci i da vrijedi iznositi neophodne detalje ovdje, izvoli. A ne vidim smisao da ja ili bilo ko drugi iznosi problem za koji unaprijed znamo da nema rjesenje, barem u mom slucaju je tako. Jednostavno, mora vrijeme da odradi svoje i to je to.