Marko Perković - THOMPSON
Re: Marko Perković - THOMPSON
Naravno, uvijek drugi.
Da se primjetiti.
Da se primjetiti.
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
..brisan post..ok..al pljuvat o coviku koji je branio puškom svoju zemlju od četnika i dio toga prenio u svoj izričaj ma kolko se nekom svidja il je degutantno i govori o bolesnoj psihi il dežurnom pljuvanju po svemu hrvatskom al zato sam i postavio temu da se karte otkriju do kraja..i nisam se iznenadio čak štoviše..
0
I koji je očito simpatizer ustaša pored svega nabrojanoga...laga-nini je napisao/la: ↑09 sep 2020, 15:45 ..brisan post..ok..al pljuvat o coviku koji je branio puškom svoju zemlju od četnika i dio toga prenio u svoj izričaj ma kolko se nekom svidja il je degutantno i govori o bolesnoj psihi il dežurnom pljuvanju po svemu hrvatskom al zato sam i postavio temu da se karte otkriju do kraja..i nisam se iznenadio čak štoviše..
Upravo, razotkrili smo se svi, i marko, i Mirko, i Slavko.. odlično.
Tema ključ do daljnjega...
0
Hebo te zivot, 14 stranica ispisanih na ovog ispodprosjecnog pjevaca.
1
1
A opet najmanje se o njemu pisalo.
Kakav pjevač, takva i tema o njemu.
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Kakvo je ludilo poprimila sva frka ok mpt...
Hrvati su definitivno pošli u kooratz
Isto srbija
Hrvati su definitivno pošli u kooratz
Isto srbija
0
Hrvati?
A ne.
Pričekaj još malo kada se i po zapadnoj Evropi krenu održavati koncerti slične tematike s publikom sličnog obilježja.
Jer fašizam svima daje a najbolje se prima kod onih koji se kao otimaju.
A ne.
Pričekaj još malo kada se i po zapadnoj Evropi krenu održavati koncerti slične tematike s publikom sličnog obilježja.
Jer fašizam svima daje a najbolje se prima kod onih koji se kao otimaju.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Ima tog sjemena svuda...
Ali u Hrvata je to več prešlo u mainstream....
Čitam onih dana svršavanje u komentarima portala a par dana nakon toga zbiva se splitska ultra festival...
Sto tisuća mladih došlo partijati, zastave iz cijelog svijeta, samo ljubav vibe
Čitaš onda te iste osobe, vjerojatno još balavog kurtza od tomson koncerta....sotonsko djelo, nemoral, blud, narkomani
Iako se vjerojatno ušmrkalo deset puta više na tomsonu...
1
1
Prika, u Švedskoj je to mainstream već.storm je napisao/la: ↑10 aug 2025, 14:46Ima tog sjemena svuda...
Čitam onih dana svršavanje u komentarima portala a par dana nakon toga zbiva se splitska ultra festival...
Čitaš onda te iste osobe, vjerojatno još balavog kurtza od tomson koncerta....sotonsko djelo, nemoral, blud, narkomani![]()
Jedan nam ministar urla kako bi trebalo smanjiti kaznenu dob od 13 godine i gdje je odgovornost roditelja djece koja zapadnu u kriminalističke bande, i kako to sve treba sankcionisati strogo.
A onda se otkrije da njegov sin od 16-17 godina je član ultra-desničarskih organizacija koji se nalaze na listi terorističkih organizacija čije djelovanje može biti opasno po sigurnost države i on tu onda “Pa eto, ja nisam imao uvida gdje se on eto kreće. Ali! Ali ja sam porazgovarao jutros sa njim i on je rekao da će on izaći iz njih!”.
Haveru, gdje je tvoja roditeljska odgovornost da do toga uopšte ne dođe i zašto ne daš ostavku?
Pa onda imamo vice-premijerku koja se slika u majici IDF-a, koja javno izjavljuje “…da Izrael čini svijetu uslugu” time što čini genocid nad narodom Gaze. I, ništa.
Kurva još uvijek sjedi gdje sjedi.
A reprezentira partiju čija se politika zasniva na kršćanskim vrijednostima i trebala bi kao takva biti humana.
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Dovoljno je da jednom baciš oko na to ko ih vodi i ko ih je birao. To ti je slika javnog mnijenja.storm je napisao/la: ↑10 aug 2025, 14:46Ima tog sjemena svuda...
Čitaš onda te iste osobe, vjerojatno još balavog kurtza od tomson koncerta....sotonsko djelo, nemoral, blud, narkomani![]()
I predsjednik im se na momente počeo ponašati kao ustaša iako ideološki ne bi trebao biti ni blizu istim.
O HDZ-u ne bih trošio riječi, a pogotovo o Hasanbegoviću, onoj Bruni Esih i sličnim spodobama.
1
1
Meni je najstrasnije to sto sire narodne mase, zatucana i nepismena stoka, koja zeli da dokaze da su veliki patrioti, da vole svoju drzavu i narod, tako lako taj svoj patriotizam pretvore u fasizam. Valjda u zelji da dokazu kolike su patriote, misle da ce ljubav prema svom narodu pokazati mrznjom prema drugima, i onda imamo ovakve pojave kao sto je Thompson.
Sad sta on stvarno misli, kakvi su njegovi licni stavovi, to je upitno ali nije ni bitno, on je neko ko je vidio da se sire narodne mase loze na to, i to koristi da na tome uzme pare.
Kao sto je vec receno, toga ima manje vise svugdje, nije to vezano samo za Thompsona i Hrvatsku.
Sjecam se kad je prije dosta godina trebao da odrzi koncert u Sarajevu. Poznavao sam par ljudi koji su radili sve sto su mogli da sprijece odrzavanje tog koncerta, bio je planiran i kontra koncert gdje bi nastupili razni bendovi kao znak protivljenja ustaskom skupu u Sarajevu. Oba koncerta su otkazana kao iz sigurnosnih razloga, cilj je postignut zahvaljujuci trudu nekoliko ljudi kojima skidam kapu na svemu sto su uradili i sto su animirali jos dosta ljudi da daju svoj doprinos.
Sad sta on stvarno misli, kakvi su njegovi licni stavovi, to je upitno ali nije ni bitno, on je neko ko je vidio da se sire narodne mase loze na to, i to koristi da na tome uzme pare.
Kao sto je vec receno, toga ima manje vise svugdje, nije to vezano samo za Thompsona i Hrvatsku.
Sjecam se kad je prije dosta godina trebao da odrzi koncert u Sarajevu. Poznavao sam par ljudi koji su radili sve sto su mogli da sprijece odrzavanje tog koncerta, bio je planiran i kontra koncert gdje bi nastupili razni bendovi kao znak protivljenja ustaskom skupu u Sarajevu. Oba koncerta su otkazana kao iz sigurnosnih razloga, cilj je postignut zahvaljujuci trudu nekoliko ljudi kojima skidam kapu na svemu sto su uradili i sto su animirali jos dosta ljudi da daju svoj doprinos.
0
Najstrasnije je to sto je najveci dio njegove publike onaj koji uopste ne zivi u Hrvatskoj.Spock je napisao/la: ↑11 aug 2025, 09:35 Meni je najstrasnije to sto sire narodne mase, zatucana i nepismena stoka, koja zeli da dokaze da su veliki patrioti, da vole svoju drzavu i narod, tako lako taj svoj patriotizam pretvore u fasizam. Valjda u zelji da dokazu kolike su patriote, misle da ce ljubav prema svom narodu pokazati mrznjom prema drugima, i onda imamo ovakve pojave kao sto je Thompson.
Poznata je ona posalica "Sta je to 100 glava - deset zuba?" "Prvi red na Thompsonovom koncertu"
Mada se isto moze primjeniti i za BM Knindzu ili Cecu.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Za desetak godina vecina posjetilaca Thompsonovih koncerata ce se samarati kad shvate da su bili izmanipulisani, isto kao oni sto mjesecima blokiraju ulice i guraju kontejnere po Beogradu.
Svi oni zavaljeni koji se danas raduju, sutra ce gorko plakati.
U zapadnoj Evropi je druga tepsija pite, ali iz iste kuhinje. Starosjedioci i dosljaci koji ne zele da se asimiliraju.
Krava puna mlijeka(EU) i jata pirana pustena iz akvarijuma.
Svi oni zavaljeni koji se danas raduju, sutra ce gorko plakati.
U zapadnoj Evropi je druga tepsija pite, ali iz iste kuhinje. Starosjedioci i dosljaci koji ne zele da se asimiliraju.
Krava puna mlijeka(EU) i jata pirana pustena iz akvarijuma.
0
Kako se pise "Ti si idiot"?
Nisam znao da je vecina dijaspora, ali kad razmislim ima smisla, jer primijetio sam da bosnjacka dijaspora na slican nacin pokusava da dokaze kolike su patriote, kad je prica oko Dodika, rata, izbora, dijaspora zna biti jako glasna i glumiti vece patriote nego onio koji zive u drzavi i ici u ekstreme, glasati za SDA i slicne kriminalce umjesto za nekog progresivnog i slicno. Nije mi jasan taj fenomen i tolika povezanost sa rodnom grudom, ako si otisao prilagodi se tamo i zivi zivot tamo, ako ne mozes onda se vrati, ne znam kako mogu tako zivjeti neki ljudi.Ommadawn je napisao/la: ↑11 aug 2025, 11:06Najstrasnije je to sto je najveci dio njegove publike onaj koji uopste ne zivi u Hrvatskoj.Spock je napisao/la: ↑11 aug 2025, 09:35 Meni je najstrasnije to sto sire narodne mase, zatucana i nepismena stoka, koja zeli da dokaze da su veliki patrioti, da vole svoju drzavu i narod, tako lako taj svoj patriotizam pretvore u fasizam. Valjda u zelji da dokazu kolike su patriote, misle da ce ljubav prema svom narodu pokazati mrznjom prema drugima, i onda imamo ovakve pojave kao sto je Thompson.
Poznata je ona posalica "Sta je to 100 glava - deset zuba?" "Prvi red na Thompsonovom koncertu"
Mada se isto moze primjeniti i za BM Knindzu ili Cecu.
Valjda ti ljudi imaju potrebu da se opravdaju nekom, da iako su otisli dokazu da su velike patrite zemlje iz koje dolaze, pa onda imaju potrebu da idu vise u ekstreme nego domaci.
Da, srbi imaju Baju, srecom nisam nikad cuo nista od njega niti namjeravam, ali sam cuo za njega i da je mozda i gori od Thompsona po tekstovima. Za Cecu ne znam da ima takve pjesme, jest da je zena ratnog zlocinca ali ne znam da u pjesmama nesto promovise, mozda samo nisam pucen.
Zanimljivo je da bosnjaci nemaju nekog kao Thompson, ili bar ja nisam upratio.
0
Znaci protesti u Srbiji protiv vlasti A. Vucica su rezultat manipulisanja?
O yebemti...
O yebemti...
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Ako je išta školski dokaz manipulacije u Srbiji to su ćaci.
Ovi drugi najvećim dijelom politici i političkim strankama nisu dopustili ni da im se približe u kontekstu organizacije protesta i ostalog, već su sami odabrali svoje predstavnike koji su onda dizali studente na noge kako i treba biti. Bar je tako bilo do prije par mjeseci, jer u zadnje vrijeme ih ne pratim nikako.
Ovi drugi najvećim dijelom politici i političkim strankama nisu dopustili ni da im se približe u kontekstu organizacije protesta i ostalog, već su sami odabrali svoje predstavnike koji su onda dizali studente na noge kako i treba biti. Bar je tako bilo do prije par mjeseci, jer u zadnje vrijeme ih ne pratim nikako.
1
1
To ne znam.
Ali znam da chaci koriste pirotehniku, kamenice, tezak alat, zaledjene boce i oruzje po gradovima kontra blokadera.
Tako da se gospodinu s nickom Grunf postavlja pitanje ko je zapravo izmanipulisan?
Je li pad nastresnice koja je rezultirala smrcu 16 ljudi manipulacija?
Je li divljanje pod narkotickim sredstvima autom koje rezultira necijom smrcu ali vozac ne biva adekvatno (ili nikako) kaznjen manipulacija?
Kako doticni definise manipulaciju?
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem