Alkohol na sarajevskim dogadjajima – sigurnost ili pretjerivanje?
Alkohol na sarajevskim dogadjajima – sigurnost ili pretjerivanje?
Zabrana tocenja alkohola na velikim dogadjajima u Sarajevu posljednjih dana otvorila je dosta pitanja.
Nakon koncerta The Prodigy na Grbavici, gdje je MUP KS zabranio prodaju alkohola, ista mjera uvedena je i za nastup Solomuna u centru Sarajeva.
Sta vi mislite – da li je zabrana alkohola opravdana sigurnosna mjera ili nepotrebno ogranicavanje posjetilaca i organizatora?
Da li je normalno da na velikom koncertu ne mozete kupiti ni pivo, ili vam alkohol uopce nije potreban da biste uzivali u dogadjaju?
I jos vaznije – treba li ovakva zabrana biti pravilo za velike dogadjaje u Sarajevu ili bi odluka trebala zavisiti od konkretnog dogadjaja i procjene rizika?
Sigurnost ili pretjerivanje – sta vi kazete?
Nakon koncerta The Prodigy na Grbavici, gdje je MUP KS zabranio prodaju alkohola, ista mjera uvedena je i za nastup Solomuna u centru Sarajeva.
Sta vi mislite – da li je zabrana alkohola opravdana sigurnosna mjera ili nepotrebno ogranicavanje posjetilaca i organizatora?
Da li je normalno da na velikom koncertu ne mozete kupiti ni pivo, ili vam alkohol uopce nije potreban da biste uzivali u dogadjaju?
I jos vaznije – treba li ovakva zabrana biti pravilo za velike dogadjaje u Sarajevu ili bi odluka trebala zavisiti od konkretnog dogadjaja i procjene rizika?
Sigurnost ili pretjerivanje – sta vi kazete?
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Re: Alkohol na sarajevskim dogadjajima – sigurnost ili pretjerivanje?
Stradace omladini jetra od kole 
1
1
Sinoć reko idem na PARTY solomun,odvedose me na gileta.. ma reko ne mogu ja ovo hajmo na pravi party
uglavnom alkohola po gradu svuda hodaju i svi nešto nose cugaju, na svakoj trafici se kupuje.. na giletu isto tako.. a na partiju svega bilo osim alkohola al ljudima nije to ni trebao tako da su samo kupili poene na tome isto kao na prodigy.. a kod dine merlina on ne da iz vjerskih razloga alkohol.. tako da ko je zelio došao je pijan na party i cugao usput..
0
Ako nemaš stava onda ti ga stave..
Treba zabraniti alkohol skroz. I to ne iz vjerskih razloga da ne bude zabune.
Jednostavno zabraniti:
Koncerte, utakmice, sva javna okupljanja uoci izbora...
Jednostavno zabraniti:
Koncerte, utakmice, sva javna okupljanja uoci izbora...
0
Pa nije do alkohola već do ljudi sto se ne znaju kontrolisati
0
U alkoholu ponekad izadje ono sto je covjek najteze skrivao - ponajprije od sebe, a i od drugih....
ljubomoran kad popije
agresivan kad popije.
uplasen.
bijesan.
usamljen
ljubomoran kad popije
agresivan kad popije.
uplasen.
bijesan.
usamljen
0
To su najviše izgovori
0
alkohol jest zlo al bi ga realno najvise prodali i najvise zaradili na njemu
ono sto je policija trebala raditi jeste pojacati kontrolu u saobracaju nakon koncerta
i eto jos para ako se usude voziti takvi
a znamo da se vozi svaki dan pijano i bez koncerta....
ono sto je policija trebala raditi jeste pojacati kontrolu u saobracaju nakon koncerta
i eto jos para ako se usude voziti takvi
a znamo da se vozi svaki dan pijano i bez koncerta....
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Jučer jedna ponudi mi piće nikad to nisam vidio bilo mi čudno reko sta je ovo kaže spricer., vino i još neki okus…
2
2
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 4337
- Kontakt:
A jw, i ja sam jednom neko cudno pice pio kazu zove se rum sa čajem...rum i neki drugi čudan okus.
1
1

sta ce im alkohol kada ima raznih opijata na pretek 
1
1
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Jel vise ruma nego čaja
1
1
Preterivanje, ne dotice me se licno ali je pretjerivanje i glupost, nacin da policija olaksa sebi posao da ga ne mora raditi.
Ko hoce da pije i da se napije, on ce se napiti prije i doci pijan na koncert, tako da nista nisu postigli.
Ko hoce da pije i da se napije, on ce se napiti prije i doci pijan na koncert, tako da nista nisu postigli.
0
Meni čudno bilo sto god naručiš na partiju vodu,pivo,sok.. oni otvore pred tobom i pretoče u času a ostavljaju sebi limenke i boce.. jedino ako nisu skontali i tu da uzmu lovu 
0