Ima i dobrih odgovora.
Da li vi vjerujete u njih, kako izgledaju, gdje su?
Ako je dupla tema brisite.
1
mene je ova tema zainteresovala još krajem 80-ih kada sam našao par knjiga u kući (a tad sam čito sve što mi je pod ruku došlo) Erich von Daniken-a.
Pročitao sam mislim da sve njegove knjige, koje su preveli na Slovenski ili Hrvatski jezik...mad_max_ba je napisao/la: ↑28 aug 2020, 10:19mene je ova tema zainteresovala još krajem 80-ih kada sam našao par knjiga u kući (a tad sam čito sve što mi je pod ruku došlo) Erich von Daniken-a.
Samo da kažem da je statistički nemoguće da nema negdje drugo života....

Jako moguce. Ali, jedini razlog zasto nas nisu posjecivali (ili jesu?) je iz istog razloga kao i kod nas. Ogromna udaljenost. Jer, "vidimo" prilicno daleko, i zasad, nema znakova da bi mogla biti neka vrsta koja je napredna (primijetile bi se aktivnosti, valjda) u nasem "vidnom polju". A tamo dalje...Bog zna.
Da to sam htjela i ja reci da me je neko pitao ako su napredniji sto nas nisu jos posjetili..Fatih je napisao/la: ↑28 aug 2020, 20:51Jako moguce. Ali, jedini razlog zasto nas nisu posjecivali (ili jesu?) je iz istog razloga kao i kod nas. Ogromna udaljenost. Jer, "vidimo" prilicno daleko, i zasad, nema znakova da bi mogla biti neka vrsta koja je napredna (primijetile bi se aktivnosti, valjda) u nasem "vidnom polju". A tamo dalje...Bog zna.
blinkonce je napisao/la: ↑28 aug 2020, 20:52Da to sam htjela i ja reci da me je neko pitao ako su napredniji sto nas nisu jos posjetili..Fatih je napisao/la: ↑28 aug 2020, 20:51
Jako moguce. Ali, jedini razlog zasto nas nisu posjecivali (ili jesu?) je iz istog razloga kao i kod nas. Ogromna udaljenost. Jer, "vidimo" prilicno daleko, i zasad, nema znakova da bi mogla biti neka vrsta koja je napredna (primijetile bi se aktivnosti, valjda) u nasem "vidnom polju". A tamo dalje...Bog zna.
Odakle znamo da nisublinkonce je napisao/la: ↑28 aug 2020, 20:52Da to sam htjela i ja reci da me je neko pitao ako su napredniji sto nas nisu jos posjetili..Fatih je napisao/la: ↑28 aug 2020, 20:51
Jest pakostan.
A vid', jes bas. K'oja sve idem na to da imam turske krvi. Ali fakat.