Traumaticna iskustva
Traumaticna iskustva
Naslov sve kaze... Svoje jade natovarite i drugima, podijelite teret. 
3
2
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Re: Traumaticna iskustva
Kad dodjem kuci napisat cu svoje traumaticno iskustvo koje je trajalo par mjeseci sa jednim komsijom. Bilo je to u srednjoj skoli. Mozda i nije toliko traumaticno ali meni tad jeste bilo.
Moja trauma je sto želim da jedem slatko do besvjesti, al da mi broj na vagi stoji isti

6
1
1
1
3
1
1
3
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Ja sam ozbiljna. Jel ovo tema gdje cemo pisati bas nesto sto nam se desilo ili onako vise zeza ova tema?
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25263
Prije 8 godina, skoro iscupao ruku do ramena na masini. 2 mjeseca plasticne kirurgije i pola godine fizikalnih terapija. Kad god radim s nekom masinom, nije mi ugodno. Nekad navecer me zna odjednom protresti kroz citavo tijelo. Ponovno sve prozivim.
18
12
2
2
2
2
2
2
abysmal depths are flooded
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27201
- East_side
- Etablirani član

- Reactions: 3738
U ratu, kad je struja dolazila jednom u nekoliko mjeseci, ja i dvojica jaran se našli "pametni" da se vozimo liftom u neboderu i, naravno, nestalo struje u po' frke. Stali smo tačno između dva sprata
Došli su brzo neki ljudi s nekim alatom, nešto čačkali i spustili nas na ravan gdje se mogu otvoriti vrata nakon čega smo kao stampedo istrčali i pobjegli jedno kilometar od tog nebodera
Tih nekoliko minuta u liftu su trajale cijelu vječnost...
Došli su brzo neki ljudi s nekim alatom, nešto čačkali i spustili nas na ravan gdje se mogu otvoriti vrata nakon čega smo kao stampedo istrčali i pobjegli jedno kilometar od tog nebodera
Tih nekoliko minuta u liftu su trajale cijelu vječnost...
4
2
1
1
1
1
Nikada ne gasi svoje svjetlo samo zbog toga što nekima ide u oči.
Tako je Heidi.
Naravno da se mozemo nasaliti na svoj racun oko tih nekih "trauma" kroz koje smo prosli. Samo vas sve molim, ako neko bude ozbiljan oko necega sto ovdje napise, ne dolazi u obzir bilo kakav vid ismijavanja i tome slicno. Imamo sasvim dovoljno tema za zezanje.
5
5
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Pade mi na pamet trauma..bila ja na jednoj svadbi, jedina koja je imala vozačku i bila trijezna
Zadak mi je bio taxirati pun kombi zvanica, u alkoholiziranom stanju..među njima i jedna žena, ona trijezna ali ni ona nije poznavala mjesto kao ni ja.
Nisam znala adrese gdje tačno ih voziti, ( jer je bio drugi grad i drzava) ...nije bilo tada GPS a..
I tako dok sam vozila jedni govore skreni ovde, drugi produži sledeći silaz..svi u glas, nisam znala koga da slušam.. i Hajd odlučim da poslusam ovu trijeznu, kaže meni se čini da ovdje treba skrenuti..poznato mi mjesto kako vidim na saobracajnom znaku..
Oni su sjedili u kombiju koji nije imao sjedišta.. osim onog do vozača..naredali se pozadi kao krompiri, prosuti iz vreće i
i tako vozeći zbunjena malo u panici..noc, bolje rečeno zora... umorna..skrenem sa autoputa vozeći preko 100h u krivinu..možete zamisliti šta se dešavalo sa njima, pozadie
mislim da su se otreznili istog momenta..
Nisam sletila sa puta, sreća da sam kočila., Hvala Bogu.. ali i danas kad sretnem neke od tih pričamo o tome..
i tome kako sam ih posla ubiti.. trijezna..

Nisam znala adrese gdje tačno ih voziti, ( jer je bio drugi grad i drzava) ...nije bilo tada GPS a..
I tako dok sam vozila jedni govore skreni ovde, drugi produži sledeći silaz..svi u glas, nisam znala koga da slušam.. i Hajd odlučim da poslusam ovu trijeznu, kaže meni se čini da ovdje treba skrenuti..poznato mi mjesto kako vidim na saobracajnom znaku..
Oni su sjedili u kombiju koji nije imao sjedišta.. osim onog do vozača..naredali se pozadi kao krompiri, prosuti iz vreće i
Nisam sletila sa puta, sreća da sam kočila., Hvala Bogu.. ali i danas kad sretnem neke od tih pričamo o tome..
10
10
Bolje da je neko pijan vozio.CocoMa je napisao/la: ↑17 sep 2020, 13:42 Pade mi na pamet trauma..bila ja na jednoj svadbi, jedina koja je imala vozačku i bila trijeznaZadak mi je bio taxirati pun kombi zvanica, u alkoholiziranom stanju..među njima i jedna žena, ona trijezna ali ni ona nije poznavala mjesto kao ni ja.
I tako dok sam vozila jedni govore skreni ovde, drugi produži sledeći silaz..svi u glas, nisam znala koga da slušam.. i Hajd odlučim da poslusam ovu trijeznu, kaže meni se čini da ovdje treba skrenuti..poznato mi mjesto kako vidim na saobracajnom znaku..![]()
Oni su sjedili u kombiju koji nije imao sjedišta.. osim onog do vozača..naredali se pozadi kao krompiri, prosuti iz vreće ii tako vozeći zbunjena malo u panici..noc, bolje rečeno zora... umorna..skrenem sa autoputa vozeći preko 100h u krivinu..možete zamisliti šta se dešavalo sa njima, pozadie
Nisam sletila sa puta, sreća da sam kočila., Hvala Bogu.. ali i danas kad sretnem neke od tih pričamo o tome..i tome kako sam ih posla ubiti.. trijezna..
![]()
![]()
5
5
DaaaaaFatih je napisao/la: ↑17 sep 2020, 13:47Bolje da je neko pijan vozio.CocoMa je napisao/la: ↑17 sep 2020, 13:42 Pade mi na pamet trauma..bila ja na jednoj svadbi, jedina koja je imala vozačku i bila trijeznaZadak mi je bio taxirati pun kombi zvanica, u alkoholiziranom stanju..među njima i jedna žena, ona trijezna ali ni ona nije poznavala mjesto kao ni ja.
I tako dok sam vozila jedni govore skreni ovde, drugi produži sledeći silaz..svi u glas, nisam znala koga da slušam.. i Hajd odlučim da poslusam ovu trijeznu, kaže meni se čini da ovdje treba skrenuti..poznato mi mjesto kako vidim na saobracajnom znaku..![]()
Oni su sjedili u kombiju koji nije imao sjedišta.. osim onog do vozača..naredali se pozadi kao krompiri, prosuti iz vreće ii tako vozeći zbunjena malo u panici..noc, bolje rečeno zora... umorna..skrenem sa autoputa vozeći preko 100h u krivinu..možete zamisliti šta se dešavalo sa njima, pozadie
Nisam sletila sa puta, sreća da sam kočila., Hvala Bogu.. ali i danas kad sretnem neke od tih pričamo o tome..i tome kako sam ih posla ubiti.. trijezna..
![]()
![]()
![]()
1
1
PTSP. Gadno je to bilo. Drago mi je da si spasio ruku. Ali, ako ista pozitivnog u svemu tome ima, bices jako oprezan sa masinama, posto te uvijek podsjeti na taj prilicno strasan dogadjaj. Drzi se zmaju.
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31122
jutros sam dozivijo jos jedno iskustvo sa policijom. krenuo ja do prodavnice po hljeb i vidim policija ide prema meni i odmah sam znao da ce kod mene kuci, konto hoce opet da traze amidzu. kad stadose pored mene i pitaju dje mi je stari, da vide postujel izolaciju. ljudi nas vise sve upoznali koliko dolaze
8
8
1811
To vec nije trauma, nego maltretiranje.Hannibal je napisao/la: ↑17 sep 2020, 14:00 jutros sam dozivijo jos jedno iskustvo sa policijom. krenuo ja do prodavnice po hljeb i vidim policija ide prema meni i odmah sam znao da ce kod mene kuci, konto hoce opet da traze amidzu. kad stadose pored mene i pitaju dje mi je stari, da vide postujel izolaciju. ljudi nas vise sve upoznali koliko dolaze
3
3
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25263
Ma da. Valjda. Sada jako rijetko radim sa pojedinim masinama, pa opet nezgodno. Ostale su i fizicke posljedice. Oziljak je nebitan taj fizicki, ali psihicki jeste.
Imao sam ja jos ozbiljnih ozljeda poslije toga, ali zasad nista ne moze opeliti ruci.
Ma opet se kontam, sta je sve moglo biti, dobro sam i prošao...
2
2
abysmal depths are flooded
Da, poznate su mi psihicke "rane" jako dobro. Ali, nazalost, na nasim prostorima se na to mnogo ne obraca paznja. Ako se povreda ne vidi golim okom, "ma dobar si ti".Russki je napisao/la: ↑17 sep 2020, 14:31Ma da. Valjda. Sada jako rijetko radim sa pojedinim masinama, pa opet nezgodno. Ostale su i fizicke posljedice. Oziljak je nebitan taj fizicki, ali psihicki jeste.
Imao sam ja jos ozbiljnih ozljeda poslije toga, ali zasad nista ne moze opeliti ruci.
Ma opet se kontam, sta je sve moglo biti, dobro sam i prošao...
1
1