Obzirom da smo ovo išli orgnizovano i da su nam progami bili baš ono siplanirani i ko je htio mogao je ići ili odabrati da ne ide. Samo da kažem da nas je bilo cca 150 osoba plus vodići.mad_max_ba je napisao/la: ↑07 aug 2020, 20:59Najvise sam hodao po mexico sitiju
Yucatan mi je bilo najljepse
Fairmont Mayacoba resort
Joj napomenite me sutra imam pricu za ovo
Orlando smo sve one tematske parkove posjetili dizmilend, universal, water world...
Nisam u “carsiji” ni bio
A detroit hladan u aprilu ledeno ba, doduse mases kanadi preko rijeke.
Ogromno sve nevolim to
E sad jedno jutro na itinerary je stajalo istraživanje flore i faune yucatana, pokret je u 4:00 ujutro sastanak u lobiu resorta. Obzirom da ja volim to neko zjahanje ja sa hanumom večer ranije hajmo sa večere odmah na spavanje da možemo ujutro poranit. Veli ona meni, ma nepada mi napamet da ustanem u ta doba a šta ti je pa neće niko ni ići, vidi ljepote ovde (a fakat je u resortu prelijepo, bazeni, plaže) i da ti neko ustane da ide na to, da gleda baje i biljke ne budi smiješan. Nakon ubjeđivanja dogovorimo se da ja idem a ona će ostat.
naredno jutro u 4:00 pojavili se samo ja i vodić, blijedo smo se pogledali, malo sačekali i vratili se u krevete...
Bilo je kasnije još nekih izleta, ali nakon ovog kraha nisam ni pomislio ići a i dan danas mi je žao što nisam išao posjetiti Chichen Itza piramidu.

1