pa da
ne isplati im se uzimati zdravstveno za dva radnika tako da...
pa da

Ne mogu da se uklopim ja koji živim ovdje...Lana je napisao/la: ↑26 okt 2020, 00:25 Ja zivim vec 19 godina u inostranstvu i mislim da se sve to razlikuje od osobe do osobe i snalazljivosti.
Ne kazem da je lahko na pocetku,da bi dosli do svog cilja i to kako je potrebno dosta truda,ako doista to zelimo.
Nostalgije ima i previse da se ne lazemo,narocito kad su neki praznici itd.Ali vremenom se naviknemo na sve,nekako meni doista bude jako tesko na pocetku kad odem u bosnu ne mogu se uklopiti nikako![]()
Ne znam onda nama nije ni zamjeritiNasrudin hodža je napisao/la: ↑26 okt 2020, 00:28Ne mogu da se uklopim ja koji živim ovdje...Lana je napisao/la: ↑26 okt 2020, 00:25 Ja zivim vec 19 godina u inostranstvu i mislim da se sve to razlikuje od osobe do osobe i snalazljivosti.
Ne kazem da je lahko na pocetku,da bi dosli do svog cilja i to kako je potrebno dosta truda,ako doista to zelimo.
Nostalgije ima i previse da se ne lazemo,narocito kad su neki praznici itd.Ali vremenom se naviknemo na sve,nekako meni doista bude jako tesko na pocetku kad odem u bosnu ne mogu se uklopiti nikako![]()
Ne da struzes... Nego moraš auto imati pod strujom cijelu noć, ako misliš ujutro upaliti ikakoHannibal je napisao/la: ↑25 okt 2020, 23:59 ja bi volijo zivjet u americi par godina, u nekom manjem gradicu, gore dje su jake zimeda vozim nekog truka, da ga struzem po pola sata svako jutro prije posla i nosim one zajebane spicaste cizme, onda da svratim u one njihove restorane na pitu od jabuka i kavu, ko u fargu ocm pa da se prijavim na forum u 3 ujutru po forumskom vremenu
Pa ako nije pos-o kuca onda odem Raziji Mujanovic na masazu (jos razmisljam da ipak nije Remzija a ne RazijaDigla_da_kreči je napisao/la: ↑25 okt 2020, 23:36 Gdje zivite po svijetu i kakav je zivot u vasoj drzavi?
Opovrgnujte stereotip pos'o - kuca![]()

storm je napisao/la: ↑26 okt 2020, 06:38Ne da struzes... Nego moraš auto imati pod strujom cijelu noć, ako misliš ujutro upaliti ikakoHannibal je napisao/la: ↑25 okt 2020, 23:59 ja bi volijo zivjet u americi par godina, u nekom manjem gradicu, gore dje su jake zimeda vozim nekog truka, da ga struzem po pola sata svako jutro prije posla i nosim one zajebane spicaste cizme, onda da svratim u one njihove restorane na pitu od jabuka i kavu, ko u fargu ocm pa da se prijavim na forum u 3 ujutru po forumskom vremenu
Frend mi samo zbog toga odselio iz Winnipega![]()
1

Joj kako sam se ja javljala kad sam tek dosla

Al bas danas pricali oni sta im se sve desavalo u smjenama, koji su tu duze..Bozee znaci ne zna covjek bi li plakao il se smijaovjesticanametli je napisao/la: ↑25 maj 2021, 00:22omiljeni zanat svaba zato kazes nix meine baustelle i mrs