Sukob ARBiH i HVO
Re: Sukob ARBiH i HVO
Jasno da ova politika odgovara samo i iskljucivo Dodiku i njegovim licnim interesima, a Dragance pronaslo nacin da pokusa na isti fol da se spase otvorenih istraga za pljacku, bar dok ne nadje nacin da krene poglavnikovim stopama - sa zlatom u Argentinu a ostali kako se snadju. 
1
1
Čitao sam knjigu, koja detaljno opisuje bijeg poglavnika...pa onaj zadnji domobran, je pokazao više obraza i časti, nego poput miša skrivati se u austrijskim i kasnije talijanskim selima, spavajući sa kravama u slami...dok se nije dokopao Vatikana...Buki je napisao/la: ↑28 okt 2020, 09:54 Jasno da ova politika odgovara samo i iskljucivo Dodiku i njegovim licnim interesima, a Dragance pronaslo nacin da pokusa na isti fol da se spase otvorenih istraga za pljacku, bar dok ne nadje nacin da krene poglavnikovim stopama - sa zlatom u Argentinu a ostali kako se snadju.![]()
0
Navikao bolan, znas iz kakve je selendre potekao? Iz sela iznad Bradine, i sad su to sela ko iz srednjeg vijeka, mozes mislit u to vrijeme na sta je to licilo ...storm je napisao/la: ↑28 okt 2020, 10:02Čitao sam knjigu, koja detaljno opisuje bijeg poglavnika...pa onaj zadnji domobran, je pokazao više obraza i časti, nego poput miša skrivati se u austrijskim i kasnije talijanskim selima, spavajući sa kravama u slami...dok se nije dokopao Vatikana...Buki je napisao/la: ↑28 okt 2020, 09:54 Jasno da ova politika odgovara samo i iskljucivo Dodiku i njegovim licnim interesima, a Dragance pronaslo nacin da pokusa na isti fol da se spase otvorenih istraga za pljacku, bar dok ne nadje nacin da krene poglavnikovim stopama - sa zlatom u Argentinu a ostali kako se snadju.![]()
1
1
Podsjeti me ta bjezanija na jednog politicara, sad vec osudjenog ratnog zlocinca Radoslava Brdjanina, iz Banja Luke. Lik je bio ministar za urbanizaciju za vrijeme rata, njegova gostovanja na TV-u su bila da ti se stomak prevrne i mogu konstatirati da smo i dobro prosli kakav se dnevnik prikazivao tada.
Elem, lik je pokupio lovu, familiju, eto kad je kcerku sa nastave uzeo i strpao u auto i krenuo prema Srbiji. Kad na granici ga zaustavili i rekli "Kuda pobro?". Eto ko biva da posjeti rodjake u Srbiji. Aha, hoces mudo Stormovo, hajmo sine nazad u BL - cuj ministar pa da tek tako putuje a nije ni zavrsio radni zadatak.
Elem, lik je pokupio lovu, familiju, eto kad je kcerku sa nastave uzeo i strpao u auto i krenuo prema Srbiji. Kad na granici ga zaustavili i rekli "Kuda pobro?". Eto ko biva da posjeti rodjake u Srbiji. Aha, hoces mudo Stormovo, hajmo sine nazad u BL - cuj ministar pa da tek tako putuje a nije ni zavrsio radni zadatak.
2
2
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Marin Drzic likes sintagmu..... StormovoOmmadawn je napisao/la: ↑28 okt 2020, 13:35 Podsjeti me ta bjezanija na jednog politicara, sad vec osudjenog ratnog zlocinca Radoslava Brdjanina, iz Banja Luke. Lik je bio ministar za urbanizaciju za vrijeme rata, njegova gostovanja na TV-u su bila da ti se stomak prevrne i mogu konstatirati da smo i dobro prosli kakav se dnevnik prikazivao tada.
0