storm je napisao/la: ↑28 okt 2020, 14:43
Sve prepisivači
To mi je bio prvi i zadnji pokušaj prepisivanja.
Mogla sam raditi matematiku, statistiku, računovostvo kolik hoces. Al da strebam sociologiju i pravo....smrt
1
1
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
storm je napisao/la: ↑28 okt 2020, 14:43
Sve prepisivači
To mi je bio prvi i zadnji pokušaj prepisivanja.
Ma nije tebe ni išlo toliko uopće
Ja sam radio te šalabahtere...ali više mi je imalo smisla, da sam ključne stvari tu ispisao, i dodatno naučio...i bolje se osjećao kad su mi bili tu negdje pri ruci...ne sjećam se, da sam jednom izvukao čitati s njih.
A kad ne bih to spremio, trta pred i na samom ispitu :face
Miss Y. je napisao/la: ↑28 okt 2020, 14:34
Vala Rain jeste zavodnik, mahala pričala, ja garantujem al ne znam kako ovog Bukija i te gluteuse ne vidjeh po Ferhadiji , on ko da je 93će otišao odavde
Jednom ja iz SG-a da otpratim kuci jednu a zivjela blizu preko puta onoga frizerskog salona madona mizda je znas plavka lejla se zvala, i otpratim ja nju nesto morala ranije i vratim se opet, kad druga kaze hoces me otpratiti do kuce a zivjela na vrbanjusi.. haj reko.. i sad mi idemo cestom glavnom do carsije pa cemo pravo gore i na carsiji kod taxista kad ona prva iz one prodavnice izlazi ispod tip topa sto je bila.. kad je vidjela :face kad se njih dvije uzele svadjati pa u trenu skontale pa pogledaju mene pa mene obadvije zaganje ,cirkus trcim ja oko auta a njih dvije zamnom pa me stigose jada za jednu ruku a druga za drugu moj je, nije moj je.. na kraju ni sa jednom
Dina je napisao/la: ↑28 okt 2020, 14:50
Jojjjj, kada se sjetim u srednjoj kako sam se bila zaljubila, još sjedili skupa u klupi...
Prepisivao je sve od mene, ali nije mi smetalo
+1
ona bila odlikas, ja nako
ali je bila tanka iz matematike i engleskog a ja ponajbolji... i kad je kontrolni ili pismeni zamijenimo rad. Jednom meni profesor gleda zadatak, stani, pa nije to tvoja grupa ... rekoh znam
Dina je napisao/la: ↑28 okt 2020, 14:50
Jojjjj, kada se sjetim u srednjoj kako sam se bila zaljubila, još sjedili skupa u klupi...
Prepisivao je sve od mene, ali nije mi smetalo
+1
ona bila odlikas, ja nako
ali je bila tanka iz matematike i engleskog a ja ponajbolji... i kad je kontrolni ili pismeni zamijenimo rad. Jednom meni profesor gleda zadatak, stani, pa nije to tvoja grupa ... rekoh znam
Tada sam shvatila da se u životu nekada i isplati biti štreber
3
3
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.