Flert...

Ona-on, ona- ona, on- on, i tome slično...
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber
Reactions: 8651

Re: Flert...

Post Postao/la R4IN »

Arslan_11 je napisao/la: 28 okt 2020, 16:20
R4IN je napisao/la: 28 okt 2020, 16:11

Bos il hadzija :D
hajd bgt kad si mlad zabole te neka stvar kakav ce odgovor biti.
Ja nikad nisam to pitao uvjek nekako se spontano desi :D
0
ALPHA ET OMEGA🔥
Arslan_11
Čupavo
Čupavo
Reactions: 17334

Post Postao/la Arslan_11 »

Ali kao sto rekoh obicno kada popijem mogu biti takav shupak, da prostite. Tako sam jednom plesao sa djevojkom i onda je ona morala ici. Dala mi broj telefona i odmah sutradan je nazovem. Dosao na mjesto gdje smo se dogovorili i sta i cekam. Kad ona dodje hej pa ti me ne vidis, a ja heeeej gdje si, ma nesto se zamislio. Kasnije na kafi svo vrijeme kontam kako je moguce da nisi ni blizu tako izgledala sinoc. :haha
2
2 slika
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Max
PRObehar
PRObehar
Reactions: 23349

Post Postao/la Max »

Arslan_11 je napisao/la: 28 okt 2020, 16:24 Ali kao sto rekoh obicno kada popijem mogu biti takav shupak, da prostite. Tako sam jednom plesao sa djevojkom i onda je ona morala ici. Dala mi broj telefona i odmah sutradan je nazovem. Dosao na mjesto gdje smo se dogovorili i sta i cekam. Kad ona dodje hej pa ti me ne vidis, a ja heeeej gdje si, ma nesto se zamislio. Kasnije na kafi svo vrijeme kontam kako je moguce da nisi ni blizu tako izgledala sinoc. :haha
jarane

ja se života mi sutradan, kad je došla na kafu, prepo...
4
4 slika
I say what I think, I think what I say
Max
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Max »

doduše sjećao sam se samo isječaka prošle noći
:valja

fuj badel, fuj
2
2 slika
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber

Post Postao/la R4IN »

Arslan_11 je napisao/la: 28 okt 2020, 16:24 Ali kao sto rekoh obicno kada popijem mogu biti takav shupak, da prostite. Tako sam jednom plesao sa djevojkom i onda je ona morala ici. Dala mi broj telefona i odmah sutradan je nazovem. Dosao na mjesto gdje smo se dogovorili i sta i cekam. Kad ona dodje hej pa ti me ne vidis, a ja heeeej gdje si, ma nesto se zamislio. Kasnije na kafi svo vrijeme kontam kako je moguce da nisi ni blizu tako izgledala sinoc. :haha
Djubre jedno musko :ccc
2
2 slika
ALPHA ET OMEGA🔥
Arslan_11
Čupavo
Čupavo

Max je napisao/la: 28 okt 2020, 16:24
jarane

vjerujem ti al 100% :crni :crni
1
1 slika
Until I die!
Heidi
Lemon Addict
Lemon Addict
Reactions: 27295

Post Postao/la Heidi »

Iskra je napisao/la: 28 okt 2020, 16:19 Sad ste me baš zaintrigirali! Habibi života ti jesam li ja flertala s tobom? Al.posteno reći!

@storm
Ja sam @Socrates pridobila erotskom poezijom.

Seks na eks
upraznjavam svakog dana
seks na eks
to mi je dusevna hrana
oooojs, ojooos
9
9 slika
storm
Administrator
Reactions: 38078

Post Postao/la storm »

Iskra je napisao/la: 28 okt 2020, 16:19 Sad ste me baš zaintrigirali! Habibi života ti jesam li ja flertala s tobom? Al.posteno reći!

@storm
Ne...a nisam ni ja, priznaj :D
Ako vam sad kažem tko je indirektni krivac :face
Ali nešto jesam...od prve sam poruke osjetio neku toplinu, nešto drukčije, iako je konverzacija bila ajmo reći čisto poslovna i ticala se foruma i zbivanja na istome, tj neke neugodnosti...
Ne bih dalje, a priča je :srce
2
2 slika
Arslan_11
Čupavo
Čupavo

Max je napisao/la: 28 okt 2020, 16:25 doduše sjećao sam se samo isječaka prošle noći

fuj badel, fuj
haha kunem ti se. Nekad sam znao ustati i ne sjecati se ama bas niceg. Citav taj dan strahujem da ce me neko nazvati i pitati sta sam to radio.
1
1 slika
Until I die!
Heidi
Lemon Addict
Lemon Addict

Post Postao/la Heidi »

Sad kad dobijem pp - Goodbye Lenin :valja
4
4 slika
Max
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Max »

Arslan_11 je napisao/la: 28 okt 2020, 16:26
Max je napisao/la: 28 okt 2020, 16:24

jarane

vjerujem ti al 100% :crni :crni
ti se sjećaš da si plesao, ja se sjećam da je jedna moja prijateljica došla sa nekom svojom prijateljicom.

Ujutro kada sam ustao na dlanu napisano kafa tu i tu u toliko i toliko i njeno ime.

Tek kada je za sto sjela skontam da je to ta djevojka, jel, ne bi mi đaba sjela za sto...

to mi je najveći neugodnjak u životu mislim sa djevojkama...
3
3 slika
East_side
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 3738

Post Postao/la East_side »

Ja sam tako davno nekad zaglavio s jednom koja je nosila onaj aparat za zube ali to u taj vakat nije bilo bas fensi ko danas, cak naprotiv :keke

Pa mi je raja jedno vrijeme nakon toga "tepala" GROMOBRAN :face

Ali otrpio sam, nisam imao izbora :fiju
3
3 slika
Nikada ne gasi svoje svjetlo samo zbog toga što nekima ide u oči.
Heidi
Lemon Addict
Lemon Addict

Post Postao/la Heidi »

Max je napisao/la: 28 okt 2020, 16:25 doduše sjećao sam se samo isječaka prošle noći

fuj badel, fuj
Badel nikad vise

1994 smo se ubili tim smecem, povracali sa prozora I unistili fasadu :valja
4
4 slika
Ramzess
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 2942

Post Postao/la Ramzess »

Imao sam ja tih uleta bruku ... eh da se svih sjetiti ... ali evo jednog, naidjem na neku svoju raju, A-G Cliub, sjede u "kifli", pred njima pive, sjednem i ja ... nakon nekog vremena sjede Plavusa (ime nije bitno), malo neka zafrkancija, ona ustane i ode u salu. Ekipa zabalavila ... joj kako je zgodna, gori, nema kod nje niko sanse ... meni to malo islo na zivce pa im kazem sta pravite cirkus, djevojka je djevojka, evo veceras je moja. Oni u glas Nemas sanse, niko nema!!! Sta si ti bolji od nas ???
Sacekam da se vrati ... kad je sjela za sto kao okrenem se prema njima i kazem - Ljudi necete valjda ovo piti? Pozovem konobara - molim maknite ovo sa stola i donesite nam dvije boce suhog crnog i case - i nastavim sa njima pricati o temama koje meni odgovaraju da zainteresujem damu, ali nju izignoriram kao da ne postoji. Poslije njenih nekoliko pokusaja da se nametne kao vrhunac veceri jer je izgubila paznju obozavatelja i mog ignoriranja nije izdrzala pa mi se primaknne da me direktno nesto pita, i tad joj se nasmijesim i pogledam je sa osmijehom koji topi srca kod plavusa ... i pocnemo razgovarati, ona ekipa prestala postojati ... Mission completed ... :ljub

... ali moram do toaleta ... i u prolazu vidim situaciju ... Crnka okruzena vukovima! Sedam-osam frajera oko jedne zenske ... ona u zanosu, sva vazna, koketira sa svima ... stanem i pogledam je ... cekam da mi uhvati pogled i kad se to desi prostrijelim je pogledom i - prodjem dalje. Posmatram je izdaleka i gledam reakciju - malo je nesigurna ... pridjem sa druge strane, opusta se, smije se ... i ponovo me ugleda ... opet je prostrijelim kao kad vuk gleda jagnje - i udaljim se ... posmatram, vec je nervozna, misli da sam manijak koji ce je sacekati u mraku, cilj postignut. Sad joj pridjem iza ledja, i njezno dotaknem po ramenu, ona se okrece i - sledi se ... a ja nabacim najnjezniji osmijeh koji topi srca od crnki i kazem - Oprosti, nadam se da te nisam preplasio, samo me interesuje kako te ranije nisam vidjeo ovdje? Cini mi se da cesto dolazis? Ona sretna sto sam ipak fin frajer, pao joj kamen sa srca nece je niko oteti i prihvati pricu i komplimente, smije se, obecavam da cemo se ponovo vidjeti i vracam se Plavoj ...

Sutradan scena - u holu na faksu ceka me Klizacica, donijela mi klizaljke jer hoce da idem sa njom na klizanje. Sjedi u holu ... desno od nje jedna prazna stolica, do nje sjede Crnka i Plavusa, najbolje jaranice ... :face

Sta cu, sjednem ... nema bjezanja ... ostane Klizacica, njih dvije odose. Plava govori rekla sam ti kakav je on ... :tersy

Uvecer odem sa Klizacicom na klizanje, nemam pojma ... gura me jedno vrijeme dok joj ne dojadi pa ode napravi krug - dok stigne ja se vec srusio u neke djevojke ... digne me, opet sve isto - guranje, pa me pusti, ode napraviti krug, ja opet trehnuo u iste djevojke ... gleda me i kaze - Ti si nepopravljiv ... :haha :haha :haha
3
3 slika
Arslan_11
Čupavo
Čupavo

East_side je napisao/la: 28 okt 2020, 16:31 Ja sam tako davno nekad zaglavio s jednom koja je nosila onaj aparat za zube ali to u taj vakat nije bilo bas fensi ko danas, cak naprotiv :keke

Pa mi je raja jedno vrijeme nakon toga "tepala" GROMOBRAN :face

Ali otrpio sam, nisam imao izbora :fiju
bgt koliko ti imas godina? Nisam upratio. Po slikama nems vise od 27-8?!
NIje flert :crni
2
2 slika
Until I die!
Max
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Max »

Mah imao sam ja svojevremeno tih izleta u pijanstvu....
0
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber

Post Postao/la R4IN »

meni se jednom desilo fakat prilaze tri djevojke u gradu i kazu evo da ti damo slike , sjecam se da smo cugali u parku konjak neki francuski ja mazno od svojih , znam da smo ih upoznali tu noc u parku i kroz maglu se sjecam njihovih likova a tog slikanja nikako a kad sam vidio slike :face
0
ALPHA ET OMEGA🔥
Odgovori

Natrag na “Ljubav i veze”