Hrvatska

Društvo, kretanja, politika... Prije svega šljiva Tarabića, i tisućljetni snovi...
Fatih
PRObehar
PRObehar
Reactions: 6876

Re: Lijepa naša..

Post Postao/la Fatih »

Mehaning je napisao/la: 29 okt 2020, 16:49
Fatih je napisao/la: 29 okt 2020, 16:46 Nek' prodaju kucu meni povoljno... hebes mi sve, ako se ne bi oni iseljavali zbog mene.
Joj, znam te ljude... :face

Možeš ih potuč, ali opametit nikad... :face
Pa tu i ne treba dolaziti da nekoga opametis. Nego da mu yebes nenu, ako te ne zeli ostaviti na miru.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
storm
Administrator
Reactions: 38080

Post Postao/la storm »

Fatih je napisao/la: 29 okt 2020, 17:00
Mehaning je napisao/la: 29 okt 2020, 16:49

Joj, znam te ljude... :face

Možeš ih potuč, ali opametit nikad... :face
Pa tu i ne treba dolaziti da nekoga opametis. Nego da mu yebes nenu, ako te ne zeli ostaviti na miru.
Ne znam sta reci... Ali komentirao sam u uvodu članka...
To su predjeli gdje je mutavo sve od, do.
Sramota.
0
Ommadawn
Florida Man
Florida Man
Reactions: 17607

Post Postao/la Ommadawn »

Nek mene i Maxa zovnu da im gostujemo za nekoliko mjeseci, taman da nam poraste brada i da nabavimo kratke tole i torbice.
I svaki dan ezan. Dva-triput prođemo sa selamom - da vidiš kako će se smiriti.
Pogotovo ako im malo obiđemo oko auta i odgovorimo na pitanje “Ništa, gledamo nešto...”
1
1 slika
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
Fatih
PRObehar
PRObehar

Zoran Milanović: Ne mogu shvatiti da Hrvat ili Hrvatica može biti za Trumpa pored Bidena

Post Postao/la Fatih »

zoran.jpeg
Hrvatski predsjednik Zoran Milanović govorio je o izboru demokrate Joea Bidena za američkog predsjednika i odnosu Hrvatske prema Bosni i Hercegovini.
Smatra da je Biden 90-ih godina prošlog vijeka, kako je rekao, otvoreno govorio istinu o agresiji bivšeg predsjednika Savezne Republike Jugoslavije Slobodana Miloševića na ovim prostorima.

"Sad vidim nervozu da je on neprijatelj Srba. Kladim se da nije. Prvi sam put za njega saznao 90-ih kada sam bio diplomat i pratio ono što govori. On je bio na strani istine i činjenica, a tek onda na strani Hrvatske", dodao je.

Bidenovu pobjedu je nazvao pobjedom "razumne strane" i drago mu je zbog toga. Za njegovog protukandidata, republikanca Donalda Trumpa je kazao da bi "mogao završiti tamo gdje je došao, u polusvijet".

"Bogati polusvijet, ali polusvijet", rekao je i istakao da ne očekuje nerede u Sjedinjenim Američkim Državama.

Prema riječima Milanovića, ne zna zašto je slovenski predsjednik Janez Janša čestitao Trumpu na pobjedi odmah nakon izbora.

"Da Hrvat ili Hrvatica uz Bidena može biti za Trumpa, to ne mogu shvatiti. A posebno ne one koji su deklarirani vjernici i ljudi pijeteta. Pa kako možeš glasati za tog čovjeka i kako možeš biti protiv Bidena koji se u najtežim trenucima hrvatske historije ponašao onako kako nama odgovara", naglasio je.

Osvrnuo se na svoja očekivanja o Bidenovoj politici prema Bosni i Hercegovini, pa je tom prilikom spomenuo odnos Hrvatske prema Bosni i Hercegovini.

"Vidim da je u Sarajevu bila velika fešta zbog pobjede Bidena, nadam se da nije samo iz pakosti prema Srbima koji su bili za Trumpa. Mislim da su i jedni i drugi na krivom putu. Hrvatska će podržavati Bosnu i Hercegovinu kakva jeste, to je Dejtonska Bosna i Hercegovina. Dalje od toga ne vidim i ne usudim se gledati i ne želim gledati. Nema dalje od toga. U ratu niti je bošnjačka strana izvojštila unitarnu građansku, šatro Bosnu i Hercegovinu kakvu bi njezini lideri željeli, niti je hrvatska strana uspjela postići to da hrvatska komponenta bude izdvojena", poručio je i dodao da je Hrvatsko vijeće odbrane (HVO) spašavalo "glave potencijalnim žrtvama u Bihaću i okolici".

U intervjuu za Večernji list je izjavio i to da je prethodno konstatirano činjenica "veća od Velebita".
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Fatih
PRObehar
PRObehar

Re: Zoran Milanović: Ne mogu shvatiti da Hrvat ili Hrvatica može biti za Trumpa pored Bidena

Post Postao/la Fatih »

Prikaaaaa.....

Daj nam HDZ-a... :kme
1
1 slika
Fatih
PRObehar
PRObehar

Re: Zoran Milanović: Ne mogu shvatiti da Hrvat ili Hrvatica može biti za Trumpa pored Bidena

Post Postao/la Fatih »

Fatih je napisao/la: 10 nov 2020, 19:21 https://fb.watch/1GAU1Tg1cs/
Milovanovicu, sve ovo je govorio Biden.
1
1 slika
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

Fatih je napisao/la: 10 nov 2020, 19:21
Fatih je napisao/la: 10 nov 2020, 19:21 https://fb.watch/1GAU1Tg1cs/
Wooow... Ovo nisi mogao tako često cuti sa zapada, još manje u kongresu :apl
1
1 slika
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

Fatih je napisao/la: 10 nov 2020, 19:14 Prikaaaaa.....

Daj nam HDZ-a... :kme
Milance i dalje, kao kokainski ovisnik nastupa :face
1
1 slika
Fatih
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Fatih »

storm je napisao/la: 10 nov 2020, 19:32
Fatih je napisao/la: 10 nov 2020, 19:21

Tu si cuo i referncu na "arizonskog senatora". Misli na McCain-a. I on je trazio isto.
1
1 slika
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

Ali zbilja... Dokle misli ovaj lik, protokolarnih ovlasti jedne države, dijeliti lekcije okolo?
Ja ozbiljno mislim da je on na kokainu.
I Plenkovic mu je već priopćio da malo ohladi, da ne kažem nešto vulgarnije, kakav je bio kontekst :oo
0
Fatih
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Fatih »

storm je napisao/la: 10 nov 2020, 19:42 Ali zbilja... Dokle misli ovaj lik, protokolarnih ovlasti jedne države, dijeliti lekcije okolo?
I Plenkovic mu je već priopćio da malo ohladi, da ne kažem nešto vulgarnije, kakav je bio kontekst :oo
Na cemu god da je, stalno u offside ide. I to bespotrebno.
0
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

Fatih je napisao/la: 10 nov 2020, 19:40
storm je napisao/la: 10 nov 2020, 19:32

Tu si cuo i referncu na "arizonskog senatora". Misli na McCain-a. I on je trazio isto.
Jest, spominje ga u par navrata...
Mislim da možemo biti zadovoljni, čovjek zna sve od, do...
Itekako je svjestan osjetljivosti ovog područja, ruskih interesa, na kraju i faktora stabilnosti eu ovdje.
Imati će on posla sad kod sebe doma, nakon toga očekujem pomake i tu.. Samo da se ovdje ne zaspi, i iskoristi tu struju...
0
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

Fatih je napisao/la: 10 nov 2020, 19:44
storm je napisao/la: 10 nov 2020, 19:42 Ali zbilja... Dokle misli ovaj lik, protokolarnih ovlasti jedne države, dijeliti lekcije okolo?
Na cemu god da je, stalno u offside ide. I to bezpotrebno.
Ma bolesnik...
Najgori premijer ikad u RH, otišao pod aferama, nakon toga neki savjetnik u Albaniji... I sad laprda, a ne odgovara ni zašto...
Isto da Mišo Kovač priča, eto toliko je bitan...
0
Fatih
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Fatih »

storm je napisao/la: 10 nov 2020, 19:46
Fatih je napisao/la: 10 nov 2020, 19:40

Ti su cuo i referncu na "arizonskog senatora". Misli na McCain-a. I on je trazio isto.
Jest, spominje ga u par navrata...
Mislim da možemo biti zadovoljni, čovjek zna sve od, do...
Itekako je svjestan osjetljivosti ovog područja, ruskih interesa, na kraju i faktora stabilnosti eu ovdje.
Imati će on posla sad kod sebe doma, nakon toga očekujem pomake i tu.. Samo da se ovdje ne zaspi, i iskoristi tu struju...
Valjda nece. Jer, kako se cini, vise ovi sto su slavili pobjedu Bidena, znaju od Milanovica o kome se radi i sta bi trebalo izvuci.
1
1 slika
Fatih
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Fatih »

storm je napisao/la: 10 nov 2020, 19:48
Fatih je napisao/la: 10 nov 2020, 19:44

Na cemu god da je, stalno u offside ide. I to bezpotrebno.
Ma bolesnik...
Najgori premijer ikad u RH, otišao pod aferama, nakon toga neki savjetnik u Albaniji... I sad laprda, a ne odgovara ni zašto...
Isto da Mišo Kovač priča, eto toliko je bitan...
:haha
1
1 slika
Ramzess
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 2942

Post Postao/la Ramzess »

Ne shvatam ljude koji su glasali za njega, pa zar Hrvatska nema jednu normalnu osobu da je postave za premijera ... imaju sigurno pa ne razumijem odakle ovaj i njemu slicni.
Sad zalim za Kolindom. Njoj smo se bar mogli smijati ...
1
1 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Post Postao/la Iskra »

Ma.i ovaj Milanović nekakav sexista i sovinsta. Ja gledam Potjeru pa mi ostane nekad tv na HRT , a dnevnik odmah poslije...
Nedavno baš bila frka , napao neke dvije političare, vokabular ulicarski. A presjednik države ...bljak
1
1 slika
Odgovori

Natrag na “EXYU”