Ne znam jel se ko sjeca sta sam ja pisala za ugovoreni brak, sad ne bih pristala, ali tamo sa 35 npr. vjerovatno bi.
Što žene traže kod muškaraca?
Re: Što žene traže kod muškaraca?
0
Slazem se da nekada treba poslusati starijeg i pametnijeg.. ali to ne znaci da taj neko fakat poznaje osobine osobe koju ti "predlaze"
0
SARAJEVO HORDE BOG I ČARŠIJA
Treba da,ali ne uvijek.
Mislim da i to kako treba da uvijek biramo ono sto mi doista zelimo,a ne sto drugi zele.
Srecu trazimo za sebe ne za druge.
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Jel to s godinama padaju kriteriji
0
ALPHA ET OMEGA
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31198
prico mi je babo sinoc kako je na pesteru bijo jedan zgodan lik kojeg su ljudi placali da ide na ogled umjesto njih kod mlade, ono da se upoznaju, pa kad mlada dodje kuci sjebe se, kaze nisi ti bijo na ogledu haha
4
4
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

pa ode kod mlade kuci da se upozna sa njom i familijom, pa ako se svidi mladoj ona kaze babu ja ga mnogo hajem i ja bi da se udam i tako bidne
3
2
1
1
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

- hani_jong_un
- Pjur seks

A fakat sam upoznao jednu djevojku, iz sandzaka merlina se zvala preljepa , e sad jel slucajno il namjerno upalila kameru to ne znam, helem sjedi na seciji i ceka
Valjda je nekome bili obecali njihov covjek al zivi i radi vani, i ima jos par sestara..
Uglavnom vecina tih sto vani zive traze djevojke tako, ono tipa kuci da sjedi,da nije imala momaka, vec tako preko veze neke prijatelja i familije.. i gore je zatvore u kucu ko sluskinju, peri,kuhaj,ugadjaj ,radjaj djecu..
Valjda je nekome bili obecali njihov covjek al zivi i radi vani, i ima jos par sestara..
Uglavnom vecina tih sto vani zive traze djevojke tako, ono tipa kuci da sjedi,da nije imala momaka, vec tako preko veze neke prijatelja i familije.. i gore je zatvore u kucu ko sluskinju, peri,kuhaj,ugadjaj ,radjaj djecu..
1
1
ALPHA ET OMEGA
Jes' ... a oni u ulici crvenih fenjera pola radnog vremena provode ...R4IN je napisao/la: ↑02 nov 2020, 18:40 A fakat sam upoznao jednu djevojku, iz sandzaka merlina se zvala preljepa , e sad jel slucajno il namjerno upalila kameru to ne znam, helem sjedi na seciji i ceka![]()
1
1
Pa to je po onoj - probirac nadje otirac.Moonlight je napisao/la: ↑02 nov 2020, 11:42 Meni su ti članci o vezama, ženama i muškarcima pretežno retardirani. Čuj evolucija, preživljavanje i to... Pa gdje svi oni lezilebovići se poženiše i vrijedne žene nađoše.
Masa je tu osobina i krakteristika, a za svaku ženu je taj skup različiti, kao i za muškarca.
Znam ja to ... tako mi je zavrsilo pola jaranica iz banke, furale se sve malo im direktor filijale, mora biti direktor direkcije ili clan upravnog odbora, ne bi pogledale prosjecnog momka ni u sali, a poslije daj sta das, pa ih pozenise likovi k'o Shrek original, samo daj da se uda dok nije prekasno za roditi.
0
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15632
Necemo Buki pretjerivati.
Svaki put kad sam spustila svoje kriterije, požalila sam. Zato nema vise toga. Ili kako treba ili nikako.
Svaki put kad sam spustila svoje kriterije, požalila sam. Zato nema vise toga. Ili kako treba ili nikako.
1
1
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran