Ne kontam pricaju za bidena da je osvojio najvise glasova u istoriji a jos nije proglasio pobjedu.
Američki predsjednik Donald Trump
Re: Američki predsjednički izbori 2020
0
ALPHA ET OMEGA
Pa jeste, velika izlaznost je bila. Naravno, treba racunati na to da prije 50-60 godina USA nije imala ovoliko stanovnika. Ali, kljucna je velika izlaznost ovog puta. A ne moze proglasiti pobjedu jer oficijelno jos nisu izneseni podaci za bar jednu drzavu koja jos broji glasove (osim Aljaske, koja ne bi bila dovoljna i da pobijedi), fali mu jos tig 6 elektorskih glasova. Mislim da ce Dzordzija biti prva koja ce objaviti rezultate.
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31199
I opet nece biti zvanicno jer ce ici na prebrojavanje 100%
0
SARAJEVO HORDE BOG I ČARŠIJA
Amerikanci skoro svake izbore zovu istorijskim, ali ovo stvarno jesu istorijski.
Totalno ludilo. Predsjednik koji sumnja u legalnost izbora, cak i u drzavama gdje je njegova stranka na vlasti.
Ovaj idiot nanosi ogromnu stetu i na odlasku. I jos moze da nanese.
Totalno ludilo. Predsjednik koji sumnja u legalnost izbora, cak i u drzavama gdje je njegova stranka na vlasti.
Ovaj idiot nanosi ogromnu stetu i na odlasku. I jos moze da nanese.
1
1
Poziva Supreme Court da odluci pobjednika.
Mada me vise nista ne moze iznenaditi od komsija, ne vjerujem da bi se Supreme Court odlucio promjeniti volju naroda.
Kad Biden dobije Pennsylvania, to bi sa Georgiom trebalo biti dovoljno da Supreme Court kaze "nemamo mi tu nista odlucivati".
Mada me vise nista ne moze iznenaditi od komsija, ne vjerujem da bi se Supreme Court odlucio promjeniti volju naroda.
Kad Biden dobije Pennsylvania, to bi sa Georgiom trebalo biti dovoljno da Supreme Court kaze "nemamo mi tu nista odlucivati".
3
3
Prebrojavanje nista promijeniti nece, makar se radilo i par hiljada glasova vise.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Znam da nece nista promjeniti, ali nece nista biti zvanicno. Isto kao sto sada nije. Svi znamo da ce Biden dobiti, ali eto kao cekamo danima da bude zvanicno
0
SARAJEVO HORDE BOG I ČARŠIJA
Ma covjek je sada i zvanicno idiot. Biti predsjednik 4 godine, i opet ne znati da taj sud nije tu da udlucuje (a pogotovo mijenja volju gradjana) u izborima... Najvise sto je taj sud uradio u izborima, jeste kada je zaustavio PREBROJAVANJE glasova 2000. Ali, lik se pokusava zaista i za slamku uhvatiti.Socrates je napisao/la: ↑06 nov 2020, 14:01 Poziva Supreme Court da odluci pobjednika.![]()
0
Pa ko nas tjera da cekamo?
0
2
2
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10628
You have no power here.....
3
3
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Polako shvačam, što ste mislili sa onim Domestosom na travi...
2
2
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10628

4
4
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Njemu jos ostaje nada u Sjevernu Karolinu. Iako i to moze izgubiti. Ostalo sve, gotova prica.
Ovi sto su za njega molili, mora da nisu bili pod abdestom.
Ovi sto su za njega molili, mora da nisu bili pod abdestom.
1
1