Gdje putujete?
Re: Gdje putujete?
Ipak ne idem nigdje. Potvrduje se islamsko vjerovanje da u svemu ima i nekog dobra (cesto skrivenog). Evo, ja bolestan, ali, ne moram maknuti nikud sad. 
4
4
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Želim ti da sto prije ozdraviš
0
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
Hvala ti mnogo Bella!
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Ja bi...đegod.
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150
Ja sam bio na Sardiniji. Prelijepo.
Klopa odlična, ljudi prijatni.
Klopa odlična, ljudi prijatni.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
dok ozdravi
jooj ti avatara, bjezi prepade me
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Eh, radi ovog boldovanog, ne trebas se ti avatara bojati.
1
1
Sta fali mom avataru? Morao sam u onaj sljem ubaciti vlasnika. Trebao sam staviti Teletabisa nekog.
1
1
To sam ja imao u planu za septembar...sletit u Barcelonu, trajekt do Corsica...7..8.dana po njoj svrljat pa se prebacit na Sardiniju...isto tako 7..8 dana...i onda dal za Genova ili ponovo par dana Malta...al me zajeba glupi virus..gdje si bio..neke preporuke jer nisam odustao
0
Sletio odavdje u Algheri, pa onda prevoz do Bose, nekih sat vremena autom.exliberal je napisao/la: ↑11 nov 2020, 19:00To sam ja imao u planu za septembar...sletit u Barcelonu, trajekt do Corsica...7..8.dana po njoj svrljat pa se prebacit na Sardiniju...isto tako 7..8 dana...i onda dal za Genova ili ponovo par dana Malta...al me zajeba glupi virus..gdje si bio..neke preporuke jer nisam odustao
Imao fin smjestaj - hotel a ima sobe malo dalje od recepcije i to medju lokalnim stanovnistvom. Bosa je inace manji gradic, ima prelijepe stare gradjevine. Kroz grad prolazi rijeka Temo i ulijeva se u more, tako da sam malo taj dio plaze izbjegavao jer zna doci hladna voda pa te sokira.
Klopa izvrsna! Ne znam da je bio ijedan restoran da je bilo bezveze. Ipak, za veceru sam nekako najradije isao u restoran u dvoristu gdje se nalazila soba jer je klopa bila super, samo moras rezervisati stol unaprijed. Ja se sjaranio s gazdom, pa kad dolazim s plaze, izadje i samo "Veceras takodjer stol za vas ili idete negdje u grad?".
Jedino je bilo zajebano jer nemaju nigdje rent-a-car pa nisam mogao napraviti trip autom. No jedan dan smo otisli u Algheri autobusom - jarane, lik ga vozi krivinama da se crijeva prevrnu.
Algheri je fantastican, pogotovo stari dio grada!
Na povratku u busu mi bila muka, morao sam ga napustiti, neka prasina, sta li, nisam mogao disati. Uzmem taksi kuci - izaslo me papreno ali lik vozi kao gospodin.
Sve u svemu - opet bih.
Jedino nisam bio zadovoljan doruckom u tom hotelu, nije bas bogzna neki izbor. Ali zato kafa i usluga - cista desetka.
Ako ces blizu plaze, gledaj hotel u tom dijelu jer je prevoz do centra gotovo nepostojeci. Ima ona mala Vespa ali lik buba cijene napamet - sad ovako, sad onako.
Zato, preporucujem da iznajmis auto u Algeriju odmah.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Ispravka - gdje NECU na odmor ...
... zbog partijanera i Haloweena sad je Kuching crvena zona, nema in nema out ...

A trenutno vrijeme idealno, kao u avgustu, nebo plavo nigdje oblacka vec tri dana ...
1
1
Sa jedne sofe na drugu, pa sa sofe na krevet.. Sa kreveta do fotelje.. za mene su to sve putovanja..

I bude mi lijepo.. 
2
2

1