Imsju 2 sekte u Banovićima, Zelebojaši i Zelembojaši
Ovi drugi su ko stranački preletači, ne znaju dal da koriste N ili M

Imsju 2 sekte u Banovićima, Zelebojaši i Zelembojaši

Ima mjesec i po nisam zadimila.. desi se ponekad da i ja pušim cigarete.. u zimskom periodu mi se gadi da smrdim sama sebi na hladni tabak..Atomic je napisao/la: ↑13 nov 2020, 23:16Niti pusim niti pijem,nadam se da si ista.CocoMa je napisao/la: ↑13 nov 2020, 22:42
Znaš šta ćemo...
Imam prošlog.. hajmo sjesti popiti kafu.. Za početak..
Ne volim kad se puši u zatvorenim prostorijama - ako si pušač nemoj mi puhat u lice..udalji se 2 m ..distancu nećemo zaboraviti... možeš i za drugi što sjesti ako te neke djevojke vide..
da ti se mogu rahat pridružiti.. ne pomisle da si zauzet..
![]()
Distanca ne dolazi u obzir,neka se drugi razdvajaju.
Jedini uslov jeste da budes iskrena,narocito na pitanje:
Volis li janjetinu ?
danas brani cast svoje struke i svog hobija, ni malo ne sumnjam da ce presuda biti pravedna
zasto bi smajlice jela?CocoMa je napisao/la: ↑14 nov 2020, 08:33
Ma nisam baš obožavatelja jagnjetini, mada mogu smajlice jesti.. riba u svim varijantama mi je draža...![]()
1
Nema vremena da se distanciramo,prekratko cemo biti zajedno.Treba iskoristiti svaki trenutakCocoMa je napisao/la: ↑14 nov 2020, 08:33Ima mjesec i po nisam zadimila.. desi se ponekad da i ja pušim cigarete.. u zimskom periodu mi se gadi da smrdim sama sebi na hladni tabak..![]()
Ma nisam baš obožavatelja jagnjetini, mada mogu smajlice jesti.. riba u svim varijantama mi je draža...![]()
Hajd bar jedan metar.. drugi talas zesci ..moramo se distancirati i misliti da ne zarazimo druge..![]()
Ja sam svjesna žena..![]()

mogu ja vas betonirat brtAtomic je napisao/la: ↑14 nov 2020, 08:43Nema vremena da se distanciramo,prekratko cemo biti zajedno.Treba iskoristiti svaki trenutakCocoMa je napisao/la: ↑14 nov 2020, 08:33
Ima mjesec i po nisam zadimila.. desi se ponekad da i ja pušim cigarete.. u zimskom periodu mi se gadi da smrdim sama sebi na hladni tabak..![]()
Hajd bar jedan metar.. drugi talas zesci ..moramo se distancirati i misliti da ne zarazimo druge..![]()
![]()
Hajd možemo plesati..Atomic je napisao/la: ↑14 nov 2020, 08:43Nema vremena da se distanciramo,prekratko cemo biti zajedno.Treba iskoristiti svaki trenutakCocoMa je napisao/la: ↑14 nov 2020, 08:33
Ima mjesec i po nisam zadimila.. desi se ponekad da i ja pušim cigarete.. u zimskom periodu mi se gadi da smrdim sama sebi na hladni tabak..![]()
![]()

1