Žena u islamu
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31198
Re: Žena u islamu
Jah, pogriiješio, shvatio, pokajao se, izvinio se, ne znam, da ga objesimo?carobnjak_N je napisao/la: ↑11 aug 2020, 09:16 Inače, brt Nouman iz videa je slao ženama poruke sexualno ekspilicitnog sadržaja , svoje golišave fotografije , spopadao ih itd :mmm
Milsim, ok čovjek uspaljen , samo je u kontradikciji sa onim što propovjeda.
Ti si beli, bez grijeha?
0
Hakuna Matata
- carobnjak_N
- Perspektivni član

- Reactions: 310
ma kakav jaZejnep je napisao/la: ↑11 aug 2020, 13:21Jah, pogriiješio, shvatio, pokajao se, izvinio se, ne znam, da ga objesimo?carobnjak_N je napisao/la: ↑11 aug 2020, 09:16 Inače, brt Nouman iz videa je slao ženama poruke sexualno ekspilicitnog sadržaja , svoje golišave fotografije , spopadao ih itd :mmm
Milsim, ok čovjek uspaljen , samo je u kontradikciji sa onim što propovjeda.
Ti si beli, bez grijeha?
samo ja nisam propovjednik
0
Pa nije ni on melek. Haj šuti
2
1
1
1
Hakuna Matata
- hani_jong_un
- Pjur seks

Izvini sto upadam, ali, dao ti je ispravan odgovor. Oni koji je bave da'wom, moraju biti primjer bogobojaznosti. Ne tvrdim da nema pravo na pokajanje, dakako da ima. Ali, nakon ovakvih stvari, izgubis kredibilitet, iako si se mozda istinski pokajao.
2
2
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Poljulao mu se kredibilitet, svakako, to si u pravu ali mnogi ljudi pa i ja smo nastavili da ga pratimo, slušamo.
Nije lijepo srozavat nečiji ugled i podsjećati na njegove prijašnje grijehe znajući da se taj neko pokajao, izvinio.
Desi se i boljima od njega. Štaš
I nije neoprostiv grijeh napravio, kolko se ja u to razumijem..
1
1
Hakuna Matata
Apsolutno nije. Cak niti postoji grijeh za koji se ne moze pokajati. Ja sam samo mislio na obicne ljude, koji su ga pratili. Mnogo od njih nikada nece povjerovati da se iskreno pokajao. Ja, niti bilo drugi ima pravo da tvrdi da nije. Ali, ima mnogo ljudi koji pamte samo ono sto je lose.Zejnep je napisao/la: ↑11 aug 2020, 19:20Poljulao mu se kredibilitet, svakako, to si u pravu ali mnogi ljudi pa i ja smo nastavili da ga pratimo, slušamo.
Nije lijepo srozavat nečiji ugled i podsjećati na njegove prijašnje grijehe znajući da se taj neko pokajao, izvinio.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
‘ta bona ti pratis i slusas?Zejnep je napisao/la: ↑11 aug 2020, 19:20Poljulao mu se kredibilitet, svakako, to si u pravu ali mnogi ljudi pa i ja smo nastavili da ga pratimo, slušamo.
2
2
Insomnia je napisao/la: ↑11 aug 2020, 20:34‘ta bona ti pratis i slusas?Zejnep je napisao/la: ↑11 aug 2020, 19:20
Poljulao mu se kredibilitet, svakako, to si u pravu ali mnogi ljudi pa i ja smo nastavili da ga pratimo, slušamo.
Eeeee
0
Hakuna Matata
Fatih je napisao/la: ↑11 aug 2020, 20:23Apsolutno nije. Cak niti postoji grijeh za koji se ne moze pokajati. Ja sam samo mislio na obicne ljude, koji su ga pratili. Mnogo od njih nikada nece povjerovati da se iskreno pokajao. Ja, niti bilo drugi ima pravo da tvrdi da nije. Ali, ima mnogo ljudi koji pamte samo ono sto je lose.Zejnep je napisao/la: ↑11 aug 2020, 19:20
Uglavnom Hanibal je u pravu. "R!adi ono što hodža kaže, jok ono što on radi"
A ovaj čovjek, Nouman, puno zna i na.interesantan način prenosi znanje.
Insomnia, šatap
0
Hakuna Matata
Idemo dalje... odosmo mi u off-topic tracanjem covjeka. 
2
2
Kao i obično...
Odosmo od činjenica ka njegovom ličnom životu i mišićima, i bljuvotinama, sto bi jednostavno kad moze komplikovano.
:cek
2
2
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- hani_jong_un
- Pjur seks

A sta more jednostavnije od lika koji ti propovjeda nesto cega se ni sam ne pridrzava
1
1