Izbori BIH 2020
Moderator/ica: Moderator
Re: Izbori BIH 2020
..koji argument..HDZ apsolutni pobjednik izbora u bih..sda je pokaza svoju seprtljavist na državnom nivou za sto ste krivili Hrvate..bratstvo i jedinstvo odlicnonodigrano izgubili ste Sarajevo al to je tek početak čini mi se..vraća im se za komsica dok bl bira čistokrvnog četnika vi se tome veselite..nadam se da se ne ljutiš na ovo vi ako jesi izbjegavaju..
0
laga-nini je napisao/la: ↑15 nov 2020, 23:08 ..koji argument..HDZ apsolutni pobjednik izbora u bih..sda je pokaza svoju seprtljavist na državnom nivou za sto ste krivili Hrvate..bratstvo i jedinstvo odlicnonodigrano izgubili ste Sarajevo al to je tek početak čini mi se..vraća im se za komsica dok bl bira čistokrvnog četnika vi se tome veselite..nadam se da se ne ljutiš na ovo vi ako jesi izbjegavaju..
Bilo kako bilo, treci entitet samo sanjati mozete. :haya
2
2
2
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
ALPHA ET OMEGA
..u pravu si izgleda bice Yugoslavia ..Iskra je napisao/la: ↑15 nov 2020, 23:09laga-nini je napisao/la: ↑15 nov 2020, 23:08 ..koji argument..HDZ apsolutni pobjednik izbora u bih..sda je pokaza svoju seprtljavist na državnom nivou za sto ste krivili Hrvate..bratstvo i jedinstvo odlicnonodigrano izgubili ste Sarajevo al to je tek početak čini mi se..vraća im se za komsica dok bl bira čistokrvnog četnika vi se tome veselite..nadam se da se ne ljutiš na ovo vi ako jesi izbjegavaju..
Bilo kako bilo, treci entitet samo sanjati mozete. :haya
0
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15649
Ma realno ni ova postava nije bolja, i ne vjerujem da ce čuda raditi. Ali je bitno početi, a promjenama, a ovo je početak.
4
4
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Nek.bude sta ce biti, fildzan drzava sa 2 ponavljam slovom i brojem.D V A (2) entiteta.
1
1
Jesi slusala.Hadzikadica? On tek sad najavljuje svoj angazman u politici..bit ce tu svasta.
0
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Nista ti nisi shvatio... Žao mi je.laga-nini je napisao/la: ↑15 nov 2020, 23:08 ..koji argument..HDZ apsolutni pobjednik izbora u bih..sda je pokaza svoju seprtljavist na državnom nivou za sto ste krivili Hrvate..bratstvo i jedinstvo odlicnonodigrano izgubili ste Sarajevo al to je tek početak čini mi se..vraća im se za komsica dok bl bira čistokrvnog četnika vi se tome veselite..nadam se da se ne ljutiš na ovo vi ako jesi izbjegavaju..
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10683
Niko ne očekuje čuda, niti će ih biti, ali sigurno je da neće biti letargičnog odnosa nove struktrure prema građanima. Očekujem neki fer odnos, i veći angažman građana na manjim nivoima, mi do sada nismo imali nikakve incijative, i red je da se više računa vodi i o nama, i našem glasu. Vidio sam plan i program NIP.a, pa od svega obećanog očekjem upravo ono najosnovnije, i red je da krenemo od nekih banalnih stvari. Ali svaki pomak je jako bitan.
2
2
Zadnja izmjena: WhiskeyPete, dana/u 15 nov 2020, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15649
Ova 4ka je YU. U BiH jedino tako i može biti bolje, mora biti zajedništvo.
Uf susreta kod Hadzifejzovica

Uf susreta kod Hadzifejzovica
2
2
Control + Alt + Delete
Sako da znate ja se u ove stvari bas u ne razumijem ali imam nesto neopterecenog i zdravog razuma a i hafizu u kuci koja je jako politicna pa sam uz nju svasta naucila. 
2
1
1
1
Moram
5
4
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!