Hajd udji,ne igram ni ja.
Mozda deset partija ove godine
Hajde :face

1
1
jel je to ne smijes kuci odnijetiTrafalgar Law je napisao/la: ↑17 nov 2020, 18:22 @smajlic ...Ej, kupio sam Mazu eurokrem, eno je u uredu, nemoj niko reći pls....![]()

smajlic je napisao/la: ↑17 nov 2020, 18:26jel je to ne smijes kuci odnijetiTrafalgar Law je napisao/la: ↑17 nov 2020, 18:22 @smajlic ...Ej, kupio sam Mazu eurokrem, eno je u uredu, nemoj niko reći pls....![]()
![]()
odsad cemo kod tebe kriti slatkiseTrafalgar Law je napisao/la: ↑17 nov 2020, 18:29... Smijem, ali će mi reći da trošim pare na besmislice i debljanje. Znaš, to je moja mala slatka tajna koju hoću da podjeli s tobom.
![]()

...Joj, super, samo se bojim da ti ne pojedem sweet supply ako ih budeš skladištila kod mene. Mmmmmmmmm.....Ok, imat ću na umu da su tvoji, pa ih neću pojesti. Za početak će biti ovoljno da pogledam omote i zadovoljim se .Nadam se da će biti tako....smajlic je napisao/la: ↑17 nov 2020, 18:32odsad cemo kod tebe kriti slatkiseTrafalgar Law je napisao/la: ↑17 nov 2020, 18:29
... Smijem, ali će mi reći da trošim pare na besmislice i debljanje. Znaš, to je moja mala slatka tajna koju hoću da podjeli s tobom.
![]()
al da mi ne pojedes moje![]()

1
1

1
1
Dobro je, kod tebe
Elhamdulillah
Zar jos ima neko da se igra autica.

aj ti avatara tbj