SDA
Moderator/ica: Moderator
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31146
Re: SDA
bake u samoizolaciji
2
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

islamabad okicem bosanskim zastavama i sefikovim slikama
proud to be sda voter 
https://fb.watch/1zYHwRVX2N/
https://fb.watch/1zYHwRVX2N/
4
1
3
3
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

di caprijo opet proziva novalica po fejsu za one rijeke, a fake ga ne jebe ni 5 posto 
0
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9997
Interesatno je da se naslovna strana ne odnosi isklljučivo na jedan tekst već više različitih tekstova. Ovo je "srednjak" je samo poklon odabranih bošnjaka onima koji su ih "izdali", on se vjerovatno ne odnosi samo na baketovih zagarantovanih 200.000 botova, već bošnjake u globalu.
Eto, dali su nam čvršću podlogu da ih baš pospremimo na smetljište istorije.
Eto, dali su nam čvršću podlogu da ih baš pospremimo na smetljište istorije.
2
2
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

U globalu, jedan srednji prst za nas (a nije nas zanemariv broj) koji smo umorni od presvlačenja male velikobošnjaštva u plašt demokratije, koja je bila rezervisana samo za njihov uži krug. Kada je car već postao go, ostalo mu je jedino da se u krugu urušenog dvorca drhtavim, nesigurnim glasom obrati svojim malobrojnim lojalnim sljedbenicima... "On su došli da nas (me) pokradu, hoćete li mi se opet zakleti na lojalnost...:"
Ako će nešto zadovoljiti njihovu sujetu je to da se vi ipak trebate osjećati pomalo krivim za pokušaj da nešto promjenite na bolje u svoju korist, iako vam to nikako ne mogu reći "direktno u lice"...
Dobro, mi i nismo "po vaškim" dobri muslimani, a još manje dobri bošnjaci.... Neka i nismo, ako nije kako treba, nakaradno nam, kako nam oni to nude, i ne treba....

Ako će nešto zadovoljiti njihovu sujetu je to da se vi ipak trebate osjećati pomalo krivim za pokušaj da nešto promjenite na bolje u svoju korist, iako vam to nikako ne mogu reći "direktno u lice"...
Dobro, mi i nismo "po vaškim" dobri muslimani, a još manje dobri bošnjaci.... Neka i nismo, ako nije kako treba, nakaradno nam, kako nam oni to nude, i ne treba....

3
3
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- East_side
- Etablirani član

- Reactions: 3738
Svaka čast @Fatih 
Neki su te prozivali da
braniš
SDA (zapravo jedan trol koji je svakako banovan) a ja uočavam upravo suprotno po tvojim reakcijama: objektivnost.
Neki su te prozivali da
1
1
Nikada ne gasi svoje svjetlo samo zbog toga što nekima ide u oči.
Ma brate, znas da je ona narodna "pametnom i isaret dosta", uvijek i u svakoj situaciji tacna. Iako, tacna je i ona "lakse metar u g..." Kako god,meni je bitno da me razumiju oni do cijeg misljenja mi je stalo, da ne bi imali pogresnu sliku o meni. Ostali, neka sebi izvlace kakve zele zakljucke, ali necu dozvoliti da mi ih trpaju niz grlo.
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Koji clanak ... :face ... pa i za ocekivati je da ce SDA sada nastaviti jos zesce ne birajuci sredstva blateci svakog ko im se suprotstavi, a pod tim SDA ustvari mislim na njen politicki vrh, age i begove koji terorisu i svoje vlastite birace i clanstvo. Clanstvo SDA je i prilicno ucijenjeno prijetnjama kako ce izgubiti posao, koji da budemo iskreni, su i dobili od stranke pa odatle i naziv Uhljebi za razliku od vecine gradjana koji nisu tako povlasteni i koji se napokon sa razlogom bune, ali opet ne dovoljno. Strah je SDA glasace i da ce izgubiti svoje pozicije u javnoj upravi, odborima i drugim pozicijama na kojima se nista ne radi a uzivaju se pare od gradjana ako SDA tresne o ledinu, pa u panici slijepo podrzavaju vlasnike stranke trazeci druge krivce.
Sad im je prica eto Sebija treba da se skloni sa javnih pozicija jer je izrevoltirala gradjane, kao to ce spasiti stranku, samo ona je bila greska sve drugo se moze zaboraviti, kao Bakir je OK, Seka nije. Kao nista od svih korupcijskih afera se nije desilo, nepotizam ne postoji to su price, sve divno sjajno.
Igraci iz sjene koji su prodavali fabrike i kompanije kao staro zeljezo i ostavili tolike radnike bez hljeba su i dalje u sjeni...
Sad im je prica eto Sebija treba da se skloni sa javnih pozicija jer je izrevoltirala gradjane, kao to ce spasiti stranku, samo ona je bila greska sve drugo se moze zaboraviti, kao Bakir je OK, Seka nije. Kao nista od svih korupcijskih afera se nije desilo, nepotizam ne postoji to su price, sve divno sjajno.
Igraci iz sjene koji su prodavali fabrike i kompanije kao staro zeljezo i ostavili tolike radnike bez hljeba su i dalje u sjeni...
0
Ocekujem da SDA (vrh stranke, odnosno gazde) preko botova u narednom periodu sve opozicione stranke i njihove clanove koji ruse Dodika proglase najvecim cetnicima, opasnijim od Dodika, od kojih treba da ocekujemo proljevanje bosnjacke krvi itd itd, uz pricu dobar nam je Dodik bio kakvi nas cekaju. Podrska partneru u vlasti ... rukice im u istom maslu.
Zatim orkestrirano pljuvanje NiP i NS, izdajice cetnici sluge okupatora i slicna prica, nace se i neka prica kako je neko cuo da je neko vidio pa ide blacenje ... bice pokusaja podmetanja mita, planiranje afera, montiranje slucajeva ... ma sve ce raditi da poslije upru prstom i kazu eto rekli smo vam, ne mozete bez nas.
Zatim orkestrirano pljuvanje NiP i NS, izdajice cetnici sluge okupatora i slicna prica, nace se i neka prica kako je neko cuo da je neko vidio pa ide blacenje ... bice pokusaja podmetanja mita, planiranje afera, montiranje slucajeva ... ma sve ce raditi da poslije upru prstom i kazu eto rekli smo vam, ne mozete bez nas.
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

Imperativ
Let's fisnish with them 2022.
Let's fisnish with them 2022.
3
3

2