Mi smo danima pjevale
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Pade ki na pamet da otvorimo temu
Psihološki efekta opetovanog ponavljanja i memoriranja nepotrebnog znanja.
:vrti
Otvorit ću pa da malo objasnim
Psihološki efekta opetovanog ponavljanja i memoriranja nepotrebnog znanja.
:vrti
Otvorit ću pa da malo objasnim
0
Ma ja ti tako pronađem neku glupu pjesmu i počnem pjevati dok nešto radim. I onda žena kasnije “Yebala te pjesma, sad ne mogu nikako prestati”.
4
4
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
Ja ću pjevat sta ja hoću a i ti ćeš sa mnom.
Halida.
Hoćeš da se opkladimo da ćeš do večeras znati napamet....Evo npr Lavandu
1
1
Najbolje je bilo prije par mjeseci, krenuli nas trojica na hiking, 50 km a natovarili ruksake, svaki je imao najmanje 30 kg. I u po neke šume, tišina, umor te handri i kreneš pjevati. Ja započnem, ovaj drugi jaran prihvati i udri. Idemo mi tako, večer lagano pada, hajd ovdje je još svijetlo, nemamo puno ići do mjesta gdje ćemo logorovati, šutimo, kad ja odjednom iz sveg glasa “Kad si zvijezda, seeeeeeeelleeeee mojaaaaaa!!” kad će ovaj prijatelj “Prepade me pitschka ti materina luda i blentava!”
5
5
..imam taj isti problem..ja čak i kad samnjam imam ta ponavljanja iste scene i tako čini mi se pola noći..to me zna nekad izludit
0
Ide tema danas
0
Te... Od muke, su najboljeOmmadawn je napisao/la: ↑13 aug 2020, 06:48 Najbolje je bilo prije par mjeseci, krenuli nas trojica na hiking, 50 km a natovarili ruksake, svaki je imao najmanje 30 kg. I u po neke šume, tišina, umor te handri i kreneš pjevati. Ja započnem, ovaj drugi jaran prihvati i udri. Idemo mi tako, večer lagano pada, hajd ovdje je još svijetlo, nemamo puno ići do mjesta gdje ćemo logorovati, šutimo, kad ja odjednom iz sveg glasa “Kad si zvijezda, seeeeeeeelleeeee mojaaaaaa!!” kad će ovaj prijatelj “Prepade me pitschka ti materina luda i blentava!”
Tako meni i jaranu jednom nestalo benzina... Klinci, uvijek na rezervi
Ustvari nije bilo toliko bitno tociti u auto..
I mi pjehe prema kvartu... Kad on dreknu...
PJESKEEE IDEEEM IZ GRAAAAADAAAA!
Jel to pjesma, pitam ja?
Kaže jest, ali samo taj stih znam
I tako smo na jednom štihu stigli kući
2
2
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
I ja sam se tako zajebavao na rezervi dok mi nije nestalo benzina baš skroz. Auto zakašljao par puta pa se ugasio, sva sreća bilo malo nizbrdica i benzinska blizu. Stavio u ler i dokotrljao ga. Rekao sam sebi više nikad.storm je napisao/la: ↑13 aug 2020, 07:02Te... Od muke, su najboljeOmmadawn je napisao/la: ↑13 aug 2020, 06:48 Najbolje je bilo prije par mjeseci, krenuli nas trojica na hiking, 50 km a natovarili ruksake, svaki je imao najmanje 30 kg. I u po neke šume, tišina, umor te handri i kreneš pjevati. Ja započnem, ovaj drugi jaran prihvati i udri. Idemo mi tako, večer lagano pada, hajd ovdje je još svijetlo, nemamo puno ići do mjesta gdje ćemo logorovati, šutimo, kad ja odjednom iz sveg glasa “Kad si zvijezda, seeeeeeeelleeeee mojaaaaaa!!” kad će ovaj prijatelj “Prepade me pitschka ti materina luda i blentava!”
Tako meni i jaranu jednom nestalo benzina... Klinci, uvijek na rezervi
Ustvari nije bilo toliko bitno tociti u auto..
I mi pjehe prema kvartu... Kad on dreknu...
PJESKEEE IDEEEM IZ GRAAAAADAAAA!
Jel to pjesma, pitam ja?
Kaže jest, ali samo taj stih znam
I tako smo na jednom štihu stigli kući![]()
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31198