Ali onda ti ona oprosti pa se pomirite
Brak
Re: Brak
Čovjek u huji svašta kaže što ne misli....
Nakupi se ba tu sa svih strana, nervoza sa posla, od djece, od bolesti...od trenutka i onda samo pukne, na nekom se istrese, neko zaplati...
jbg...
A žensko ko žensko, neće da ušuti i tako, riječ po riječ....
A to budu pretežno tolike gluposti da se kasnije ni ne sjeća čovjek što se posvađao....
Ozbiljne stvari kada su u pitanju tu ne smije biti razmirica već podrška samo....
I to je tako.
4
2
1
1
1
1
I say what I think, I think what I say
Kaže vako...
Odlučio sin da se oženi i veli babi.
Babo ja tako i tako
Kaže babuka: Izvini se
Sin: Ali babo što?
Babo: Izvini se
Sin: PA što?
Babo: Izvini se
I tako 5 minuta,
Na kraju sin: Dobro Izvini..
Babo: E sad možeš da se ženiš
3
3
Da uredu to sve ali je problem sto kazu ono ste misle i kako se stvarno osjecaju, jedna strana doduse (bude tu i manipulacija i prijetnji, nije samo cisto vrijedjanje i svadjanje)Max je napisao/la: ↑26 nov 2020, 13:57Čovjek u huji svašta kaže što ne misli....
Nakupi se ba tu sa svih strana, nervoza sa posla, od djece, od bolesti...od trenutka i onda samo pukne, na nekom se istrese, neko zaplati...
jbg...
A to budu pretežno tolike gluposti da se kasnije ni ne sjeća čovjek što se posvađao....
Ozbiljne stvari kada su u pitanju tu nesmije biti razmirica već podrška samo....
I to je tako.
0
Ne znamAriel je napisao/la: ↑26 nov 2020, 14:00Da uredu to sve ali je problem sto kazu ono ste misle i kako se stvarno osjecaju, jedna strana doduse (bude tu i manipulacija i prijetnji, nije samo cisto vrijedjanje i svadjanje)Max je napisao/la: ↑26 nov 2020, 13:57
Čovjek u huji svašta kaže što ne misli....
jbg...
Ozbiljne stvari kada su u pitanju tu nesmije biti razmirica već podrška samo....
I to je tako.
Ne bih da ulazim u to.
Ja samo svoje viđenje i svoje iskustvo mogu da prenesem u najboljoj namjeri...
1
1
Moji su roditelji bili pukli prije par godina, a inače drugi smatraju da imaju idealan brak...
Tata se meni počeo žaliti na mamu, ona opet stalno kukala na njega..., ali ono potegli su stvari od prije 15 god :face
Onda im ja jednom lijepo kažem da prestanu, ako im ne valja, da se razvedu... s tim da ne misle da ću ja ijedno prihvatiti... i da više nikada meni ne ispovjedaju svoje probleme, i da ako im je dosadno, možemo ja i brat nspraviti neki problem, pa im neće biti do gluposti...
Od tada su opet normalni
3
3
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Ja sam isto tako jednom svojima rekla ako vam ne valja razvedite se, i jedno od njih je reklo moze 
Ali eto, nista nije bilo poslije toga i mislim da se nisu vise ni posvadjali poslije, mozda koja sitna razmirica...
To je bilo prije otprilike mjesec dana
Mada nisam ja uvijek s njima pa ne mogu 100% reci jel sve uredu ili nije, pricam prema onom sto sam vidjela i cula
Ali eto, nista nije bilo poslije toga i mislim da se nisu vise ni posvadjali poslije, mozda koja sitna razmirica...
Mada nisam ja uvijek s njima pa ne mogu 100% reci jel sve uredu ili nije, pricam prema onom sto sam vidjela i cula
0
Oni nisu tvoj problem, punoljetni su i neka sami rješavaju svoju situaciju, nije to tvoja dužnost...Ariel je napisao/la: ↑26 nov 2020, 14:07 Ja sam isto tako jednom svojima rekla ako vam ne valja razvedite se, i jedno od njih je reklo moze
Pogotovo ako nije ništa ekstremno...
Ti se posveti sebi
2
2
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Ja ne "zakuhavam" nikad prije bar 22:00. S kim cu pricati ako se usija u 17:00?
3
3
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Moji tvrde da su se samo jedjom u zivotu posvadjali, valjda ne broje sitne carke. Sjecam se toga, tati palo na um da nas sve preseli u Oman jer je on tamo dobio fantastican projekat da radi. Mama rekla.Ne. kad je dovoljno iznervirao , uzela godisnji i otisla u Australiju a nas ostavila s njim. Bila 7 dana i nikad za to vrijeme nije kuci nazvala ,
. Samo natedila, nemoj da mi djeci sta fali i preko vrata.
Tati vise nikad nije palo na um da nas preseljava.
:haya
Acta non verba , takva je moja mater
Acta non verba , takva je moja mater
2
2
Odmorio covjekIskra je napisao/la: ↑26 nov 2020, 19:15 Moji tvrde da su se samo jedjom u zivotu posvadjali, valjda ne broje sitne carke. Sjecam se toga, tati palo na um da nas sve preseli u Oman jer je on tamo dobio fantastican projekat da radi. Mama rekla.Ne. kad je dovoljno iznervirao , uzela godisnji i otisla u Australiju a nas ostavila s njim. Bila 7 dana i nikad za to vrijeme nije kuci nazvala ,. Samo natedila, nemoj da mi djeci sta fali i preko vrata.
Acta non verba , takva je moja mater![]()
2
2