E, njega, a i "njega" oni trebaju.
Republika Srpska
Moderator/ica: Moderator
Re: Lutrija RS-a u problemima: Nemaju novca, dižu kredite
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31198
Re: Lutrija RS-a u problemima: Nemaju novca, dižu kredite
tu su hercegovci zakon
dva momka iz hercegovine napravila algoritam za bingo, koristi se u cijelom svijetu
dva momka iz hercegovine napravila algoritam za bingo, koristi se u cijelom svijetu
2
1
1
1
1811
Re: Hoće li se konačno ukinuti RS?
Aplauzi jenjavaju polako. Eventualno se od njega može očekivati, da je manji kriminalac, ali da je manji četnik, jako teško, čak izgleda suprotno sad...
DRAŠKO STANIVUKOVIĆ: ‘U Srebrenici nije bilo genocida, a presude Karadžiću i Mladiću ne priznajem. Čiča-miča, gotova priča‘
PIŠE JUTARNJI LIST

Novi gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković gostovao je u Pressingu N1 televizije gdje je govorio o stanju u ovom gradu, o Miloradu Dodiku, a komentirao je i presude Haškog suda i zašto smatra da u Srebrenici nije počinjen genocid, donosi Jutarnji list.
- Mojom pobjedom u Banja Luci završava era korumpiranih političara - kazao je na samom početku Stanivuković koji je najavio da će vlast preuzeti do kraja godine.
- Ako govorimo o Banja Luci, to jest i bit će prijateljski grad prema svakom čovjeku. Nikakve podjele, ni političke, ni vjerske, ni nacionalne - to je otvoren grad - kazao je.
Komentirao je i spomenik Hrvatima, Bošnjacima i Srbima u Banjoj Luci, što su posebno komentirali politički protivnici.
- Samo kod nas na brdovitom Balkanu ideja mira može izazvati nemir. Govorio sam o jednoj ideji mira, ne oslikavajući bilo kakve detalje, a politički oponenti uzmu određene stvari pa u BiH u jednom danu možete biti nacionalista i izdajnik. I prethodni gradonačelnici su razmatrali tu ideju parka mira koji treba simbolizirati da je svaki rat uzaludan - pojasnio je Stanivuković, dodajući da je to univerzalna ideja mira.
Preminuo je Mustafa Nadarević, rođeni Banjolučanin, a banjalučki SDP uputio je inicijativu da jedna od prvih odluka novog gradonačelnika bude imenovanje jedne ulice u tom gradu po njemu.
- Taj jedan veliki čovjek nije još ni sahranjen, trebaju se neki utisci sleći. Takvi veliki ljudi naravno da to zaslužuju. Zašto da bježim od toga?! - kazao je.
'Zašto njih boli Banja Luka?'
Milorad Dodik najavio je da će zaustaviti financiranje nekih projekata u Banjoj Luci od strane entitetske vlade i da će prestati subvencionirati grijanje. Navodno će već idućeg tjedna po hitnom postupku Skupština RS-a raspravljati o izmjenama Zakona o lokalnoj samoupravi prema kojem bi uloga gradonačelnika postala protokolarna, a grad bi vodio "gradski menadžer".
Stanivuković na to kaže da je on izabran voljom građana te da ako do ovoga dođe, on će pozvati građane na mirni prosvjed.
- Zašto njih boli Banja Luka? Zato što se po prvi put pojavio netko koga ne mogu zaustaviti u reviziji svih ugovora, u pokazivanju svih kriminala, korupcija, zato što se pojavio netko tko je nepotkupljiv i netko tko ima veću energiju, želju, strast i mnogo veću podršku nego što oni mogu zamisliti - poručio je Stanivuković.
Pojedini kažu da će se i Stanivuković promijeniti i postati kao Dodik.
- Razumijem da ljudi tako na to gledaju jer naš narod je u mnogo procesa prevaren, proživio je mnoge patnje i stradanja. Ali nakon 22 godine ljudi su u 11 izbornih procesa u Banja Luci glasali kako su glasali, uvijek su oni pobjeđivali. Danas se desilo drugačije, narodu je vraćena vjera. ne možete porediti političku platformu Dodika i mene. On je u ratu krao, a moja porodica je stradala. On se u ratu obogatio, a mi smo prije rata bili imućna i stabilna obitelj. Ja sam rodoljub u duši, a on iz interesa - to su suštinske razlike - kazao je.
'To pitanje je politizirano'
Pojasnio je i zašto smatra da u Srebrenici nije počinjen genocid.
- Znate li definiciju genocida? Istrebljenje naroda s određenog teritorija. Je li bila namjera u tom smislu da svi budu protjerani? Srebrenica je dio BiH. Govorimo o namjeri da jedan narod bude istrebljen s tog teritorija, o namjeri da se djeca ubijaju. Takve namjere nije bilo. Rekao sam, bio je veliki zločin, meni je žao zbog svake žrtve. Ali što je problem? Problem je što je to pitanje politizirano. Što hoće da kada se kaže ta čuvena riječ, ja je neću ni ponoviti, onda da se kaže da je čitav narod takav. Mi Srbi nismo takav narod. Predstavljam jednog modernog političara koji voli sve druge ljude. Ne bježim od grešaka. Ako je netko u jednoj stranci loš, pa ne znači da je svaki član u toj stranci loš - kazao je.
Na pitanje priznaje li presude Haškog suda u slučaju Radovana Karadžića i Ratka Mladića, poručio je da ne priznaje "ništa od tog suda".
- Taj sud je nanio veliku političku štetu mom narodu i to je za mene čiča-miča, završena priča - kazao je Stanivuković za N1, donosi Jutarnji list.
DRAŠKO STANIVUKOVIĆ: ‘U Srebrenici nije bilo genocida, a presude Karadžiću i Mladiću ne priznajem. Čiča-miča, gotova priča‘
PIŠE JUTARNJI LIST

Novi gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković gostovao je u Pressingu N1 televizije gdje je govorio o stanju u ovom gradu, o Miloradu Dodiku, a komentirao je i presude Haškog suda i zašto smatra da u Srebrenici nije počinjen genocid, donosi Jutarnji list.
- Mojom pobjedom u Banja Luci završava era korumpiranih političara - kazao je na samom početku Stanivuković koji je najavio da će vlast preuzeti do kraja godine.
- Ako govorimo o Banja Luci, to jest i bit će prijateljski grad prema svakom čovjeku. Nikakve podjele, ni političke, ni vjerske, ni nacionalne - to je otvoren grad - kazao je.
Komentirao je i spomenik Hrvatima, Bošnjacima i Srbima u Banjoj Luci, što su posebno komentirali politički protivnici.
- Samo kod nas na brdovitom Balkanu ideja mira može izazvati nemir. Govorio sam o jednoj ideji mira, ne oslikavajući bilo kakve detalje, a politički oponenti uzmu određene stvari pa u BiH u jednom danu možete biti nacionalista i izdajnik. I prethodni gradonačelnici su razmatrali tu ideju parka mira koji treba simbolizirati da je svaki rat uzaludan - pojasnio je Stanivuković, dodajući da je to univerzalna ideja mira.
Preminuo je Mustafa Nadarević, rođeni Banjolučanin, a banjalučki SDP uputio je inicijativu da jedna od prvih odluka novog gradonačelnika bude imenovanje jedne ulice u tom gradu po njemu.
- Taj jedan veliki čovjek nije još ni sahranjen, trebaju se neki utisci sleći. Takvi veliki ljudi naravno da to zaslužuju. Zašto da bježim od toga?! - kazao je.
'Zašto njih boli Banja Luka?'
Milorad Dodik najavio je da će zaustaviti financiranje nekih projekata u Banjoj Luci od strane entitetske vlade i da će prestati subvencionirati grijanje. Navodno će već idućeg tjedna po hitnom postupku Skupština RS-a raspravljati o izmjenama Zakona o lokalnoj samoupravi prema kojem bi uloga gradonačelnika postala protokolarna, a grad bi vodio "gradski menadžer".
Stanivuković na to kaže da je on izabran voljom građana te da ako do ovoga dođe, on će pozvati građane na mirni prosvjed.
- Zašto njih boli Banja Luka? Zato što se po prvi put pojavio netko koga ne mogu zaustaviti u reviziji svih ugovora, u pokazivanju svih kriminala, korupcija, zato što se pojavio netko tko je nepotkupljiv i netko tko ima veću energiju, želju, strast i mnogo veću podršku nego što oni mogu zamisliti - poručio je Stanivuković.
Pojedini kažu da će se i Stanivuković promijeniti i postati kao Dodik.
- Razumijem da ljudi tako na to gledaju jer naš narod je u mnogo procesa prevaren, proživio je mnoge patnje i stradanja. Ali nakon 22 godine ljudi su u 11 izbornih procesa u Banja Luci glasali kako su glasali, uvijek su oni pobjeđivali. Danas se desilo drugačije, narodu je vraćena vjera. ne možete porediti političku platformu Dodika i mene. On je u ratu krao, a moja porodica je stradala. On se u ratu obogatio, a mi smo prije rata bili imućna i stabilna obitelj. Ja sam rodoljub u duši, a on iz interesa - to su suštinske razlike - kazao je.
'To pitanje je politizirano'
Pojasnio je i zašto smatra da u Srebrenici nije počinjen genocid.
- Znate li definiciju genocida? Istrebljenje naroda s određenog teritorija. Je li bila namjera u tom smislu da svi budu protjerani? Srebrenica je dio BiH. Govorimo o namjeri da jedan narod bude istrebljen s tog teritorija, o namjeri da se djeca ubijaju. Takve namjere nije bilo. Rekao sam, bio je veliki zločin, meni je žao zbog svake žrtve. Ali što je problem? Problem je što je to pitanje politizirano. Što hoće da kada se kaže ta čuvena riječ, ja je neću ni ponoviti, onda da se kaže da je čitav narod takav. Mi Srbi nismo takav narod. Predstavljam jednog modernog političara koji voli sve druge ljude. Ne bježim od grešaka. Ako je netko u jednoj stranci loš, pa ne znači da je svaki član u toj stranci loš - kazao je.
Na pitanje priznaje li presude Haškog suda u slučaju Radovana Karadžića i Ratka Mladića, poručio je da ne priznaje "ništa od tog suda".
- Taj sud je nanio veliku političku štetu mom narodu i to je za mene čiča-miča, završena priča - kazao je Stanivuković za N1, donosi Jutarnji list.
0
..a jeste se veselili promjenama..nece dugo proc da će i četvorka npr kroz medije a onda i kod naroda postat ovo ono..meni mirise na Yugu al vi ćete vec nac pogodniji izraz..
1
1
Ne miješaj četvorku u ovu priču, akcent je na ideologiji...
Što u sarajevskom slučaju, nikako ne izgleda isto
A čak i ovakav Draško, barem je otvoren, i nema problema sa BIH, koliko Dodik
1
1
sjetimo se
nije ni dodo imao probeleme sa BiH u po četničkom položaju, kada krenu iz Banja Luke...
0
I say what I think, I think what I say
..a dodik nije otvoren..al ok meni su bezlični obadvojicu..a kojem akcentu govoriš o jugoslavenstvu kako se meni čini..i Sarajevo je plodno tlo..ko zg kod nas gdje je hrpetina koji su 45 s kozare uletili u centar grada njihova Dica su jer su imali posli sve preduvjete za školovanje napredovanje uvukli ubit medije i truju hr narod preko indexa inslicni imbecilni media..ne znam za Sarajevo al prepostavljam da je slicno..krcato djece komunizma na dobrim pozicijama..
0
..tako je čak je pljuva po Karadžiću i ekipi..al dobro bosnjaci uvik puse srpske fore pa će opet..kos je i izazva sukob s Hrvatima al to je druga tema..nek su oko vama uvalili spiku s tudjmanom..
1
1
..ispričavam se ne srbi nego srpska politika na osnovan cosiceve platforme...
0
Ne pusimo mi nicije fore vise. Ne zaboravi, vecina koja ne pise po netu je vecina. I bas su oni, od pocetka tih prica o Drasku, govorili da je to cetnik. I jeste. Sada je to samo potvrdio.
A sto se Tudjmana tice, opet, niko nama nije uvalio nikakvu spiku. Pogledali malo oko sebe, nakon svega. Ne treba biti narocito pametan, pa uvidjeti da nam je i Tudjman mislio debelo "suknuti". A ti to mozes sporiti. Tvoje pravo.
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
..cuj prika nije stvar sto je neko mislio mogu ja zamišljat hr do Drine..jel me streljat triba zbog toga..drugo je pragmatičnost a to je bit politike..triba bi bit najveći kreten na svitu dok se Boris da se tvoja matična država bori za priznanje u avnojskim granicama radit da to radis drugoj avnoskoj republici..bez toga kolko god je forma nebi bilo bih..ajde razmisli jeli tebi to ima logike..i za početak na tvoju incijativu hr narod dadne 98 posto potporu toj republici..ako to tebi ima logike ok al meni to nema veze s zdravom pameti..pa Rusija prema kojoj je hr patuljak snosi indan danas sankcije zbog Ukrajine..jedan povjesničar političar general jbt zar bi moga takonrazmisljat..
0
Nikada niko nije ni rekao da se Tudjman tako odnosio prema BiH na pocetku...priznavanju i HR i BiH. Ma dobro, pustimo sada njega na miru. Nije on tema.laga-nini je napisao/la: ↑26 nov 2020, 19:06 ..cuj prika nije stvar sto je neko mislio mogu ja zamišljat hr do Drine..jel me streljat triba zbog toga..drugo je pragmatičnost a to je bit politike..triba bi bit najveći kreten na svitu dok se Boris da se tvoja matična država bori za priznanje u avnojskim granicama radit da to radis drugoj avnoskoj republici..bez toga kolko god je forma nebi bilo bih..ajde razmisli jeli tebi to ima logike..i za početak na tvoju incijativu hr narod dadne 98 posto potporu toj republici..ako to tebi ima logike ok al meni to nema veze s zdravom pameti..pa Rusija prema kojoj je hr patuljak snosi indan danas sankcije zbog Ukrajine..jedan povjesničar političar general jbt zar bi moga takonrazmisljat..
0
..tako je mozda je dio Herceg-Bosne ima te aspiracije ne sporim al to je nemoguća misija bila taman da je HVO dosa do Sarajeva ..il armija priko stoca do mora bilo bi uzalud vam trud svirači..hrv je od medjunarodne zajednice prihvaćena da razgovara odnosno zastupa interese Hrvata u bih ka i slobo za srbe kao autoriteti naroda al mnoge odluke su donisili hrvati iz hb ko i iz rs..mislis da bi Hrvati iz hrvatske rado trpili sankcije kako da nebi..toliko o tome...da se vratimo temi..
1
1
..po meni tesko jer bi Srbi izgubili stečeno pravo a to je uvik teze nego da ga dobiješ ..
0
Ništa oni iz HB ne bi donijeli da nisu imali podršku Tuđmana. Lik je htio ostvariti svoje neke ciljeve uz indirektnom fuzijom sa bosanskim Srbima. Nije lud da to javno kaže kad je već kod kuće ratovao sa Srbima i pripremao njihov izgon. Međutim ubrzo je vidio da za ciljeve Hrvatske će mu ipak biti pametnije da se fuzira sa ArBiH pa hajde onda Vošingtonski sporazum.laga-nini je napisao/la: ↑26 nov 2020, 19:26 ..tako je mozda je dio Herceg-Bosne ima te aspiracije ne sporim al to je nemoguća misija bila taman da je HVO dosa do Sarajeva ..il armija priko stoca do mora bilo bi uzalud vam trud svirači..hrv je od medjunarodne zajednice prihvaćena da razgovara odnosno zastupa interese Hrvata u bih ka i slobo za srbe kao autoriteti naroda al mnoge odluke su donisili hrvati iz hb ko i iz rs..mislis da bi Hrvati iz hrvatske rado trpili sankcije kako da nebi..toliko o tome...da se vratimo temi..
A ovi u BiH ostadoše izigrani, zbunjeni...
0
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
..lupetaš...di vidis te fuzije sa Srbima osim oni lokalni sranja tragikomični disu se svi strane udruživale kontra treće..al ne samo hr Srbi nego i Arm Srbi..bacate neistine i onda i sami počinjete virovat u njih..
0
Fuzije sa Srbima?
Prvog maja 1993 godine care moj u BL, eto gdje. Svojim očima.
Pa kad Frenkie Stranger htjede odraditi Bljesak, pozva Karadžića “Ćuj, Radovane, dobit ćeš gorivo ali ne mješaj se u ovo ovamo što će biti u Slavoniji”. Karadžić, poslovan kakav jeste se složio.
I danas dan slavonski Srbi to Karadžiću nisu zaboravili i mrze ga više od Tuđmana.
0
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac