Amaterka. Kaže se, napravi bolji.
Brak
Re: Brak
Što ti je djevojka Hercegovka
2
2
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Znas da nas ima koji se snalazimo u kuhinji
Bilo bi
Hodi da ti pokazem
3
1
1
1
1
1
I say what I think, I think what I say
kad se s tobom poredim
2
2
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

U braku sam već 21 godinu. Nisam prije braka razmišljala o tome kako i šta će biti, nisam ni kalkulisala, jednostavno se prepustila.
Iskrena da budem ja nemam nikakvog savjeta za one koji planiraju brak, nemam pojma, jednostavno se sve nekako samo posložilo.
4
3
1
1
"Treba otimati radost danima što bježe".
Mislim da je u to vrijeme (ja sam vec 22 godine) vecinom i bilo tako. S nekim ti lijepo, imas dosta zajednickog, i samo "skocis u duboko". Tako se i najbrze nauci plivati.Čuvarkuća je napisao/la: ↑27 nov 2020, 16:01U braku sam već 21 godinu. Nisam prije braka razmišljala o tome kako i šta će biti, nisam ni kalkulisala, jednostavno se prepustila.
Iskrena da budem ja nemam nikakvog savjeta za one koji planiraju brak, nemam pojma, jednostavno se sve nekako samo posložilo.
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Ili se ugušiš.
Prije nekih 20-ak godina, moja generacija je srljala u brak kao da će im zadnje biti. Tek završilo srednju, dobili poslove po fabrikama, magacinima, prodavnicama i - hop brak!
Skoro 90% ih se do danas razvelo.
Ja do 25-e nisam ni razmišljao o braku. A i tad kad sam ušao u jednu vezu, nije prošlo 3-4 mjeseca, ona krenula pričati o zajedničkom životu, djetetu i ja sam osjetio da se polako gušim.
Nisam bio spreman za to, trebalo mi je još uvijek moje hampucanje, izlasci, putovanja, zajebancija, neki udarci i tako to. Kad mi je sve to dopizdilo i kad sam se dobro umorio od tog svega - pojavila se ova i polako smo krenuli dalje.
Prije nekih 20-ak godina, moja generacija je srljala u brak kao da će im zadnje biti. Tek završilo srednju, dobili poslove po fabrikama, magacinima, prodavnicama i - hop brak!
Ja do 25-e nisam ni razmišljao o braku. A i tad kad sam ušao u jednu vezu, nije prošlo 3-4 mjeseca, ona krenula pričati o zajedničkom životu, djetetu i ja sam osjetio da se polako gušim.
Nisam bio spreman za to, trebalo mi je još uvijek moje hampucanje, izlasci, putovanja, zajebancija, neki udarci i tako to. Kad mi je sve to dopizdilo i kad sam se dobro umorio od tog svega - pojavila se ova i polako smo krenuli dalje.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Pa dobro, ali i sam priznajes da ti o tome nisi ni razmisljao do 25. Ja jesam, dokunDisalo mi se bilo vise pomijati. Ali eto, hvala Bogu, nisam naletio na minu.Ommadawn je napisao/la: ↑27 nov 2020, 17:44 Ili se ugušiš.
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.