... poželjan ili baš je mrak... ahmak...

....je li ili nije lakše/teže u istom...šta ćeš bolan ti ko fol lakše u dvoje predeverati... koje crne teškoće, ako druga strana neće da sudjeluje u odnosu bilo da je veza bez ili sa papirom đe samo stoji datum vašeg vjenačanja, neće da isti trpi već samo vremenom će da požuti...sve ostalo neće lakše račune ni da plati, da te ozdravi, niti ćeš da blistaš, jah eto u njemu naprosto sijaš...
...šta, kao u braku si koji rahatluk jbt, sada imaš pičetine/kite povazdan dostupne, nema suše kad su jebade u pitanju, ko kaže bolan, laže...

...ko hoće jebadu imaće istu kad god im prahne bez obzira da li papir trpi njihov potpis ili ne....a ne dane u sedmici/mjesecu ili godišnjice, rođuse da počaste time jedno drugo...gluho i daleko bilo...čuj turi datum i veli jebemo se u srijedu oko 21 i subotu zorom...idem u lov tada sa Borom pa da poranimo, živinu nahranimo...
...razišle se zvanice....sad si moj/a i došli smo do gotovog čina, kompromis je dragi/a ono što ja kažem...ima da gutaš i kad te lažem, na oči ti kradem osmijeh...pssst ni uzdah da pisneš ...eh...rodi mi kćerku, ma prvo sina...ode mi niz grlo slina...

i smisao je gotov...završen za braka moj ulov...svoje postojanje su potrošili, trud kako ko uložili...dobro smo ovaj svijet razmnožili....
...ako dvoje žele isti bujrum...znaj da neće te niko njime usrećiti, neće ti u životu biti bolje zarad istog...Sunce i dalje izlazi na istok...ali nije ti uspio sa jednom personom , ko kaže da neće sa drugom, trećom...svoje račune plaćaš sam, neće ti niko kreirati dan...kako i na koji način da ga živiš ti znaš, najbolje sam...