..jbt jel ti kuzis sto ja pišem..na vaše komentare da je pogrjesio s korejom ja se pitam zar je triba bombardirati..stvarno si čudan lik
Ti ne kužiš...
On je i izazvao svu frku, pa potom Kofol gladio... Da ispadne faca neka...
Nasrao cijelu Pacifik flotu kimu pred vrata, šta je mislio?
Ipak, Biden je vec najavio da ce nastojati da sa Iranom napravi korake, koji ce USA ponovo vratiti u "Nuclear deal" sa Iranom. Nadam se da ce to Iran prihvatiti i strpiti se da ovaj konj konacno ode.
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
laga-nini je napisao/la: ↑29 nov 2020, 12:21
..bimo vidjeli..al ostace vječno jedan od onih koji nije ratova Trump..jedan koji je pet puta ratova Obama..povjest se gleda s odmakom..
Pa ko ubi iranskog generala u Iraku? Dragi prika, pa niz drugih stvari koje je uradio, imale su za rezultat stvari koje ni rat ne bi ostavio. Sve saveznike omalovazavao, povlacio se iz medjunarodnih ugovora, jako bitnih, usput receno, podjelio Ameriku kao niko do sada... zaistaa me cudi kako ne volis Erdogana, a ovaj lik ti sasvim OK.
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
..bimo vidjeli..al ostace vječno jedan od onih koji nije ratova Trump..jedan koji je pet puta ratova Obama..povjest se gleda s odmakom..
Upravo tako... Sa odmakom...
A svijet je nakon Trumpa, poprilično nesigurnije mjesto za život...
Upravo tako... Sa odmakom...
A svijet je nakon Trumpa, poprilično nesigurnije mjesto za život...
..po cemu po usranoj Europi koja nikad nije donila važnu odluku..po kojoj je krvario ovaj prostor..po kojoj se desila Srebrenica i Vukovar ..nemoj molim te nisam euroskeptic naprotiv preporucam al politički Europa je razjebana na vise interesni skupina..znas zasto su skandinavske zemlje uspješne bas zato sto nisu u sferi interesa ..da nije Amera jos bi ratovali..nikad srbij kolko toliko nebi bila kažnjena i ma kolko išli na živce mnogima dobro je dok su svjetski policajci neovisno ko bio na vlasti..