Glasanje Vol 4
Re: Glasanje Vol 4
pa ja, ko jos moze jahanju odoljeti 
2
2
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
sta znam
mozda sam mislila da je cupa od tebe
2
2
Ma složit ćeš se...
Bez zeze.. možemo jednom probati i ne znači da tako mora i ostati... samo se igramo i mijenjamo pravila igre..
0
ne kontam sta mislis postici s tim?CocoMa je napisao/la: ↑01 dec 2020, 06:59
Ma složit ćeš se...ko te pita...
![]()
Bez zeze.. možemo jednom probati i ne znači da tako mora i ostati... samo se igramo i mijenjamo pravila igre..a vi najbolji ćete ostati najbolji bez obzira od koga glas došao.. bilo da je riječ o učenicima igre... ili samo gledaocima/promatračima.. :haya
ovako barem ljudi prate temu
nije zabranjeno ucestvovati bez kuhanja
nije mi uopste cilj da budem najbolja vec da ucestvujem u igranju ali nije ok da sad to predlazes vec si trebala prije glasanja
0
Ma nije to, nego se razgovara o prijedlozima, coco bi da nas što više motivira...smajlic je napisao/la: ↑01 dec 2020, 07:27ne kontam sta mislis postici s tim?CocoMa je napisao/la: ↑01 dec 2020, 06:59
![]()
Bez zeze.. možemo jednom probati i ne znači da tako mora i ostati... samo se igramo i mijenjamo pravila igre..a vi najbolji ćete ostati najbolji bez obzira od koga glas došao.. bilo da je riječ o učenicima igre... ili samo gledaocima/promatračima.. :haya
nije mi uopste cilj da budem najbolja vec da ucestvujem u igranju ali nije ok da sad to predlazes vec si trebala prije glasanja
![]()
Prijedlog, pa ako većina nije za, sve u redu.
Moramo se truditi da bude najbolje za sve
2
2
smajlic je napisao/la: ↑01 dec 2020, 07:27ne kontam sta mislis postici s tim?CocoMa je napisao/la: ↑01 dec 2020, 06:59
![]()
![]()
Igra ostaje igra..bilo da je ovako kako je trenutno ili ne.. ko hoće da prati pratiti temu može svakako ..aktivne teme ostaju na vrhu..nije to neki izgovor da bi tema bila manje praćena..
Samo sam predložila kakve mogućnosti igre postoje... ponavljam.. I samo diskutujemo... nisam rekla da će biti uvaženi ni da će biti tako.. razumiješ?
E.. nigdje nisam rekla da će to sada da bude..u sred glasanja..a svašta....kome.bi to palo na pamet..
Meni se čini da se ti nisi probudila kako treba..
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10413
Kada ću ja probati te slastice, pobogu? 
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Kada glasas 
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10413
Ja glasao, ali nisam za @smajlic , ja glasam po savijesti svojoj.

1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
pa smijem li glasat ili ne smijem glasat
zbunjen sam
zbunjen sam
3
3
I say what I think, I think what I say
ne mogu da vjerujemSleepy Joe je napisao/la: ↑01 dec 2020, 14:44 Ja glasao, ali nisam za @smajlic , ja glasam po savijesti svojoj.![]()
![]()
izdajice
1
1
Bitno da si glasao,a @smajlic kako vidimo vec nosi pobjeduSleepy Joe je napisao/la: ↑01 dec 2020, 14:44 Ja glasao, ali nisam za @smajlic , ja glasam po savijesti svojoj.![]()
![]()
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
dugo do ponedjeljka
kud ne glasah za sebe

1
1
Pa trebala si fali ti glasova bas :face
2
1
1
1