In memoriam/ Počivali u miru..
Re: In memoriam/ Počivali u miru..
BASIST Riblje čorbe, Miša Aleksić, preminuo je u 67. godini, piše Blic. Slavni glazbenik izgubio je bitku s koronavirusom.
0
Brat moj, 26.11 se navrsi 10 godina kako nisi s nama..
9
3
6
6
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
ALPHA ET OMEGA
U 85. GODINI preminuo je Lazo Goluža, tvorac legendarne Kviskoteke.
1
1
a jest i živio maximalno kao da je znao...
Laf je bio, svaki njegov imenjak je laf.
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Ma pravi sarajevski mangup, jesam ga pozelio, sta smo svasta prosli neko nece za tri zivota..
Tako zivio.. sjedimo u autu a on meni pusti ovu pjesmu,kaze kad me jednom ne bude..
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
ALPHA ET OMEGA
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150
Jeste prije mirze a mirzu ja samarao
Vozali se po gradu sa motorom zove njegova djevojka place, valjda joj neki krkan drot dobacivao i ona mu rekla mars seljacino i on joj opsovao oca a otac joj poginuo u ratu.. ja ne znam kako tad nismo poginuli kako je lidjacki vozio do nje kroz svako crveno.. dosli skoci s motora onaj drot izlazi uz kucare , a on nista ga nije pitao tako ga je opalio ko u filmovima ona mu kapa ode u zrak a on nazad , vilicu mu polomio.. tu je dobio uvjetne samo...
Ma nikom nije dao pardona od svih ovih kadabahija svi su ga se bojali, a nikad nije dao da neko jaci slabijeg maltretira.. pomoci svima uvjek.. al eto brzo zivio..
2
2
ALPHA ET OMEGA
hjooj sve li ovaj mali sa s2pa zna... 
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

@Hannibal
o mrtvima sve najbolje
o mrtvima sve najbolje
0
I say what I think, I think what I say
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150
Ma daaaaaaj
Dzej Ramadanovski???
Dzej Ramadanovski???
1
1
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
Srbijanski pjevač Džej Ramadanovski preminuo je danas u 56. godini od zastoja srca, navode tamošnji mediji.

Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo voditi računa o ishrani i zdravom životu.
Džej je u nedavnom intervju izjavio da je u strogom karantinu zbog zdravstvenih problema koje ima i da bi zaraza koronavirusom bila pogubna za njega.
Fanovi će ga najviše pamtiti po pjesmi "Nedelja".
Rođen je u višečlanoj porodici obućara Mazlama i radnice Gradskog Zelenila Barije Ramadanovski kao jedino muško dijete. Porodica Ramadanovski vodi porijeklo iz opštine Resan u Makedoniji. Rane godine života provodi u Skenderbegovoj ulici na Dorćolu. Nakon razvoda roditelja izvjesno vrijeme provodi živeći sa bakom, da bi poslije zbog sklonosti ka maloljetničkoj delinkvenciji vrijeme do punoljetstva proveo po domovima za vaspitanje djece i omladine.
U toku boravka u domu izučava autolakirerski zanat i nakon odsluženja vojnog roka posao dobija u Industriji poljoprivrednih mašina "Zmaj" gdje se međutim ne zadržava dugo, i vraća se životu na ulici i sitnom kriminalitetu. U to doba muzikom se bavio amaterski.
Upoznavši se sa Marinom Tucaković, odlučuje se na prvi ozbiljniji korak u bavljenju muzikom. Sa pjesmom "Zar ja da ti brišem suze" učestvuje na festivalu MESAM 1987. godine i osvaja drugo mjesto. Tokom 1990-ih bio je popularan u cijeloj Jugoslaviji, a naročito u Srbiji, Makedoniji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo voditi računa o ishrani i zdravom životu.
Džej je u nedavnom intervju izjavio da je u strogom karantinu zbog zdravstvenih problema koje ima i da bi zaraza koronavirusom bila pogubna za njega.
Fanovi će ga najviše pamtiti po pjesmi "Nedelja".
Rođen je u višečlanoj porodici obućara Mazlama i radnice Gradskog Zelenila Barije Ramadanovski kao jedino muško dijete. Porodica Ramadanovski vodi porijeklo iz opštine Resan u Makedoniji. Rane godine života provodi u Skenderbegovoj ulici na Dorćolu. Nakon razvoda roditelja izvjesno vrijeme provodi živeći sa bakom, da bi poslije zbog sklonosti ka maloljetničkoj delinkvenciji vrijeme do punoljetstva proveo po domovima za vaspitanje djece i omladine.
U toku boravka u domu izučava autolakirerski zanat i nakon odsluženja vojnog roka posao dobija u Industriji poljoprivrednih mašina "Zmaj" gdje se međutim ne zadržava dugo, i vraća se životu na ulici i sitnom kriminalitetu. U to doba muzikom se bavio amaterski.
Upoznavši se sa Marinom Tucaković, odlučuje se na prvi ozbiljniji korak u bavljenju muzikom. Sa pjesmom "Zar ja da ti brišem suze" učestvuje na festivalu MESAM 1987. godine i osvaja drugo mjesto. Tokom 1990-ih bio je popularan u cijeloj Jugoslaviji, a naročito u Srbiji, Makedoniji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.
1
1
Nedjelja i svi ste tu a mene s’ vama nema.
RIP legendo
Bas mi je zao, odoše svi....
RIP legendo
Bas mi je zao, odoše svi....
0
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10148
Jeko taj na motoru?
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”