Zodijačka sehara
Re: Zodijacka sehara
Extra 
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Pa što se tiče Blizanaca - ono... da sam ja to uzeo malo više za ozbiljno, bilo bi potencijala.
Ali što se tiče Vage - jarane... zbog jedne sam znao na drugu stranu ulice preći. A i danas bih. Prva osoba kojoj sam pukao blok na Fb-u.
0
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
Komplikovane su do nervnog sloma. Prva misli jedno dok se ne pojavi drugi blizanac u njoj koji misli suprotno. A Vaga hoce-nece, nikad da se odluci ako ti nju lovis, a ukoliko je ne bendas, onda ona tebe ganja. Sve u kontru ...
Ali da su zgodne i zavodljive - imaju nesto ...
0
Eh to da. Zgodne i zavodljive.Buki je napisao/la: ↑07 dec 2020, 09:39Komplikovane su do nervnog sloma. Prva misli jedno dok se ne pojavi drugi blizanac u njoj koji misli suprotno. A Vaga hoce-nece, nikad da se odluci ako ti nju lovis, a ukoliko je ne bendas, onda ona tebe ganja. Sve u kontru ...![]()
Mada neke neodlucnosti nije bilo. Jedino kad bih ja predlozio raskid. A i na kraju tako bi - "Pa je li moralo bas do ovoga doci, zar se nije moglo naci neko rijesenje". A prije toga jarane, nadje mi manu i u zjenici oka jbt. Ma idi u q-rac mislim se, gotovo je sad.
0
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
Sa njima nikad ne znas na cemu si. Sa strijelcem si nacisto, ako si joj interesantan potrosit ce te ... ako joj se svidjas i nakon toga ostace sa tobom. Ako joj dodijas ode bez rijeci ... nema labavo i nema eto nisam sigurna sta zelim.Ommadawn je napisao/la: ↑07 dec 2020, 10:12Eh to da. Zgodne i zavodljive.Buki je napisao/la: ↑07 dec 2020, 09:39
Komplikovane su do nervnog sloma. Prva misli jedno dok se ne pojavi drugi blizanac u njoj koji misli suprotno. A Vaga hoce-nece, nikad da se odluci ako ti nju lovis, a ukoliko je ne bendas, onda ona tebe ganja. Sve u kontru ...![]()
Mada neke neodlucnosti nije bilo. Jedino kad bih ja predlozio raskid. A i na kraju tako bi - "Pa je li moralo bas do ovoga doci, zar se nije moglo naci neko rijesenje". A prije toga jarane, nadje mi manu i u zjenici oka jbt. Ma idi u q-rac mislim se, gotovo je sad.
1
1
Istina za Blizance ...Miss Y. je napisao/la: ↑10 dec 2020, 07:25 :haya
https://www.malihoroskop.com/ljubavni-h ... stoviti-3/
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10514
Na koji način su, kako astrolozi smatraju, sudbine ljudi, njihovo ponašanje, seksualnst, povezane sa zvijezdama?
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27308
Duga je to prica. Ukratko sta ja znam.Sleepy Joe je napisao/la: ↑11 dec 2020, 21:47 Na koji način su, kako astrolozi smatraju, sudbine ljudi, njihovo ponašanje, seksualnst, povezane sa zvijezdama?
Planete simboliziraju osnovne potrebe, psiholoske komplekse, podrucja zivota, energije I licnosti ili vanjske impulse koji odgovaraju odredjnom smjeru. Astrolozi vjeruju da se Suncev sistem energetski odraZava ljudsko bice. A prica pocinje od Babilona do Grka koji su dali planetama osobnosti grckih bogova, sve do Ptolemaiosa, (od kojeg jos uvijek vazi osnovno znanje I postava, koliko sam ja primijetila).
Najveci napredak u astronomiji i prirodnim naukama stavili su tumacenje zvijezda na svoje mjesto u 17. i 18. vijeku,u doba prosvjetiteljstva: planeti su se mogli pomatrati novootkrivenim teleskopom. Nikola Kopernik, Galileo Galilei I Johannes Kepler uspostavili su potpuno novi svjetonazor, a Isaac Newton napokon je objasnio kretanje planeta kroz gravitaciju.
Ali sve to nije sugeriralo da zvijezde uticu na ljudski zivot u naucnom svijetu I nije ni priznato kao nauka.
0
@Iskra
2
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

@Moonlight
2
1
1
1

@Heidi
1
1

@smajlic evo nas
2
2

@lejlamo
2
1
1
1

@Lana
2
1
1
1