to treba da stoji ovdje iznad postavke jezika, ako se dobro sjecam. da ne idem na klix da provjeravam
User control panel.jpg
i kod mene je bilo tako, sjecam se, ... i tako je oznaceno NO po defaultu, pa sam ja promijenio u YES.
Sad nemam opciju a vidim ostale da im je oznaceno da su online a ranije nije bilo.
pa ne igramo ali nekad nije dobar ostavljeni seen
'vako smo rahatniji
govori u svoje ime.
uh, nista ne zaboli kao seen.
pa i govorim u svoje ime
vi ostali mozete ostaviti defaultnu opciju
s tim, da nikad namjerno ne ostavim seena uvijek kazem sta imam, ali nekad nisam u mogucnosti, uletim na kratko, ne stignem odgovoriti i onda me neki srklet uhvati. A mogu misliti kako je tek drugoj strani :hohoho :hohoho
s tim, da nikad namjerno ne ostavim seena uvijek kazem sta imam, ali nekad nisam u mogucnosti, uletim na kratko, ne stignem odgovoriti i onda me neki srklet uhvati. A mogu misliti kako je tek drugoj strani :hohoho :hohoho
Ja sam sumnjičav već kod osoba koje imaju skriven online na viber, wzp....
odmah tu meni nesto dismr
de ne vadi se nista.
3
3
Shoot for the moon! Even if you miss, you'll land among the stars.
Ja sam sumnjičav već kod osoba koje imaju skriven online na viber, wzp....
odmah tu meni nesto dismr
Meni je sve to skriveno.
Ne jer JA krijem nesto, već jer sam se davnooo nekad uhvatila da pratim te online i seenove... e neces vala više.
I isključim.
I ostalo mi je tako.
I pravo da ti kazem super je.
Nisam duzna nikome da odgovorim isti sekund kad pošalje poruku jer nekad otvorim al nemam kad da odgovorim i odma ljudi misle da ih ignorises itd.
Što bi bas sve bilo dostupno svima
2
2
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran